Ga naar inhoud


Duizelig van bier uit fles


Newbie

Aanbevolen berichten


  • Reacties 43
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik rij een Ford Escort <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> Heb niks tegen duitse auto's hoor, zijn toch vaak degelijke auto's.

 

Morgen mag de huisarts eens alles doormeten. <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

*** Humax 5400Z Loader H2.08 TOH 3.4_HoT EMU 10.0 Triax 110 STAB 120HH ***

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik heb sinds enkele weken iets raars, ik word (de volgende dag) duizelig als ik bier uit een fles drink. Ik heb dit niet als ik bier uit een blik of uit de tap drink (als bij slechts 1 flesje). Ik drink normaal gesproken nooit meer dan 1 biertje, dus dat is het ook niet.

Ik heb dit tot op heden alleen bij duits bier (in NL gekocht). Verschillende merken, en dezelfde merken uit blik geprobeerd.

Kan het zijn dat de duitsers een of ander reinigingsmiddel gebruiken bij het reinigen van de flessen waar ik nu wat geveoeliger voor ben dan normaal?


gelukkige <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />
daarvoor moet ik echt wel een hoop flessies koppen <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

welk merk geeft dat gave effect?

cheers

Children Of The Sun

Dead Can Dance

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Simpel pak maar de goedkoopste duitse bieren dan vind je dat zelf wel uit na avondje borrelen <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> en drink dan zo wie zo 8 ervan of meer en dan ben je de volgende dag geen mens meer zo gammel dat je amper op je benen kan staan en dus flink onstabiel op je werk rondloopt, drink je het bijna dagelijks wordt het probleem nog groter dan begin je te trillen valt bijna om maar met je lichamelijk systeem is niets mis volgens de dokter. Het is een reaktie op de bestandsdelen van het super goedkope bier en als je er met deze nadelen weer 1 pakt gaat het over, ik spreek dan over afkick verschijnselen. Dus het is geen nonsens verhaal dit topic, al geldt dit natuurlijk wel enkel voor vaste bier drinkers als ik thuis ben drink ik er ook wel 7 a 8 op per avond als ik niet meer hoef te rijden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wel niet vergeten dat de topic-starter sprak of slecht één biertje per dag, en dat het alleen ging over bier uit de fles.

Het gaat dus wel degelijk niet over één of andere vorm van delirium tremens ! <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Toch wel denk ik, reaktie op bestands delen kan bij ieder ander verschillend zijn, als ik 1 flesje heineken drink ben ik volgende dag best wel ziek daarvan terwijl ik dat van andere bieren niet kan zeggen, met ziek bedoel ik niet echt ziek maar voelt zo ik heb de gehele dag een koppijn na 1 flesje dat wil je niet weten, dus ik weiger subiet heineken bier.

 

Als we eens wisten wat ze allemaal in onze produkten stoppen was het makkelijk kiezen maar ook weer niet ieder lichaam reageerd anders op bepaalde stoffen en bier wordt meer lab stuff iedere keer want het moet sneller op de markt, als je het goed wilt doen koop dan de bieren van de brouwerijen die nog bestaan maar helaas zijn dan de voorraden beperkt en het is 4x zo duur.

 

Affijn neven effecten op je lichaam van 1 flesje bier is niet een gek verhaal, ik heb zelfs ooit een onbekend biermerkje gekocht en 3 dagen er na moest ik continu winden laten en niet van die kleintjes ook en die stonken verschrikkelijk aangezien ik daar op dat moment niets om gaf bleef ik het bier drinken(sla meestal grof in) en kreeg dus een overkill aan gas in mijn lichaam wat overgeef neigingen 24/7 tot gevolg gaf en het dagelijks laten van winden die verschrikkelijk stonken niet fijn dus voor iets als iemand ziet als gewoon een biertje, en echt hoor ik drink wel bier maar ben ook vaak weg en moet ik hier de auto gebruiken en gebruik ik geen druppel aan bier of al het andere dan heb ik gewoon een fles water bij me. Probleem is denk ik dat echte bier natuurlijk gebrouwen is en wat je tegenwoordig koopt lab materiaal is als goedkope vervanger. Ik koop tegenwoordig een duurder biertje en drink er 1 a 2 minder als voorheen en dat gaat wel goed met soms uitschieters met een feestje dan drink ik er 10 maar dat is ook niet aan te raden eerlijk gezegd als je de volgende dag vers wilt zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Daar zit dan natuurlijk ook weer een grond van waarheid in. Ik ken ook een biermerk waarvan ik er slechts eentje kan van drinken, om een half uurtje later scheel van de hoofdpijn te zien.

P.S. : in Albir is er trouwens een cafeetje waar je een tap krijgt aangesloten op de installatie aan de tafel en nadien het genuttigde debiet afrekent... All Beer ! Gezondheid !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Penthe, ik ben 6 jaar zoals de duitsers zeggen "Schwabe" (stutgart woonachtig) geweest (ja zelfs mijn duitse uitspraak had het schwäbische accent)

 

de duitse biertjes die ik ken zijn alleszins drinkbaar

 

enkel zoals vermoed werd is een bijproduct of verontreiniging in staat zulke symptomen op te roepen,

 

daar zou je goed aan doen de keuringsdienst van waren in te schakelen en een flesje te doen toekomen..

 

drink met mate en geniet voluit..

Children Of The Sun

Dead Can Dance

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
met ziek bedoel ik niet echt ziek maar voelt zo ik heb de gehele dag een koppijn na 1 flesje dat wil je niet weten, dus ik weiger subiet heineken bier.


Chateau Migraine in mijn woordenboek. <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

JJK
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben vandaag bij de huisarts geweest, die kan zo 123 niets vinden, stijve nek is het ook niet wat normaal wat gesproken wel eens irritatie van de evenwichtsorgaan(zenuw) veroorzaakt (wel pijn in de nek).

 

Heb tabletten gekregen die normaal gesproken bij een vochtophoping in het binnenoor gebruikt worden maar ook erg goed werken bij irratatie van de evenwichtsorgaan en duizeligheid.

 

Ben benieuwd, als ik volgende week helemaal geen duizeligheid ervaar helpt het. moet in 2-3 weken compleet over zijn.

 

Ik zal voorlopig alle duitse flesbier mijden.

 

Maar er is wel degelijk verschil tussen de bier, als ik bijvoorbeeld 1 slokje uit een beugel grolsch drink heb ik al barstende hoofdpijn. Als ik turkse export bier raak ik meteen aangeschoten terwijl ik toch niet zo snel aangeschoten raak. Zelfde bier in Turkije kan ik wel 5-6 flesjes makkelijk op zonder kater de volgende dag.

*** Humax 5400Z Loader H2.08 TOH 3.4_HoT EMU 10.0 Triax 110 STAB 120HH ***

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb precies hetzelfde gehad, ik dronk toen Starkenbergerbier (uit oostenrijk)en zag de hele wereld draaien; Toen nam ik Fohrenburgerbier (uit Landeck ook oostenrijk) en had nergens last van.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Ik heb ook weleens Efes bier gedronken en had nergens last van; Maar toen ik Marmare bier dronk stond de wereld (al draaiende) op zijn kop.

Ik drink tegenwoordig alleen nogmaar "Leffe-Brune".

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Citaat:

--------------------------------------------------------------------------------

 

Ik heb precies hetzelfde probleem als ik een hele fles wodka achter elkaar leeg drink.

Word ik ook helemaal duizelig van.

Ik vind dat ook zo raar..!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

 

Dat had je hier anders in Skopje niet want je ging maar door en daarna aan de whisky

Dat kwam omdat het pas 07:00h ´s ochtens was en we hadden nog tijd zat om door te gaan..!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...