Ga naar inhoud


[Reelbox] De nieuwe serie Reelbox receivers is uit


grunnsat

Aanbevolen berichten

De nieuwe serie Reelbox receivers is uit. Ik heb alles nog niet helemaal gelezen, maar ze hebben o.a. een receiver die met Windows Vista uitgerust is. Het lijkt allemaal erg interessant op het eerste gezicht. Zie http://www.reel-multimedia.com/

 

Update:

Ze hebben ook een soort van Barebone receiver de je helemaal zelf kunt opbouwen tot de HTPC zoals je hem wilt hebben. Leuk!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Op de duitse forums zijn ze zeer te spreken over deze producten, maar vergeet de prijs niet.

In ieder geval als dit uitkomt dan kan de dreambox gaan zwaaien, elke sat freak wil deze als het naar behoren werkt wel hebben.

In ieder geval nog even wachtn en dan evt bestellen in duitsland.

Hier zal hij zeker een stuk duurder zijn.

Pietsky Satellietsky

[color:"bleu"]Humax 5400 2x,Echostar 3000ip, Triax 78, Fibo 90, philips lnb, Vbox 2, Edison 0,2 lnb, Moteck SG 2100A.

TV Philips 42PF 9631-10,Philips HTS 9800W.

Link naar reactie
Delen op andere sites

het lijken mij inderdaad ook ideale ontvangers. Dit zijn echte HTPC's , op basis van linux of Windows. Je kunt hier alles mee, met een geschikte CAM kijken en gedecodeerd opnemen van een andere zender in één keer, DVD's spelen en branden, en ook torrents downloaden en afspelen. Je kunt extra schijven direct aansluiten op USB of SATA, en/of NAS schijven via IP aansluiten. Het verbassd mij dan ook dat er maar zo weinig reacties op deze thread komen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Het verbassd mij dan ook dat er maar zo weinig reacties op deze thread komen.


Waarschijnlijk komt dat omdat de mensen in een soort "shock" toestand zitten. <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" />
Er zijn nogal wat mensen hier die erg "negatief" over de reelbox zijn.
Ook nu zal hij wel weer niet goedgenoeg en veel te duur zijn in vergelijk met de komende dreambox 8000. Het is natuurlijk wel zo dat beide alleen nog in theorie bestaan maar als reel dit kan waarmaken kan zou dream hier wel eens een hele zware concurent aan kunnen krijgen.
Voor mij tellen maar 2 dingen beeldkwaliteit en HDMI met DHCP en als de dream8000 dit niet heeft althans HDMI (waar het naar uitziet) dan is mijn huidige dream zeer waarschijnlijk laatste die ik gekocht heb.
Dream probeert in mijn ogen veel te veel op de rand van de legaliteit te balanceren.

grtzz Trinity
Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Dream probeert in mijn ogen veel te veel op de rand van de legaliteit te balanceren.


Wat is daar mis mee?

Op het randje van het boekje zitten is er nog niet overheen zijn.

Ik heb mijn eenvoudige spulletjes pas volledig in gebruik, maar als ik straks ga overstappen is het wel van belang dat ik goed kan communiseren met mensen die mij al voor zijn gegaan. Ik let wel een beetje op mijn knip, want het moet leuk blijven.

Ga ik later invullen, de oude info klopte niet meer.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Het verbassd mij dan ook dat er maar zo weinig reacties op deze thread komen.


Jij loopt al lang genoeg mee om te weten dat de echte reelbox liefhebbers een eigen forum hebben.
Ik ben zelf ook erg enthousiast over de mogelijkheden van de box, maar zal er met de huidige prijsstelling niet een kopen.
Dat kan deze bruin niet trekken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb het ook allemaal gevolgd en ben inderdaad verbaast dat er nog geen negatieve berichten zijn van de dreambox fanaten op dit forum. Dreambox leeft meer op dit forum dan de reelbox, maar als ik de specificaties lees zou deze nieuwe reelbox wel eens de dreambox ver voorbij kunnen schieten.

Moet wel alles stabiel draaien en te betalen zijn.

ET10000 4x DVB-S2, ET4000 client, OSCAM, CanaalDigitaal, TNTSat.

Reelbox AVG 3x DVB-S2, 1x DVB-T (staat nauwelijks aan)
Visiosat G3+ (28.2E-23.5E-19.2E-13E) 4x ALPS quad 0,2db, PHILIPS 55PUS9109 TV
(2x Xsat CDTV410 & Cherokee 9000 NG4 in de kast)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach, we hoeven er ook geen gevecht tussen Dreambox en Reelbox aanhangers van te maken. De Reelbox heeft natuurlijk geen bijster gelukkige start gemaakt indertijd, echter als ik de gebruikers op dit forum mag geloven is het nu een prima apparaat. Hoe de Dreambox indertijd begon weet ik niet, maar ik heb wel eens begrepen dat die start ook niet het toppunt van perfectie was.

 

Het lijkt mij dat de Reelbox op een hoger marktsegment gericht is, en dus ook duurder zal zijn dan de Dreambox 8000. De Reelbox kan aanzienlijk meer cpu power hebben (afhankelijk van de gekozen cpu), en dus veel meer kunnen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De 7025 was in het begin (ergens begin 2006) een ramp. Ik heb vanwege alle kritiek op mijn korte reelbox testperiode zelf een Reelbox Lite staan en ik (en mijn vrouw idem-ditto) zou hem voor geen goud willen ruilen met mijn 7025. Verder dan de hobbykamer komt hij hier niet. Ik baal nu als een stekker, want ik heb er 550 euro voor betaald en ik zie mensen ze hier aanbieden voor 425 en raken ze aan de straatstenen niet meer kwijt.

Ik vind de reelbox nog steeds een "half-af" product. Ook met de laatste software! Je ziet bij de reelbox goed dat ze het moeten hebben van alle hobbyisten en zelf niet in staat zijn fatsoenlijke firmware te schrijven! Zelfs met VDR en alle beschikbare plugins vind ik het geen alternatief voor een Dreambox. Zelfs niet voor een 7020.

En ja, ik heb hem nu al zeker een week of 4 intensief getest.

 

Ron

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op een "internationale veilingsite" wordt er regelmatig tot boven de winkelprijs op geboden, helemaal nu. Kunnen ze hem beter daar verkopen.

 

En die Reelbox die hier te koop staat, reageert nergens op <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

VU+ Duo2 - PrismCube

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Je ziet bij de reelbox goed dat ze het moeten hebben van alle hobbyisten en zelf niet in staat zijn fatsoenlijke firmware te schrijven!


Tja, op die dreambox draait bij de meesten ook alternative software, ik vind dit een beetje de pot verwijt de ketel verhaal.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Daar wordt de basis wel door Dream geschreven. Die "basis" bepaalt wel 95% van de alternatieve images. Bij de reelbox is er nauwelijks een basis. Het hele VDR concept past niet op een satellietreceiver en met alle beschikbare hobbyplugins vind ik het nog steeds een mislukt concept. Veel te duur, te weinig gebruiksvriendelijkheid en een firmare die van houtje-touwtje werk aan elkaar hangt. Ik ga er verder ook niet over discussieren. Dat wordt toch weer zo'n zinloos wellus-nietus verhaal. Dit is mijn mening na 4 weken intensief testen. Mijn reelbox gaat de deur weer uit.

 

Ron

Link naar reactie
Delen op andere sites

De Reelbox is gewoon een satelliet ontvanger die uit de doos direct werkt. Een nieuwe image er op zetten met behulp van de DVD speler is in een paar minutjes voor elkaar, daar hoef je de gebruiksaanwijzing niet eens voor door te lezen. CI module er in en kijken maar......

Reelmultimedia wil er in mijn ogen juist geen hobby box van maken. Na dat gebruikers VDR gepacht hadden zodat er emu's rechtstreeks op konden draaien heeft Reelmultimedia de image veranderd zodat dit niet meer mogelijk is.Dit geeft wel aan dat ze niet uit zijn op een concurentie strijd met de Dreambox!

DM8000 ruDREAM Infinity X

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...