Ga naar inhoud


nieuwe metrolijnen in Brussel


Jean-Claude

Aanbevolen berichten

de MIVB heeft in Brussel een reorganisatie van haar metro-net doorgevoerd. In de praktijk lijken een aantal opties tegen te vallen :

 

wie van Rogier (verlengde van het Noordstation) naar de Heysel moet (eindstation Boudewijn lijn 6), die neemt in Rogier best NIET de metro die naar Boudewijn gaat, want dan ben je een half uur langer onderweg. Je neemt de metro in de andere richting, naar Simonis. In Simonis neem je de metro Boudewijn die naar Boudewijn gaat, NIET de metro Boudewijn die niet naar Boudewijn gaat, want dan kom je weer in Rogier uit ! Simonis is immers terzelfdertijd het beginpunt als een doorgangspunt van diezelfde lijn 6 !

 

Zelfde probleem met lijn 2, die heeft als beginpunt Simonis en als eindpunt Simonis. Wie in het Zuidstation aankomt die kan dus voor lijn 2 kiezen uit 2 richtingen, naar Simonis en naar Simonis.

 

Leg dàt maar eens uit aan een argeloze tourist cry

kaartje van de nieuwe metro : mivb

 

DreamBox 8000+Xtrend ET10000+Gigablue UHD 4K, openPLi, CCcam, CD+TVV kaarten (gene zever), wavefrontier T90, EMP Centauri 33/12 multiswitch en VEEL te weinig slaap.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik maak er ook gebruik van iedere morgen, het ziet er mooi vernieuwd uit, alleen is het een beetje wennen aan het nieuwe uithangbord.

 

Ook de stemmen van de afroeping van de haltes zijn aangepast.

Nederlands, Frans en ook Engels.

 

cool Timm1983

 

Admin: Dit account is ontoegankelijk gemaakt vanwege het gebruik van een niet-bestaand email adres met talloze aflever foutmeldingen tot gevolg. Het lid reageerde niet op het verzoek dit te wijzigen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...