Jump to content


Zenderlijst UPC


coolgang

Recommended Posts


Thanks Martin,

 

Maar ik heb mn vraag niet helemaal duidelijk geformuleerd, mijn fout. Mijn scanfunctie lijkt kapot te zijn in mn box en wilde weten of een kant en klare zenderlijst de oplosing zou zijn. De huidige zenders werken maar een nieuwere kanalen kan ik niet scannen die een paar maanden geleden zijn toegevoegd (bv Disney komt niet voor in mn lijst), niet dat ik die ga kunnen kijken maar het viel mij toch op dat een aantal nieuwe zenders ontbreken. Dus ik bedoelde een kant en klare lijst die ik in mijn box kan inladen.

Link to comment
Share on other sites

Hij mist gewoon de juiste cable.xml.

SCHOTEL: 1,2 Mtr 50E-55W / 60cm Astra 19/23 / Airspy R2 SDR 24-1800 Mhz
RECEIVERS: Dreambox 920 UHD/DM8000/800SE / VU+ Ultimo 4K Sat & Kabel & T2 / Rpi2 ADS-B FlightFeeder

IPTV:  KPN Glasvezel 1 Gbit & IPTV / Android 4K IPTV box / Kodi & Netflix / 100+ TB Storage

Link to comment
Share on other sites

Hi Martin,

 

Zoals CodecX al zei, mis ik volgens mij de juiste cable.xml. Ik heb een dreambox met Gemini image. Ik heb net weer een scan uitgevoerd en heb Disney te pakken maar mis nu rtl4, 5 en 7 (en misschien nog andere kanalen maar heb dat nog niet zo 1-2-3 gecontroleerd). Heeft iemand dus de cable.xml voor UPC in Amsterdam? Alvast mijn dank!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Interessant. Maar kan je nu ook wat zien. Gisteren de frequenties via mijn Flatscreen, die ook digitale kabel ontvangen kan, ingelezen maar alles zit op slot. Wel kon ik Salto 1 en 2 vrij ontvangen die niet te krijgen zijn via de digitale UPC box. Vreemd?...

Maak het onmogelijke mogelijk

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest karimpje

ik heb helemaal niks aan deze site gehad http://www.digitalekabeltelevisie.nl/techniek/upc.shtml

ik heb van alles ingevuld maar kon niks vinden.

ben dus maar handmatig gaan zoeken en begonnen met 156 mhz en dan iedere keer met 8 omhoog dus 156-164-172-180 enz en zo alles kunnen vinden.toen ik klaar heb ik er 156 nog maals gedaan ,maar toen heb ik netwerk aangevinkt en zo kwamen er nog meer zenders bij.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.