Ga naar inhoud


CanalDigitaal onderneemt actie tegen card sharing


droomboxer

Aanbevolen berichten

Naief gedoe allemaal, denken jullie nou echt dat er een open discussie mogelijk is???

 

Het is geenhuisbaas die onanks achter stallig onderhoud zijn huurverhoging doordrukt,

dit zijn gewoon zakenlui, banken en anderen die rendement op hun investering willen zien,

niet morgen maar 2dagen geleden... (Rendement is terugkomende investering met opslag)

 

PS alleen met geld is het rendement vaak groter dan 100%, grappig he.

 

DREAM ON, zou ik zeggen, trouwens volgens mijn gevoel zijn jullie, of is men hier

bezig zijn eigen ruiten integoooien.

 

Want dat stel money geile hulken zal wel zijn spionnen hebben op de diverse fora

dus hoeven ze alleen maar een reken sommetje temaken over hoe hun kansen mischien

zouden kunnen komen teliggen, en daar dan hun plan van actie tebaseren.

 

MAAR vergeet niet dat die gasten misschien illegaal bezig zijn

( Ergens las ik dat men niet zomaar de voorwaarden mag veranderen,

gebeurd dat toch zijn ze al nietig bij voorbaat, m.a.w. Canaal

digitaal is illegaal bezig.

En dat is grond om MASSAAL optezeggen, ....

Consuwijzer was het geloof ik)

door jullie illegaal aftesluiten voor iets dat niet bewezen is.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ze moeten de Mary-key plugin maar weer boven water halen, dat werkte toen wel leuk

You can hate me. You can go out there and say anything you want about me, but you will love me later because I told you the truth.

The truth is still the truth even if no one believes it. A lie is still a lie, even if everyone believes it.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

Ergens las ik dat men niet zomaar de voorwaarden mag veranderen,

gebeurd dat toch zijn ze al nietig bij voorbaat, m.a.w. Canaal

digitaal is illegaal bezig.

En dat is grond om MASSAAL optezeggen, ....

Consuwijzer was het geloof ik

 

 

Wanneer een bedrijf de leveringsvoorwaarden verandert kan dit inderdaad een reden zijn, waardoor je onmiddellijk kan opzeggen.

De meeste klanten kunnen echter al per maand opzeggen, en hebben dit argument niet nodig.

De meeste gebruikers willen echter niet van hun abbo af, ze willen gewoon kijken.

Wanneer je opzegt heb je helemaal geen beeld.

En ja, er zijn nog steeds kijkers waar er geen alternatief is voor de schotel.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

m.b.t. de griekse Nova hardware... CD heeft dit een paar jaar terug al geprobeerd in Noorwegen zoals ik een pagina of x terug al schreef. Ze zijn hier om de e.o.a. reden weer snel vanaf gestapt, maar wie weet.

 

Ik denk echter dat wanneer zij dit doen zij wel echt merkbaar klanten gaan verliezen in tegenstelling tot, mijn inziens, de huidige maatregel. Het is nog vroeg om conclusies te trekken, maar we wachten met spanning de kwartaal cijfers af...

Weet je wat erger is dan een worm in je appel?

Een halve worm in je appel...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wanneer een bedrijf de leveringsvoorwaarden verandert kan dit inderdaad een reden zijn, waardoor je onmiddellijk kan opzeggen.

 

onjuist tijdens het lopende contract periode mogen geen aanpassingen gemaakt worden

 

je hebt in zo een geval het recht tot opzeggen MET SCHADEVERGOEDING

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste mensen,

 

Ik wil iets kwijt en dat is het volgende. Het lijkt hier wel een hok met oude wijven tijdens een Bingo, Waarom? Ik zal het vertellen.

 

Voor de kerst is hier op dit Forum met medewerking en de boardbeheerder al aanzet gegeven tot actie in de vorm van het plaatsen van protestbrieven. Deze brieven zijn enkele duizenden keren gedownload (alles bijelkaar meer dan 4.000 en ik weet dat er nu mindere aantallen staan maar dat betreft het aantal van de nieuwe versies). Bedenk dat de actie in de kerstperiode is aangevangen en dat in die periode heel Nederland en België dan platliggen. Nederland komt nu pas feitelijk weer echt op gang. Dus ja dat jullie nog weinig hebben gemerkt is begrijpelijk. Maar zonder in details te kunnen treden (ivm meelezen CD/TVV/M7) kan ik melden dat er wel iets gaande is op verschillende niveau's daardoor.

 

Verder heeft EddyVL het nodige (en meer dan dat) gedaan. Echter ook daarvoor geldt, Keulen en Aken zijn niet op één dag gebouwd en goede wijn moet rijpen.

 

Een ander punt is dat ik gisteren nadrukkelijk tweemaal heb gevraagd om reacties per pm van mensen die zijn aangesloten zijn bij de ConsumentenBond. Dit doe ik niet om niets echter tot op dit moment heeft nog niemand gereageerd. Daarom nogmaals de vraag om dit te doen, want ik heb voor een traject wat hulp nodig, kan een hoop maar niets in m'n eentje.

 

Nog een vraag is deze, ik weet dat het er is, want ik heb het gelezen, ik zoek een stukje persbericht oid waarin CD/TVV/M7 aan gaf gebruik te maken van een fout in cccam. Ben helaas zo dom geweest om het niet op te slaan, met als resultaat dat ik het niet weer kan terugvinden. Dus als iemand het stukje kent informeer mij even aub.

 

Ondertussen heeft Michel terecht opgemerkt om de discussie hier toch enigzins ordentelijk en gestructureerd te houden ivm het lezen door gasten in de vorm van pers en andere belangstellenden uit hoofde van beroep in deze topic. Denken jullie dat hij dit deed uit hoogdravendheid en ik om niets resultaten duidde? Dus niet.

 

Laat jullie niet gek of mak maken door het verloop van de tijd. Dit is wat CD/TVV/M7 beoogd en reken erop dat zij daarvoor graag hun steentje zullen bijdragen waar dit kan en geloof maar dat dit reeds gebeurd.

 

Daarom de volgende vraag/verzoek, stop met het starten van allerlei onzin discussies en het plaatsen van opmerkingen ik vind dat 2 of 4 genoeg zijn of hou rekening met het feit dat het nog slechter kan etc. Dat doet in het geheel niet ter zaken. Wat ter zaken doet is dat CD/TVV/M7 geheel zonder waarschuwing en/of mededeling zoals dat behoort een limitering heeft doorgevoerd met een argumentatie die binnen 4 uur teniet is gedaan door de praktijk in België en men in NL desondanks het toch nogmaals heeft gedaan. Daarmee heeft deze provider de ware reden getoond gezien aangedragen oplossingen, redenaties en toelichtingen alsmede persberichten.

 

Daarnaast is aan de orde dat getwijfeld kan worden aan meerdere handelswijzen zoals het achterhalen van kaatnrs, betichten van oneigenlijk gebruik kaart en het vervolgens op zwart zetten van kaarten.

 

Nu als jullie het serieus is om hiertegen iets te doen, doe dan het volgende meldt dit zonder verdere discussie slechts enkel toelichting in een topic dat ik opnieuw start. Reden met dat topic worden dan alleen opties verzameld. Om vervolgens van daaruit te bekijken wat wel of niet wordt gedaan. Wie dat gaan bepalen? Geheel ondemocratisch zoals dat moet gaan door de mensen die hier zich voor aanmelden en zij die nu reeds de nodige inzet hebben getoond. Van iedere andere bijdrage in dat topic wat een discussie of contraproductiei is of daarnaar neigd zal ik (dus je mag heel boos op mij worden, maar dan heb ik één mededeling op en die is dan ben je maar boos dat zeg ik nl ook tegen mijn kleine zoon) zodra ik dat constateer aan de boardbeheerder/moderator die te verwijderen.

 

Waarom mijn vergelijk met oude wijven bij een Bingo? Iedereen roept iets maar waarom??? Er klinkt een zekere verwendheid dat er nog niet iets is veranderd, maar beseft niet dat daar tjd en of eigen initiatief of actie voor nodig is. Iedereen wijst naar iedereen maar doet of onderneemt zelf bar weinig behalve de rol van ridder op het toetsenbord invulling geven. Vandaar dus.

 

Joop

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nog een vraag is deze, ik weet dat het er is, want ik heb het gelezen, ik zoek een stukje persbericht oid waarin CD/TVV/M7 aan gaf gebruik te maken van een fout in cccam. Ben helaas zo dom geweest om het niet op te slaan, met als resultaat dat ik het niet weer kan terugvinden. Dus als iemand het stukje kent informeer mij even aub.

 

Misschien dat iemand van de Piratenpartij het heeft: --> KLIK <--

 

vGnp

VU+ Ultimo4K - FBC Cable - VU+ Ultimo4K - FBC Satellite
Kathrein KEA 1000/W - Wavefield T90
Satlook Digital NIT

Link naar reactie
Delen op andere sites

De kerk is heilig, dit werd verondersteld tot ik meen ergens vorig jaar of het jaar daarvoor, toen al die schandalen aan het licht kwamen.

Wir haben es nicht gewust was een verzachtende uitdrukking.

Door de opspraak, is die heiligheid veranderd in een schijnheiligheid met een hele doffe rand.

 

CanalDigitaal, die wordt ook door velen (naar ik lees en concludeer) als heilig omschreven.

Niets of niemand die wat tegen deze monoplost "durft" te doen.

Alle ongerief of dreigementen, die worden wel door weer een andere onderuit gel*lt.

Veel van hetgeen CD beargumenteerd is beslist niet heilig en kan en moet volgens mij aangevochten worden.

 

Ikzelf, heb al mijn abonnementen opgezegd (3stuks) wegens wanprestatie.

Ik heb eerst netjes geprobeerd dit telefonisch te doen, maar werd meteen gehouden aan een opzegtermijn en let wel, niet van slechts één maand maar van 1 kaart met volabonnement nog 6 maanden.

Hierop heb ik een aangetekend schijven gestuurd, waarbij ik duidelijk heb aangegeven dat de beperkende maatregel,

  • onrechtmatig is, omdat men hun clienten niet (tijdig) heeft geinformeerd, dusdanig dat men tijdig mogelijkheden had om eventueel hun abonnement 'normaal' te beeindigen c.q. aan te passen.
  • Een programmeringing van de kaart heeft gedaan die deze beperkende maatregel gestart. Omdat men dit heeft gedaan zonder medeweten van de klant, is dit naar mijn mening het hacken van de kaart. Zie dit als de update van bijv Windows, bij installatie, kan je aangeven of de updates automatisch geïnstalleerd worden. Doe je dit niet, dan krijg je telkensmale de vraag of er geupt mag worden. De Windows CD is mijn eigendom en de licentie die erop zit geven mij niet het recht hierin te pas en te onpas eigen wijzigingen in aan te brengen. Ik geef dus toestemming om mijn versie actueel te houden of niet.
    Op de CD-kaart, zit ook een programmering en kan dus ook dusdanig geprogrammeeerd worden dat alle niet gecertificeerde ontvangers op een bepaald moment schade aan mijn toestel aangebracht kan worden. Wat er geprogrammeerd is, weet niemand. Wij hebben een handtekening gezet om CD mogelijk zomaar een mogelijkheid te geven onze aparatuur te beschadigen, ik denk het zomaar niet.
    CD mag wel mooie ideeen hebben maar mogen zij zomaar iets flikken waar bepaalde gebruikers last van krijgen.
    Die handtekening, die hebben wij gezet voor een bepaald product en het gebruik van dit product en uiteraard die financiele mogelijkheden tbv CD.
    Toen de overgang SECA2=> SECA3 kwam, moesten we ook akkoord gaan met de SECA3 voorwaarden, maar of daar ook de huidige programmeermogelijkheden met de huidige beperking onder vallen, daar heeft niemand voor zijn handtekening geplaats.
  • CanalDigitaal geen rekening ermee houd, als de klant zijn abonnement wil beeindigen omtrend de wettelijke bepalingen zijn rondom onaangekondige wijzigingen. Deze drastige beperking van 4 zenders rechtvaardigd mininimaal de opzegging per direct.
    Steevast als bangmakerij, vasthoud aan hun voorwaarden.
  • Voorwaarden die uitsluitend rechten geeft aan henzelf, hierbij de rechten die een klant vernietigd, plichten heeft CD niet, alleen de klant heeft plichten.
  • Geschillen die in iedere instantie ontstaan bespreekbaar te maken, op dusdanige wijze dat er een onafhankeleijke geschillencommissie geintroduceerd gaat worden.

Ik ben voorstander van het plan dat we onze krachten moeten bundelen en moeten proberen om het ICOON CanalDigitaal de schijnheiligheid te ontnemen. Zij bedrijven wel niet de schandalige toestanden zoals bij de kerk gebeurd is, maar ik meen dat er eens iets moet gebeuren die deze monoplist eens van dit heiligenstatus af gaat halen.

 

Hiermee, moeten we denkelijk niet te lang wachten.

Hier wordt al weken iets geroepen, daadwerkelijk gebeurt er weer eens niets.

Ieder individueel proces, zal in de doofpot gaan belanden of desnoods onder bedreigingen van CD ondermijnt gaan worden.

 

Hoe is Joop001 en Michel gevorderd, want er is al iets (een hoop) geroepen?

Is er al een groepje opgericht, die een front willen vormen en een proefproces starten?

Zo ja, is er dan geen vraag naar hoe e.e.a. te financieren?

Als een bijdrage nodig is, wie gaat dit bundelen? enz. enz.

 

Daarnaast, zou ik het prettig vinden als er, zeker in dit topic eens samengewerkt gaat worden.

De een, bekt hier de ander af, er wordt zometeen weer vanalles geciteerd en binnen 10 berichten weet niemand meer waar het over gaat, het topic wordt onoverzichtelijk.

 

Dus willen we wat doen, of gaan we hier slechts auwehoeren.

er moet denkeleijk op korte termijn vele resultaten geboekt worden.

grtz arie

_________________________________________________________________________

Dreambox8000(Sat/Sat/Cab/Ter)+2Tb-SATA \ 800HD(sat) ; 500HD+1Tb=>eSATA \ Clark_Tech ET9000 \ alles met open-PLi

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nog een vraag is deze, ik weet dat het er is, want ik heb het gelezen, ik zoek een stukje persbericht oid waarin CD/TVV/M7 aan gaf gebruik te maken van een fout in cccam. Ben helaas zo dom geweest om het niet op te slaan, met als resultaat dat ik het niet weer kan terugvinden. Dus als iemand het stukje kent informeer mij even aub.

 

Joop

 

Hallo Joop,

 

@Michel heeft gesproken met die Manager Technical Services van M7, deze had het over een " programmeerfout ", kan je lezen in dit topic, berichtnr: 22.

 

Groet,

 

benk1

aangepast door benk1

Dreambox 800HDSE-V2 met Newnigma2, Wavefrontier T90.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Joop,

 

Correctie op bovenstaand bericht:

@Michel heeft gesproken met die Manager Technical Services van M7, deze had het over een " programmeerfout ", kan je lezen in dit topic, NIEUWS VAN CANAAL DIGITAAL berichtnr: 22.

 

Groet,

 

benk1

Dreambox 800HDSE-V2 met Newnigma2, Wavefrontier T90.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik snap deze niet, op wie is dat gericht ?

Want ieder gesprek word opgenomen.

 

Je mengt je in een thread die al vanaf augustus 2011 loopt je bent pas echt actief met posten vanaf december 2011 dan kan ik me voorstellen dat je het niet snapt, dan heb je naar alle waarschijnlijkheid niet de hele thread gevolgd die gestart is in augustus 2011 en dat zie ik net als de krant die heeft aan een half woord genoeg pffff....

 

Lees gerust deze draad http://www.sat4all.c...g/page__st__220 nog eens door dan weet je wie @Michel aan de telefoon heeft gehad.

 

Mazlzlz

Avalon

aangepast door Avalon
Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste mensen,

 

een vriend van mij wees me erop dat mijn naam nog steeds genoemd wordt op Sat4all (ook in deze topic).

Ik voel me vereerd dat ik niet vergeten ben, en kon het dan ook niet laten om een berichtje achter te laten.

 

Ben ook erg blij mijn 'oude' vrienden hier weer te zien.

 

 

Sommigen van jullie kennen me vast nog wel, en geloof me, Sat4all was mijn 2e thuis. Ik kwam hier dagelijks, uren, en uren, dagen, weken en maanden tijd heb ik gespendeerd om via deze mooie forum op sat gebied iedereen te informeren naar de ontwikkelingen m.b.t. de seca coderingssysteem, mosc, algoritmes, ECM's, nano's e.d.

Dit was een mooie tijd hier, en veel vrienden gemaakt.

 

Veel leden vragen zich nog steeds af waarom ik en anderen 'verdwenen' zijn op fora en ook op S4all. Ik wil benadrukken dat dit absoluut niets te maken gehad met Sat4all zelf, maar door andere diverse redenen.

Er is hier en daar wel wat over geschreven.

Ik wil me daar nu niet over uit laten. Een select groepje mensen weet wat de aanleiding was en waarom we niets meer op openbare fora de 'studies' en vorderingen vermeldden.

 

Ik zal zo nu en dan eens een kijkje nemen hier en waar nodig is een commentaartje plaatsen.

 

Saludos amigos!

aangepast door Azazel
  • Like 1
[color:"red"] LLORAMOS JUNTOS, GANAREMOS JUNTOS! [/color]
Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste mensen,

 

een vriend van mij wees me erop dat mijn naam nog steeds genoemd wordt op Sat4all (ook in deze topic).

Ik voel me vereerd dat ik niet vergeten ben, en kon het dan ook niet laten om een berichtje achter te laten.

 

Ben ook erg blij mijn 'oude' vrienden hier weer te zien.

 

 

Sommigen van jullie kennen me vast nog wel, en geloof me, Sat4all was mijn 2e thuis. Ik kwam hier dagelijks, uren, en uren, dagen, weken en maanden tijd heb ik gespendeerd om via deze mooie forum op sat gebied iedereen te informeren naar de ontwikkelingen m.b.t. de seca coderingssysteem, mosc, algoritmes, ECM's, nano's e.d.

Dit was een mooie tijd hier, en veel vrienden gemaakt.

 

Veel leden vragen zich nog steeds af waarom ik en anderen 'verdwenen' zijn op fora en ook op S4all. Ik wil benadrukken dat dit absoluut niets te maken gehad met Sat4all zelf, maar door andere diverse redenen.

Er is hier en daar wel wat over geschreven.

Ik wil me daar nu niet over uit laten. Een select groepje mensen weet wat de aanleiding was en waarom we niets meer op openbare fora de 'studies' en vorderingen vermeldden.

 

Ik zal zo nu en dan eens een kijkje nemen hier en waar nodig is een commentaartje plaatsen.

 

Saludos amigos!

 

Welkom terug... jouw technische verhalen waren altijd mooi om te lezen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...