Ga naar inhoud


Satellietshop in Twente?


Wiend

Aanbevolen berichten

Kennis van mij heeft sinds kort een vakantiehuisje in de buurt van Goor in Twente. Volgende week ga ik daar o.a. helpen een schotel te plaatsen en uitrichten. Meeste spullen hebben we al, maar er staat net bomenrij in de weg, dus misschien moeten we daar ter plekke nog extra spullen kopen.

 

Via Google en Internet kom ik er niet helemaal uit; zit er een goede satellietshop in de (ruime) omgeving van Goor? 40-50 km. rijden is nog wel acceptabel. Moet dus een echte winkel zijn en liefst ook op zaterdag open. Mochten we tijdens de werkzaamheden tegen iets aan lopen dat we nog moeten aanschaffen, dan kan dat effe gehaald worden, want bestellen via Internet en dan een paar dagen wachten is geen optie. 

 

Ik weet dat men op dit forum niet wild is van reclame en het noemen van bedrijven en daar heb ik ook begrip voor. Mijn vraag is echter wel degelijk serieus. Misschien heeft iemand tips, eventueel via een PB. 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


<knip>

Maar voor een kettingzaag moet je niet bij een satellietshop zijn. :D

En bij ons, moet je dan in bepaalde regio's wel weer vergunning hebben om bomen te snoeien, of te verwijderen. Hier is dat op bepaalde plaatsen zelfs niet toegelaten.

Ontvangst van de astra 3 satelliet met een selfsat h50D via de vu zero 4K.cd multiroom  pakket met mz 102 en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ tv met een kaartje( telenet ). Gigablue bijgekomen voor sat en kabel.Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Beheerder

Niet heel slim om naar de bekende weg te vragen. Reclame of verwijzen naar winkels is op sat4all niet toegestaan en dus is het eigenlijk net zo fout er naar te vragen, want daarmee lok je in feite andere leden uit de regels te overtreden.

Gebruik je een advertentie blocker? Sluit onze website dan uit. Zonder advertenties kan deze site niet voortbestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...