Jump to content


signaalaanduiding


VORENUS

Recommended Posts

Mijn satellietontvanger is mijn samsung televisie. Als schotel gebruik ik een echostar 1,2m met polarmount. Deze schotel is ideaal bij slecht weer, zelden uitval zenders. Het probleem die ik heb is dat er wat offset zit op het verdraaien van de motor en polarmount. Ideaal zou zijn dat ik een signaalbalk zou zien op het scherm die me helpt bij het fijn afstellen van de positie. Mijn tv heeft die optie niet. Nu dacht ik aan een goedkope satfinder in serie met de coax maar ik vermoed dat dergelijke satfinders behoorlijk wat demping geven. Ook zou ik een splitter kunnen overwegen met in combinatie de satfinder. Maar ik vermoed dat de satfinder moet aangesloten zijn op een ontvanger om te kunnen werken. Zijn er nog mogelijkheden ?

gn, marc

 

Link to comment
Share on other sites


  • Moderator

En de demping is binnen toleranties.

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link to comment
Share on other sites

ik heb een goedkope satfinder geplaatst. Gezien steeds tussen ontvanger en LNB zal blijven staan heb ik de bieper verwijderd. Heb een ganse avond tv gekeken en geen problemen ondervonden. Zal nuttig zijn tijdens het verplaatsen van de polarmount. gn, marc

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.