Jump to content


schotel plaatsen


Pikkachu

Recommended Posts

is de bedoeling dat de schotel hoog moet staan of als laag staat is signaal dan ook goed ? het stond met muur beugel zo maar is het beter met een schotel paal te hangen net als bij de turksat die ik heb hangen of maakt dat niet veel uit? het is een triax 88 cm die er bij komt te hangen en moet er een afstand zijn voor beide schotels dus niet dicht bij elkaar ofzo? ik wil asra 19.2 astra 28.2 en hotbird 13e ontvangen hoe kan ik beste doen? door slecht ontvangst van turksat om dat het percies was gericht tegen het boom heb ik de 88 schotel eraf gehaald en op die positie turksat gemonteerd 

IMG_0953.jpg

IMG_1086.jpg

Edited by Pikkachu
Link to comment
Share on other sites


Schotels mogen vlak bij elkaar staan als ze maar niet in elkaars signaalweg zitten.
Een schotel mag best dicht bij de grond staan maar je moet wel vrij zicht hebben op de satellieten die je wilt ontvangen. Als de signalen over het dak van je huis moeten, moet je daar wel rekening mee houden. Het is met Dishpointer te bepalen.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.