Jump to content

Vu duo met 80 cm Triax, lnb s etc


SatDonkey

Recommended Posts

Dit is een perfecte set. Bestaat uit een in erg goede staat verkerende vu duo ontvanger. Dit is een Enigma 2 ontvanger met daar op de software VTI 9.0.3 en OSCAM 1.20. Indien gewenst kan ik de nieuwste software instaleren.
Verder zit er een stille harde schijf in van 120 Gb, en krijg je er twee oranje canal digitaal kaarten bij. Voor de kenner, de ontvanger is al aangepast zodat je het rode lampjes probleem niet meer kunt krijgen.
Ook de schotel is top. 80 cm Triax met 4 duo lnb' s en bijhorende diseqc schakelaars op een grote tegelvoet. Hiermee ontvang je astra 1 2 en 3 en hotbird.
Een stabiele set, instaleren en jaren plezier zonder dat je er naar om moet kijken,  maar ook een set welke zeer geschikt is voor de hobbyist. Uiteraard werkend te zien on Tilburg en met uitleg.

20171031_120214.jpg

20171031_123934.jpg

Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.