Jump to content

Denisdaf

Members
 • Content Count

  873
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Denisdaf

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 04/16/1957

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Vlaams Brabant (België) Algarve (Portugal)
 • Interesses
  Vloeken mag, maar doe het tegen jezelf, niet naar anderen.

Recent Profile Visitors

68,476 profile views
 1. LOL. Het is in ieder geval een grote eerste stap dat je het herkend en erkend. ROTFLOL.
 2. Kan je zelf weghalen denk ik. Anders bij deze Hallo beheer. Can was over aktief LOL.
 3. Waarom quote jij jezelf en ze er dan niets extra bij?
 4. Ziet ge het nu? Uiteindelijk heeft "Den Duits" toch gewonnen en doen we allemaal wat zij willen. LOL
 5. Ik hoop dat een rechtse bocht gevolgd wordt door een linkse, anders draait het signaal helemaal dol.
 6. Hoeveel vertraging heb jij wel niet met al die Nelsonbochten in de kabels? Neen deftige repliek nu. Netjes.
 7. Dat bedoel ik. Aarding "uit" zetten? OOPS.
 8. Ik heb het over "het park" zelf hoor. Onze auto's aarden is inderdaad wat anders. Zij het dan met hetzelfde als beoogd resultaat. Geen vonken trekken die in samengang met brandbare vloeistoffen of gassen te voorkomen. En tevens de door vloeistoffen verpompen mogelijk statische elektriciteit vorming voorkomen. Maar ik zie verder geen verschil op het vlak van de aarding van alles wat met het complex te maken heeft hoor. Vaak zelfs ook aarding gebouwen(installatie) verderlopende op de pompinstallatie. PS, pdf nog niet gelezen.
 9. Dit is volgens mij een broodje aap. Tijdens mijn leven als vrachtwagenchauffeur kwam ik voor 99% in bedrijven waar de hoofdzaak lag op het werken en verwerken van zeer gevaarlijke stoffen. Verpompen, op en overslag, allee noem maar op. Je wil niet weten hoeveel aardpennen en aangesloten op hetzelfde systeem ik daar heb gezien. Je gaat mij niet vertellen dat zulke bedrijven tegen de regels werken, laat staan dat ze opzettelijk een gevaarlijke situatie zouden maken. Dat bedrijf, zo dat verboden is is meteen zijn vergunning kwijt. Er gebeuren daar meerdere controles per jaar. En ik heb het niet over bedrijven die af en toe een wagen azijnzuur of azijnzuuranhydride ontvangen om dat te gebruiken (na verdunnening) om groenten in te maken (pekelen). We mogen er niet mee door de tunnel, maar wel opvreten. LOL. Maar dat is een ander iets.
 10. Een beetje lager wel hoor. Voordeel is dat als de pen lang genoeg is je minder draad nodig hebt. Of als je pen lang genoeg is als je begint met inslaan, het misschien zonder ladder kan.
 11. Mooie verhuurder heb je. Kan je niet "zogezegd" een probleem hebben met een apparaat die steeds weer de verlies (lek) schakelaar er doet uitgaan? en dan een specialist dat laten nakijken, met het gevolg je verhuurder wordt verantwoordelijk gesteld. Hopelijk is hij hier geen lid. LOL Dat dacht ik nu ook wel.
 12. Kan je niet een extra aardingspen slaan in de directe buurt en die dan in een aparte buis naar de kring brengen. Er is geen enkele regel die zegt dat de aardingdraad door dezelfde buis moet lopen als de stroomdraden.
 13. Maar ik ga er je wel voor bedanken. Bij deze.
 14. LOL. Ja Sprietje, zo is dat hier hé. Buiten de echt toeristische delen in Spanje is het daar toch ook zo. De mensen hier "uit de buurt" zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam, slechts één probleem, ze hebben vaak zoveel vragen aangaande sat en de mogelijkheden daarvan, als ikzelf. ROTFLOL
 15. Ik denk dat ik die Engelsman daar idd een vermelding hoorde overmaken, dis Satback. Niemand noet zichzelf hier zulk of zulk member hoor.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy