Jump to content

Denisdaf

Members
 • Posts

  1,114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Denisdaf

 • Birthday 04/16/1957

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Algarve (Portugal)
 • Interesses
  Vloeken mag, maar doe het tegen jezelf, niet naar anderen.

Recent Profile Visitors

69,310 profile views

Denisdaf's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. Inderdaad EXT4 Externe HDD is makkelijk alleen het uitleggen is moeilijker. Ik doe een poging. Ik neem op op een toestel waarop we beiden ( mijn vrouw en ikzelf ) gelijktijdig zaken bekijken. Ik zet sommige andere zaken over naar de USB schijf om die dat aan te sluiten op een VU waar momenteel geen aansluiting is mee gemaakt met een antenne. En die opnames bekijk ik dan omdat mijn vrouw niet zo'n liefhebber is van UK sitcoms en zo meer.
 2. Niets veranderd en nu wordt er niets meer gezegd dat de schijf om te worden gebruikt moet worden gemount. Maar ik kan ze niet benaderen. Ze is zichtbaar maar toch geen benaderen. En wat me ook opvalt, is dat de VTi veel langer tijd nodig heeft om opgestart te raken dan de OpenPli. Is dit een normaal iets?
 3. Is gelukt. Wat er wel raar blijft is dat de interne schijf zou opnieuw moeten gemount worden, de externe daartegenover niet. Nu staan er natuurlijk zaken op die interne en is het de vraag hoe we die er gaan vanaf halen. PS ik heb nog niet gekeken wat de box nu in het netwerk doet.
 4. Ja, dat wel, als ik bv een Hdd of andere stick gebruik met zeg maar een TS bestand leest hij dat zonder meer. Waar haal ik die force-update, en waar zet ik hem op de stick? Root of in een bepaalde map? PS ben zeker van de versie Solo². En ik probeerde ook de beide USB poorten achteraan het toestel.
 5. Vertel, ik vind daar niets van terug in de uitleg aangaande flashen VTi.
 6. Hallo, Na een aantal pogingen toch even hier mijn probleem komen declareren. Ik heb op 1 van de VU+ Solo² ontvangers hier een poging gedaan om er VTI op te zetten. Ik heb de versie VTi_15-0-0_vusolo_202009211544_usb in zowat alle vormen op meerdere USB sticks geprobeerd. USB op fat 32 geformatteerd. VTI in de originele map. De onderliggende map in de roots en ook de aparte files in de roots op de stick Zowel via de AB als de schakelaar op het toestel gereboot, en telkens weer hetzelfde resultaat. Loopt gewoon door zonder ook maar 1 melding om ( in het geval voor een solo² ) even op de startknop op de voorzijde van het toestel te tikken te geven. Wat kan hier fout zijn?
 7. Is inderdaad een vergeten voordeel. Al denk ik dat eens er een kaart in je spelertje zit men ook daar kan zien wat je er mee doet. Nu ik dit schrijf, OOPS, ze weten dus ook dat ik gerichte natuurdocumentaires kijk. OEI.
 8. IPTV is zeker niet alles heiligmakend vind ik. Wat met al die 100.000-den, zelfs 1.000.000-nen kijkers die onderweg zijn en die geen voldoende snelle aansluiting hebben op het www om via IPTV te kunnen kijken? Neen, diegene die denken dat het nu reeds zonder satellieten kan zit er imo deftig naast.
 9. Dus toch de investering doen. Al is het natuurlijk net voor de zenders van ons land van herkomst die het belangrijkste zijn. Maar ok, we gaan er dan toch nog maar voor gaan. Al was het dan ook dat we hier af en toe nog wat vragen kunnen komen stellen. LOL
 10. Dus de investering ook? Ik weet en besef wel dat het moeilijk is om te zeggen dat dat ja, dan wel neen is omdat je niet in andermans geldbeugel kan kijken. Maar het gaat er me niet om dat het de investering geldelijk te rechtvaardigen valt, wel of het voor wat verwacht wordt aan hoelang dat nog gaat werken de moeite loont. Soms is namelijk 1 Euro teveel voor wat het is, en 1000 Euro kan een koopje zijn.
 11. De zenders die in het basic+ packet ziiten en die ik anders ook kijk. Dus de Belgische nationale en enkele commerciële. En verder de docu-zenders als daar zijn nat geographics en zo meer. Op vakantie is bij ons een beetje anders dan dan bij de werkende man / vrouw. Wij zijn beiden gestopt met werken, en met vakantie zou bij ons zijn vertrekken uit zuid Portugal (waar we wonen) om familie en vrienden in België te bezoeken en daarboven zaken kijken waar we vroeger tijdens onze loopbaan geen tijd voor hadden. Dus Tv ja, want in de zomer in België wil ook zeggen rain is possible. LOL.
 12. Investeren in nieuwe ontvangers ( bedoeling opnames te kunnen maken die dan ook bewerkt en bewaard kunnen worden) , investeren in ook nieuwe schotel op camper. Als men de geruchten ( al dan niet de waarheid ) mag of moet geloven, heeft het allemaal niet veel zin meer. Een open vraag voor mij hopelijk komt er hier een antwoord waarmee men echt iets verder komt. Alvast bedankt.
 13. 12V is gewoon iets wat reeds lang in de volksmond ligt. Alleen een 12 v accu die geladen wordt krijgt vaak 13,8 v toebedeeld. Dat is zeer normaal. Zorgen om die 13,8 v te gebruiken voor apparaten die 12V op de tikken vragen is zelden of nooit een probleem. Gewoon zorgen voor degelijke stekkers. Gebruik daar geen vodden die waggelen en dus soms niet echt 100% contactvast zijn. De kleine vonkjes die daarbij kunnen ontstaan zijn wel nefast op sommige momenten. 30 en meer jaar ervaring op vrachtwagen waar een adapter van 24 ( gaat tot 32 V )naar 13,8 ervoor zorgde dat de tv maar evengoed andere 12 V zaken hun ding deden.
 14. Dat kan, maar dan mogen er zeker niet teveel anderen op datzelfde lijntje gaan meedraaien. mailtje sturen, telefoontje via whatsapp bv zou al roet in het eten kunnen gooien denk ik dan.
 15. Ik lees bij U toch quote: Dit omdat ik het liet ingaan op 15 april, en dat was NA het faillissement. Einde quote. Er waren waarschijnlijk reeds deftige geruchten aangaande het niet echt ronddraaien van wat rond zou moeten draaien bij de provider. BTW, En tegen iemand meteen zeggen dat die iets niet goed begrijpt,???
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.