Ga naar inhoud

Denisdaf

Leden
 • Aantal items

  1072
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Denisdaf

 • Titel
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 04/16/1957

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Algarve (Portugal)
 • Interesses
  Vloeken mag, maar doe het tegen jezelf, niet naar anderen.

Recente bezoekers van dit profiel

69006 profielweergaven
 1. We gaan het morgen eens nakijken.
 2. Hallo, Bij BBC entertainment doet er zich een raar iets voor. Namelijk dat de 2e lijn van de subs over de ganse lengte onderbroken wordt door een lijn waar eigenlijk het achtergrondbeeld gezien kan worden. Is dat bij de zender zelf of kan ik er iets aan verhelpen. VU+ Solo² met Openpli er op.
 3. Dat ziet er een goede start uit. Hier kan je mits kleine manuele aanpassingen mee verder vind ik. En dan vooral zoals je zei, dat het beter is naarmate de tekst echte volzinnen zijn dan maar een paar woorden. Ik ben een beetje benieuwd naar sommige dingen. Bv. Als wij vragen mag ik binnenkomen en het antwoord is ja, wordt er steevast in het Engels gevraagd do you mind I comme in. Waarop het antwoord dan in hetzelfde geval no is. Anders scheelt er wat natuurlijk. En wat ik me in deze blijf afvragen waarom niemand ( ook niet als het manuele vertalingen zijn zoals destijd
 4. We gaan er mee aan de slag, bedankt.
 5. Dus alle gezette stappen hebben dan toch hun vruchten afgeworpen? 1 Pennenstreek onder een stopzetting van medewerking van een land aan de wereld organisatie tegen te teloorgang van het milieu door een nieuwe TUPOS, en dus de samenwerking weer in orde gebracht, en het gaat er al een stuk op vooruit.
 6. Hier alles mooi groen. Nu 14°C maar gaat naar een 18 a 19° vandaag. Vandaag verkiezingen. Zal raar zijn, ten tijde van Corona, rare opkomst waarschijnlijk. En waarschijnlijk enkel de "echte" die hun stem zullen gaan uitbrengen. Dat de beste het mogen halen. FORCA PORTUGAL.
 7. Wat stel ik in om de txt te rippen? En onder welke vorm en waar kan ik die terugvinden eens het rippen klaar is?
 8. Dat zou wel zeer omslachtig zijn. Ergens moeten die gegevens verborgen zitten en vindbaar zijn door gebruik van soft. Toch?
 9. Kan je even een manier van werken (tutorial in een paar woorden) uitleggen?
 10. Hoy, Vraag over het terugvinden van TXT bestanden in het complexe geheel van *TS bestanden. Ik heb bij enkele opnames ( BBC reeksen ) natuurlijk via txt 888 de Engelstalige ondertitels. Nu vroeg ik me af of ik deze kan veranderen door de vertaalde, en eventueel deze kan vastzetten in de video. Vergelijkbaar met wat destijds met DIVX ( AVI ) en srt bestanden mogelijk was. Zo ja kan iemand mij daar het handje bij vasthouden om me te helpen hoe ik dat kan doen?
 11. Bedankt, dus 19,2 zit er niet meteen bij dan?
 12. Ha, ok dan kwam dat bij mij een klein beetje verkeerd binnen.
 13. Prime focus??????? multi feed?????? Dat lijkt me wel zeer raar. Ik ben ook even gaan neuzen met hulp van Googleman bij de ingave van multifeed primefocus is er slechts 1 afbeelding waar je bijna zou kunnen spreken van een multifeed op een primefoces wokbord. Maar daar ben ik haast zeker dat het een andere reden heeft dan tv signalen ontvangen. Ttz tv signalen voor wat wij ons daarbij voorstellen. Correct me if wrong.
 14. Te laat, die ligt op de schroothoop. Zoals ik zei probeerde ik het ermee in de Ardeche, lukte niet. Nog vele km's meer naar het zuiden zag ik zeker niet zitten. Voor hen die het lukte hoedje af hoor. Maar voor mij, neen bedankt. De adapterplaat is momenteel de thing to go for. 3 extra Channelmasters at 120 cm welkom maar dan moet ik eerst een send me money opstarten. Bijna 700 lappen per stuk is niet niks hé. En voor metalen schotels (nieuwe aankoop) wil ik zeker niet gaan hier in het zuiden.
 15. De aarde warmt inderdaad op. Alleen is het niet alleen door wat sommigen zeggen. PAS OP. Ik zeg niet dat "de mens" goed bezig is of geruime tijd geweest is. Maar we weten allemaal uit sommige lessen ( zelfs al in de lagere school ) dat er periodes van koude en warmte zijn geweest in de geschiedenis en het bestaan van de aarde. Dus alle veranderingen die wij nu meemaken zijn zeker niet enkel te wijten aan de mens. Wat mij betreft ( leek en zeker geen wetenschapper maar realist ) zijn we met moeder aarde nog steeds naar de piek van een warme(re) periode aan het gaan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.