Ga naar inhoud


Zgemma H2H


uncleee

Aanbevolen berichten

Te koop multi tuner Zgemma h2h koopdatum 12-2017 nieuw met garantie enkel gebruikt om schotel te testen €55,00 +verzend kosten kan ook opgehaald worden.Info

In tegenstelling tot zijn voorganger beschikt de Zgemma H2H over een supersnelle processor. Een 2000 DMIPS CPU. Door deze nieuwe krachtige Dual Core CPU is de digitale ontvanger meer dan geschikt voor multitasking. Zo kan je met gemak verschillende applicaties en toepassingen gelijker tijd gebruiken.
De zgemma Star H2H is uitgerust met 256MB flashgeheugen en 512MB DDR3 werkgeheugen. Ook is er voldoende ondersteuning voor verschillende software, zoals onder andere OpenPLI, OpenATV en OpenVIX. De Zgemma Star H2H heeft verder nog ruimte voor een SD kaart voor opnames, een Full-HD (1080p) HDMI ingang, AV ingang, 2 USB 2.0 poorten en een Smartcard lezer (MultiCAS)
Snelheid van de Zgemma Star H.2H
De Zgemma Star H.2H is snel. Een stuk sneller dan zijn voorgangers. De 2000 DMIPS Dual Core processor en DDR3 werk geheugen zijn ideaal voor IPTV, het ontvangen via internet en bekijken van streams. Geniet van vele kanalen, films en TV series zonder enkel probleem. De Zgemma H.2H is uitgerust 512MB werk geheugen en 265MB NAND Flash geheugen.
Zgemma Star H2H software mogelijkheden
Met de Zgemma Star H.2H heeft u alle mogelijkheden die u van een volwaardige satelliet ontvanger mag verwachten. De interne flash geheugen van de Zgemma Star H2H geeft de mogelijkheid voor het uploaden van verschillende firmware images. OpenATV, OpenPLI, Italysat etc. Er zijn ook meerdere plugins beschikbaar om te installeren zoals onder andere voor IPTV, Youtube, Media player (door middel van USB) en meer. Als u ruimte te kort komt biedt deze HD ontvanger nog de mogelijkheid tot uitbreiden via een 8GB, 64GB of 128GB SD kaart.
Waardige HD satelliet ontvanger
De Zgemma Star H.2H is kortom een veelzijdige HD ontvanger. Uitermate geschikt voor ontvangst van uw favoriete programmas en zenders via satelliet (DVB-S2), Kabel CAI (DVB-C), Digitenne (DVB-T/T2) en IPTV/OTT. De Zgemma Star H2H is een ideale HD ontvanger voor alle satelliet en kabel providers. Sla uw favoriete uitzendingen op en kijk ze later terug in Full HD. Wanneer het u uitkomt natuurlijk.
Eigenschappen en specificaties:
Enigma 2 Linux Operating System
2000 DMIPS CPU processor
BCM7363 Dual thread, met 256MB Flash / 512MB DDR3 RAM
OpenPLI ondersteuning
OpenATV ondersteuning
Multimedia plug-in ondersteuning
Dolby Digital geluidskwaliteit
DVB-S2/C/T/T2 geschikt.
Micro SD kaart (TF kaart) voor opnames 8GB, 64GB of 128GB (optioneel)
HDMI (1080p) ingang
AV ingang
2x USB 2.0
1x Smartcard lezer (MultiCAS)
10/100 Base Tx Ethernet poort
Timeshift
EPG ondersteuning
Fast scan (SAT)
Kabel scan (Ziggo CAI)
OSD in verschillende talen
DISEqC 1.0, 1.1, 1.2, 1.3 22Khz en usals
12 volt aansluiting

$_86.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites


Waar staat deze, en heb je de originele verpakking er nog bij?

You can hate me. You can go out there and say anything you want about me, but you will love me later because I told you the truth.

The truth is still the truth even if no one believes it. A lie is still a lie, even if everyone believes it.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...