Ga naar inhoud


start maken met IPTV op mijn VU+ DUO


mverduyn

Aanbevolen berichten


Dat hangt er maar vanaf wat je onder IPTV verstaat... In principe niets meer dan TV over IP (dus via het internet). Alhoewel dat legaal kan (via m3u adressen) zijn dit veelal kanalen die niet echt interessant zijn (WebCam's van steden, verkeer, radio etc) willen de meesten de illegale kant op: via een 'provider' een heleboel premium kanalen bekijken. Deze premium kanalen worden alleen door providers aangeboden in gesloten ontvangers. Die gaan legaal nooit op een 'Open' box.

 

Ongecodeerde IPTV kun je via zenderlijsten inladen (bv Hans Settings) of zelf invoeren met programma's als DreamBoxEdit of E-Channelizer. De m3u adressen moet ze dan zelf van het internet halen..

 

Dan zijn er de 'grijze' plugins waarmee mediatheken legaal kunnen worden bekeken maar ook 'add-ons' kunnen worden geïnstalleerd om illegaal kijken te faciliteren..

Denk hierbij aan Kodi, IPTV Player etc...

Raspberry Pi 3B+ Argolis Triple Reader Kaartserver + Smargo

Vu+ Zero 4K DVB-S2X, Vu+ Zero 4K DVB-C/T2, DM525 Combo, DM920 UHD

VU+Ultimo4K BTE,  DM-Three UHD, Ziggo, HD+, TV-Vlaanderen, ORF, TiVuSAT, Fransat, SRG

5°W, 0.8°W, 4.8°E, 9°E, 13°E,19.2°E, 23.5°E, 28.2°E. Triax 88 en Wavefrontier

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Handleiding is er niet echt. Het is inderdaad via de internet netwerkverbinding van je VU+ dat je dan gaat kijken i.p.v. de Sat tuner. Het is gewoon beginnen met downloaden in je computer van IPTV lijsten die hier in de IPTV groep te vinden zijn, en die je dan met je computer in de juiste VU map plaatst naast je andere sat-zenders (bouquets ). Na herstarten van je VU+ zou die nieuwe lijst van IP zenders dan te zien moeten zijn,  te samen als je in je bouquettenlijst ( Blauw, Favorieten ) gaat kijken. Voor Belgie zijn er daar een aantal lijsten met regionale en lokale zender te vinden. Dat staat duidelijk in de naam van de lijst vermeld.Verwacht geen commerciële of andere betaalzenders te vinden !. Een snelle VU+ ontvanger is wel nodig om vertragingen in het beeld+ klank te vermijden. En laad steeds de laatste versie lijsten, want na een week of meer kunnen er vele zenders al een nieuw adres hebben, en gaat je beeld op zwart.

Visiosat met 4 duo LNB's - 13*E - 19,2*E - 23,5*E - 28,2*E

1x VU+ Solo2 met Openpli 9.0 met laatste updates
1x (oude) Dreambox DM800 HD PVR met OpenPli 4.0 MastaG
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

26 minuten geleden zei on1bes:

Een snelle VU+ ontvanger is wel nodig om vertragingen in het beeld+ klank te vermijden. En laad steeds de laatste versie lijsten, want na een week of meer kunnen er vele zenders al een nieuw adres hebben, en gaat je beeld op zwart.

dat is een aspect, het tweede aspect is dat streams wegens de DRM en de passende browser niet zomaar openen op elk image

het derde aspect is dat de regioblock voor uitzendingen mede bepaald of je streams uit buitenland kunt openen

 

een heel groot aandeel lijkt voor enkele dagen leuk om gezien te hebben en dan is het zwart  precies wat je schreef @on1bes

Cherry Blossom Girl

Air

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...