Jump to content

Diversen

Forums

 1. De rokende soldeerbout

  Hier alles over reparatie, modificatie & zelfbouw

  41.4k
  posts
 2. 3D Printen

  Alles over de verslavende hobby van 3D printen

  223
  posts
 3. Audio, TV en Video apparatuur

  Alle informatie over Audio, TV en Video.

  26.6k
  posts
 4. Domotica (huisautomatisering)

  Alles over automatisch schakelen met Domotica

  895
  posts
 5. 2dehands

  Hier uitsluitend particuliere advertenties!

  3.1k
  posts
 • Posts

  • je zou toch verwachten dat als een organisatie iets de lucht in schiet dat deze dan ook verplicht is om te zorgen dat het weer veilig naar benden komt. Is er een storing oid. oké dan kan er een keer een uitzondering gemaakt worden maar anders is het toch gewoon "je zorgt maar dat het veilig naar beneden komt" en kun je dat niet dan ga je de komende paar jaar ook geen rommel meer de lucht in schieten tot je hebt aangetoond e.e.a wel goed onder controle te hebben.
  • enkele, je krijgt de zenders dat analoog beschikbaar waren nu digitaal in SD behalve de VRT zenders  
  • Vreemd ze deden dit ook al ergens in 2007-2009. Kreeg ik een brief dat ze mijn aansluiting gingen afsluiten en dat ik als zwartkijker dat kon voorkomen als ik de laatste X maanden nog betaalde. Het stomme was dat ik het nooit had gebruikt, omdat Ziggo zelf op de nieuwbouw aansluiting een sticker had geplakt dat het maar een maand actief zou zijn,  en ik pas na 3 maanden er in trok. Tevens had ik het nooit geprobeerd, ik had een schotel.... En me dan toch beschuldigen van zwart kijken   Blijkbaar hebben ze er nog niet van geleerd dat als iemand niet betaald, dat je toch echt de aansluiting moet gaan afsluiten. En een goede administratie bijhouden.....   (nu zit ik ondertussen toch nog bij Ziggo, weinig alternatieven. Dat was nadat het CD het goedkope abo veranderde naar een maand abonnement)
  • Formuler z8 pro is momenteel vrij populair en geeft ook weinig problemen. Amiko is ook niet slecht maar persoonlijk heb ik liever de remote van de formuler. Formuler GTV is ook interessant als je ook meer met android wil als de standaard box aan zou kunnen. CPU snelheid, RAM en dergelijke is gewoon nodig met IPTV momenteel. Deze boxen hebben een eigen app die voor hun box is gemaakt.  Suc6 
  • hier is het reeds verschillend maanden afgesloten.Enkel digitaal en daar zijn amper enkele zenders open als je geen abo hebt.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.