Jump to content


Diversen

Forums

 1. De energietransitie

  Alles over zonne-energie, windenergie, waterstof, warmtepompen, etc

  3k
  posts
 2. De rokende soldeerbout

  Hier alles over reparatie, modificatie & zelfbouw

  42k
  posts
 3. 3D Printen

  Alles over de verslavende hobby van 3D printen

  254
  posts
 4. Audio, TV en Video apparatuur

  Alle informatie over Audio, TV en Video.

  27.1k
  posts
 5. Domotica (huisautomatisering)

  Alles over automatisch schakelen met Domotica

  1.1k
  posts
 6. 2dehands

  Hier uitsluitend particuliere advertenties!

  4.2k
  posts


 • Posts

  • Wat zou je denken de gehele reisbranche? Ze verleiden allemaal mensen om naar het buitenland te gaan en die laten daar in het buitenland hun geld achter ipv. het hier in de lokale economie te steken.
  • Als je van een beetje testen houd ga je uitvinden waarom de kaart niet meer werkt, het kan zijn dat de kaart nu in cak7 mode draait en eerder niet.  je sprak over rsa key met nuid/cwpk, is die rsakey een rsamod1 maar dan heb je ook een data88/key3588 nodig of is het een standaard rsakey?  Maar dan kun je zien of de kaart nog initialiseert. Ook kan de cwpk veranderd zijn of de set is ge blacklist omdat die public was.   Het zou ook nog kunnen dat ze overstappen naar unique pairing, dan moet de kaart en module geregistreerd worden zodat ze aan elkaar gekoppeld kunnen worden.   
  • Jullie zullen hem al wel vaker gezien hebben maar ik vind hem hier ook heel passend.  
  • Ik zie door de bomen het bos niet meer. Ik kom tal van omschrijvingen tegen over multiboot, maar vaak meer dan een jaar oud die dan linken naar images van al zo even oud. Ik heb een SD-kaart van 16 GB. Hoe nu te beginnen? SD-kaart formatteren? In welk formaat? FAT32? Ext3? En waar download ik Barry Allen en hoe installeer ik dat dan op de SD-kaart? Waar flash ik de Dreambox eerst mee? Origineel DreamOS neem ik aan? En hoe zet ik dan andere images erop? Ik zie dat sommige images een "mmc"-zip hebben, maar dat kom ik niet overal tegen. Wie heeft er een goede stap-voor-stap tutorial voor me?
  • Als je de eerste posting even terugleest begrijp je waarom IK het belangrijk vind. En ja, ik kan best een dagje zonder, maar op mijn leeftijd gaat het om continuïteit als het om leren gaat.    Mijn kaart is niet gestopt.. Ik heb de ‘Oro’.   Ik ben graag voorbereid… Zo duur is zo’n module ook weer niet. Hou wel van een beetje testen
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.