Ga naar inhoud


Rasta 87

Lid
  • Items

    559
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Over Rasta 87

  • Verjaardag 05/17/1968

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan
  • Locatie:
    Purmerend

Recente bezoekers van dit profiel

1174 profielweergaven

Rasta 87's prestaties

Rijzende ster

Rijzende ster (5/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Dankjewel, Ik ga op je aanbod in. Ik stuur je een pm. Zodra de box op de post gaat zal ik dat in dit topic vermelden en mag het op slot.
  2. Nee, ik heb uiteindelijk wel de kaart werkend gekregen maar uiteindelijk was er weer een ander probleem, kregen we de multi epg niet aan de praat of dan werkte de wifi weer niet door onjuiste drivers of ik kon geen settinglijst downloaden of bij een ander image werkte de aan uit knop niet. Weer een ander image werkte het wel maar toen stond Astra 23,5 niet in de satelliet lijst en wist ik niet hoe ik die erin kreeg. Kortom het was niet zo eenvoudig als ik had verwacht en ik heb er vele uren in gestopt, echt dagen bezig geweest. Dus ik verkoop hem uit frustratie eigenlijk. Mijn geduld en kennis was op. Wel moet ik vermelden dat er een heel tof aanbod ligt van Mimisiku om de box voor mij te configureren en als de verkoop niet lukt dan maak ik van zijn aanbood gebruik.
  3. Ik bied aan mijn gloednieuwe Dreambox 2 Ultra HD Box is 2 weken oud, alleen uit de doos geweest, enkele images erop geïnstalleerd maar voor mij toch te ingewikkeld. Komt met garantie in originele verpakking met alle toebehoor. Eventueel inruilen voor een ander merk satelliet box waar PLI en een canal digitaal goed op draait is ook bespreekbaar. Vraagprijs minimaal 200 euro, ik heb er 300 voor betaald.
  4. Dat had ik nooit zonder jullie hulp kunnen vinden. Bij deze alle lezers en bijdragers bedankt voor het meedenken.
  5. 1) smartcard moest naar beneden Mimisuku heeft me online geholpen ik weet dat je vroeg op moet, hoe kan ik je bedanken en wat was het?
  6. Ik kan het groene vinkje aan of uit zetten resultaat blijft
  7. Ik zag dat die user dvbapiau uitstond, heb hem aangezet maar geen verschil
  8. Hij geeft aan no intitlements, en in het andere scherm kan ik hem groen aanvinken maar dan gaat hij uit
  9. Ik heb alle stappen ingevuld maar geen beeld. dit is de status;
×
×
  • Nieuwe aanmaken...