Ga naar inhoud


Psychosammie

V.I.P.
  • Items

    10924
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    71

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Psychosammie

    iDEAL

    iDEAL gaat vervangen worden door een Europese variant. Ergens in 2025, effe wachten dus. https://www.icreatemagazine.nl/nieuws/einde-ideal/ https://tweakers.net/nieuws/220348/transitie-van-ideal-naar-wero-betaalsysteem-kan-nog-tot-begin-2026-duren.html
  2. Zeker, door mijn erfgenamen. Of ik verkoop de toko en maak alles op voordat ik omval.
  3. Wij hebben ongeveer de helft betaald, de rest blijft lekker aflossingsvrij. Hoe dan? De waarde van mijn huis gaat gewoon mee met de geldontwaarding. Daardoor kan jij nu geen huis meer betalen. De gemeente vond mijn huis al 130.000 meer waard nog voordat het opgeleverd was. Natuurlijk bezwaar gemaakt maar gezien de huizen hier uit de buurt die ze gebruikt hebben bij de WOZ bepaling geloof ik dat ze er niet ver naast zitten.
  4. Dat zal wel meevallen als je een eigen huis hebt. Huren is duurder.
  5. Donders, dat is handig. Klein beetje tunen naar 433Mhz en dan kan ik mijn Klikaanklikuit in de tuin via de maan aan en uit zetten. Al beschikbaar bij Ali?
  6. Nee, kan ik ook niet vergelijken. De LED'jes branden alleen maar of staan uit. Heb alleen een Google schermpje (ergens in een doos). In de Google TV setup staat Assistant ook uit.
  7. Gevonden op het AVForum. Het zijn microfoon LED's die aan gaan als je de microfoon uit hebt staan. Levendige discussie daar want niemand snapt waarom er dan 4 LED's in je bakkes moeten schijnen. Mogelijk een software bug.
  8. Thnx! Nog niet direct helder wat het dan is maar het lijkt te gaan om de ALL-IN-ONE MODULE(FAR FIELD VOICE/WIFI/BT/IR/KEY). Onderop zit inderdaad een kleine voice control switch. Dus Xi luistert toch mee 🙂 En ook nog een powerbutton, die moet ik nog even ontdekken. En power/standby ledjes. Nu nog die andere 4 ledjes. Na 3 dagen aan zijn ze vandaag weer spontaan uit gegaan.
  9. Nou, dat valt toch wel mee? 8,5 minuut om uit elkaar te halen en 8,5 om weer in elkaar te sleutelen. Nog even koffie drinken, ik zeg 30 minuten werk 😁
  10. Dat geeft denk ik de helft van het antwoord. Er zitten inderdaad 2 status ledjes op die positie. Daaronder zitten bij mij ook 4 leds naast elkaar die heel helder branden. Die worden in de link niet beschreven. Maar ik kan zo wel weer even verder zoeken. Nog vreemder is dat er onder die ledjes een miniatuur schakelaar lijkt te zitten. Mogelijk heeft het iets te maken met voice control.
  11. Ik heb een paar maanden geleden een TLC 50C805 aangeschaft. Prima TV. Helaas is de handleiding beperkt tot 17 bladzijden waar je bar weinig aan hebt. Aan de onderkant van het scherm zitten een 4 tal LED'jes. Die soms branden en soms niet. Heeft iemand een idee wat dat zou kunnen zijn? Zelf denk ik dat Xi dan meeluistert maar het kan ook iets anders zijn 🤣
  12. Yep, bij mij in de achtertuin (min of meer). Laat ze die krengen maar in het IJ plaatsen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...