Ga naar inhoud


Penthe

Lid
  • Items

    11246
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    75

Alles dat geplaatst werd door Penthe

  1. Penthe

    Moppen deel 4

    tonny jansen · original audio.mp4
  2. En jij beschrijft het echte probleem, jij neemt alles aan wat ze je in de media toegooien. Gaat maar eens met een paar Britten praten, hier wonen er zat en gaan langzaam allemaal terug naar eigen land omdat ze continu door Brussel worden lastig gevallen, huizen worden massaal te koop aangeboden. Ik kijk altijd over de lands grenzen en ziet dan dat alle maatregelen overal vrijwel gelijk zijn omdat die door Brussel worden aangediend je bent dus allang geen baas meer in eigen land. Maargoed Canada is ook een prachtig land!
  3. Na een aantal malen dit soort berichtjes gelezen hebben (onderstaand een voorbeeld) is dat F-Secure niet echt iets voor mij zelf. Dit is een reden dat ik zelf niet zo snel aan 3e party beveiliging zal beginnen. Maar ik denk dat we nu een beetje te ver afdwalen.
  4. Als we niet onder het juk van Brussel hadden gezeten was er weinig tot niets aan de hand geweest op bijna alle fronten, de Britten hadden dat vrij snel door en die worden nu steevast gepest door het gedrocht Brussel. Spanje negeert alles zo´n beetje en betaalt de boetes en daarom zit ik hier voorlopig wel best. Maar zodra Brussel hier ook echt zijn wil doordrukt ben ik weg. EU landen zijn al jarenlang geen eigen baas meer en als burger heb je ook helemaal niets meer te willen, democratie is momenteel een lachertje wat die is er vrijwel niet meer want alles wordt door Brussel gewoon door je strot geduwd.
  5. Is de methode van je bank dan zo onbetrouwbaar dat je 3e party beveiliging toevoegd? Gelukkig hoef ik zulke stappen niet te ondernemen bij mijn bank, aangezien de gebruikte methode enkel door de gebruiker zelf gedaan kan worden.
  6. Je lokatie/gps en andere zaken zoals bluetooth uitzetten helpt vaak want deze vreten stroom. Deze kun je inschakelen wanneer echt nodig. Als je langdurig ergens heen gaat is het ook handig om toch maar een opgeladen powerbankje bij je te hebben. Ik moet die van mij dagelijks opladen dit in de nacht en vind dat eigenlijk al niet zo fijn, ik heb telefoons gehad die het ruim 1 week tot anderhalve week uit konden houden zonder op te laden maar dat waren geen smartphones.
  7. Penthe

    Moppen deel 4

    Hedendaags! oops.mp4
  8. Dat is inderdaad een heel stuk minder, heel veel sterkte.
  9. Nee niet echt want die hadden meer top 40 muziek.
  10. Dat begrijp ik maar ik ben opgegroeid in een wereld van de radio piraterij waarbij 1 zender voor mij enorm veel herinneringen teweeg heeft gebracht en ik daar via het Internet nog steeds naar luister en dat is Radio Stad Den Haag (op 97.2 FM vroeger) Nu https://www.radiostaddenhaag.com/ met elke week een hele rits aan live presentaties. Mijn muziek stijl is geheel verschillend aan de meesten hier omdat ik ook nooit naar de Top 40 luisterde maar wel mijn muziek elke keer terug hoorde als ik uitging naar de vele clubs en discotheken. Nu zelfs hoor ik hier in Spanje die muziek waar ik zelf van hou. Daar vallen de beatles echt niet onder. Dus wie bepaald wat een meesterwerk is? Dat is voor iedereen een persoonlijke keuze. Ik vind dit ook geweldig maar wel in een nieuw jasje uiteraard.
  11. Daar zijn de meningen verdeeld over, al die rockbands kan ik echt niet hebben, De enige die ik wel kan hebben is deze:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...