Ga naar inhoud


Alex1970

Lid
  • Items

    6466
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    32

Alles dat geplaatst werd door Alex1970

  1. Ik zag er regelmatig nog wel leuke titels voorbij komen. En een film hoeft niet knetternieuw te zijn om een goede film te zijn.
  2. Ik ga z.s.m. die kernel modules nog eens installeren.
  3. Bij mij net afgelopen. Bijna niks aan gehad doordat ik geen normale smartcard kan krijgen, alleen die UPC CI+ meuk.
  4. Ja, dat zou een conclusie kunnen zijn als ik zeker weet dat ik het goed gedaan heb, vandaar dat ik ook alle stappen duidelijk met screenshots heb laten zien. Ik mag hier uiteraard geen link naar dat image plaatsen, het bestand heet openPLi-Py3-dm920-20240325.tar.gz Box opgestart met image in de flash, versie: Daar naar BA gegaan om het image te installeren. Kennelijk vindt BA dat de backup-map op mijn NAS is... Dan de file maar daar neerzetten...(ik kon niet erachter komen hoe ik de SOURCE kon wijzigen). Naam.. En ook hier heel snel klaar (weet ook niet of dit normaal is of juist langer zou moeten duren). Dan naar Wizard for installed images > select installed image for booting en kies ik het zojuist geïnstalleerde image: En ook nu blijft het scherm zwart en op het display van de box: Is de image die je probeert te installeren wel correct gezipt/getarred? Zeg jij het maar, ik weet niet hope het eruit moet zien. In openPLi-Py3-dm920-20240325.tar.gz zit openPLi-Py3-dm920-20240325.tar En daarin:
  5. Dus ik moet eerst alles opnieuw installeren wat er al op staat? Volgens mij heb ik die versie al in de flash. Je hebt het over een zip met de BA software, maar geen bijlage. Het klinkt logisch om een extra image toe te voegen in BA door eerst met het originele OE-image in de flash op te starten, echter dat hoefde ik alle voorgaande keren (op de allereerste extra image na natuurlijk) niet te doen.
  6. Ja, uiteraard kan en zal ik jullie suggesties eens proberen... Altijd kost het een hoop werk en tijd waarbij iedereen maar roeptoetert dat het zo gebeurd is.
  7. In de flash staat een origineel DreamOS. Ik begrijp er echt helemaal niks van jullie. Ik heb al een aantal keren en image geïnstalleerd, waarom zou het nu ineens niet meer kunnen? Zitten jullie nu niet een beetje moeilijk te doen? Barry Allen staat er allang op, het image in de flash en BA is niet veranderd, heb al diverse keren en meerdere images erop gezet, maar nu wil het niet. Het enige wat ik vraag is of ik het wel goed doe.
  8. Ik heb al zes images geïnstalleerd, nu wil ik er nog één erbij, maar dat werkt niet. Ik schrijf hierboven precies wat ik doe. Waarom zou ik nu ineens allerlei bestanden niet hebben?
  9. Maar is het waar dat ik Multiboot kan vergeten?
  10. Ik dacht dat ik juist de laatste goed werkende versie had? Waar zie ik de versie eigenlijk? Niet bij 'About'. Geen idee wat DiSEqC te maken zou hebben met multiboot.
  11. Ik loop nu weer tegen hetzelfde probleem. Er zit geen harde schijf meer in de DM920, heb de .tar.gz op /ba/backup gezet met WinSCP Dan in het Barry Allen menu 'Wizard for Imahes at backup' gekozen: In het volgende menu 'extract Image from backup': Daar 'OK' op het getoonde image-bestand: OK: Dan gebeurd er dit (duurt een fractie van een seconde): Na Exit naar 'Wizard for installed Images': Daarna 'select installed Image for booting': Uiteraard gekozen voor het nieuwe image: Op de vraag voor een reboot uiteraard ja. Na het verschijnen van het Barry Allen opstartscherm waar het nieuwe image geselecteerd staat, komt op het LCD-display de naam te staan en verder gebeurd er niks... Weet er iemand wat ik hier fout doe?
  12. De 5400c heeft geen ingebouwde WiFi, dus dan heb je ook door dongle nodig. Overigens, die dongle werkt ook op de Enigma2 ontvangers (i.i.g. in OpenPLi). Ik gebruik ze wel eens als het echt niet anders kan. Bekabeld heeft altijd de voorkeur.
  13. Grote kans dat dat over meerdere satellieten liep.
  14. Ik heb met 1,80 m geen signaal meer (!). Of zijn de parameters veranderd? Wie heeft (in Nederland) nog wel ontvangst? En met welke maat schotel?
  15. Loop op 30 maart op de Open Dag eens bij een hackerspace binnen. Wellicht dat zij een oplossing kunnen bedenken. https://hackerspaces.nl/ https://hackerspaces.nl/open-dag/
  16. Kan je wat tips geven waar dat bezwaar maken betrouwbaar aan uitbesteed kan worden, want er zijn mij teveel cowboys die alleen maar azen op die vergoeding. En op welke sites vind ik die waardevergelijker?
  17. Alex1970

    Vlaamse Play zenders

    Het schijnt dat die streams beveiligd zijn met DRM. Mooi logo trouwens van Play Crime. 😇
  18. Er zit een bekende schotelinstallateur in Friesland, maar een draaibare schotel (tenzij op een camper) blijft kennelijk te ingewikkeld, misschien bij dat bedrijf ook. Vriend van me die in Bakkeveen woont heeft goede ervaringen met dat bedrijf, maar dat betreft wel een vaste schotel. Een goede app om te kijken of je vrij zicht hebt is Satellite Pointer: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tda.satellitepointer Op de PC is www.dishpointer.com handig.
  19. Vanuit Friesland waar TS woont wordt dat een kleine uitdaging... Nee, de smartcard van Canal Digitaal, TV Vlaanderen of Télésat werkt niet in de CI+module van Ziggo, maar ik wijs juist op de mogelijkheid voor een smartcard om absoluut geen CI+module te hoeven gebruiken! Deze modules zorgen alleen maar voor beperkingen en zijn niet gegarandeerd te gebruiken in de door mij eerder genoemde Enigma2-ontvangers waarmee je naar meerdere platformen (bijv. satelliet + kabel) kan kijken en meerdere smartcards kan gebruiken., verder kan je alles opnemen wat je wilt en zolang bewaren als je wilt. Overigens is het gebruiken van een VPN niet illegaal.
  20. Ik zou er niet van staan te kijken als er tijdens de Formule 1 uitzendingen een slotje op Euronews Albania gaat... Wat betreft meerdere smartcards, geen probleem als je meerdere kaartlezers hebt. Wat dat betreft is een Enigma2/Linux ontvanger (VU+, Octagon, Mut@nt, Zgemma, Edison enz.) een goede keuze. Je hoeft natuurlijk niet per se over te stappen op Canal Digitaal, een schotel kan prima naast je bestaande abonnement. En als je kabel hebt kan dit zelfs op één ontvanger. Of je bij Skylink een abonnement kan afsluiten in de benelux weet ik niet, maar je kan bij M7 wel een abonnement op Canal Digitaal, TV Vlaanderen en/of TéléSat buiten de landsgrenzen afsluiten. Wellicht is dan een abonnement op de Waalse Télésat nog een idee, dan kan je via de Hotbird naar Tipik kijken. Kan ook via TV Vlaanderen, maar dan moet je het duurste abonnement hebben, Basic+. Bij TV Vlaanderen heb je overigens ook NPO 1/2/3 en een boel Nederlandstalige kanalen, dus wellicht een overweging i.p.v. een Nederlands abonnement, je mist dan wel de RTL's, Veronica, Net5 en de SBS'en. Wat betreft de CI+ module t.o.v. een smartcard. Je kan nog wel een bestaande smartcard van iemand overnemen, ook al staat daar geen abonnement meer op, met een overnameformulier, ook bij Canal Digitaal.
  21. De Central Asia Beam van Azerspace 1, waar Idman TV op zit, ga je hier niet ontvangen. Voor A Sports op Paksat heb je ruim 3m schotel voor nodig en een C-band LNB.
  22. De hongaarse zenders op 9°E hebben alleen het geluidskanaal voor origineel audio gecodeerd. Beeld en Hongaarse audio zijn ongecontroleerd. Kies het andere geluidskanaal maar eens. Bij F1 staat er een mededeling in beeld dat de uitzending niet doorgegeven mag worden.
  23. Alex1970

    Vlaamse Play zenders

    Ik heb geen idee hoe het werkt dus geen idee.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...