Ga naar inhoud


astro iris

Lid
  • Items

    6025
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    33

Berichten die geplaatst zijn door astro iris

  1. Op 23-4-2024 om 12:53, Penthe zei:

    Nou een hond uitlaten(in mijn geval honden) duurt echt wel langer dan een reclame blok, drinken kun je tijdens het tv kijken. Zappen doet ik zelden het is toch overal troep. Maar ben het voledig met jou eens dat je moet blijven bewegen, dat doet ik dan ook zoveel als mogelijk.

     

    Maargoed als ik een film zit te kijken en deze wordt zeg maar 12 minuten onderbroken ben ik er gelijk klaar mee en ben ik allang andere dingen aan het doen en volg de rest van de film niet meer ik zat immers in het verhaal en wordt er pardoes uitgehaald door een rits nutteloze reclames.

     

    Zodra ze voetbal tijdens de wedstrijd gaan onderbreken ben ik daar ook gelijk klaar mee. Zo ben ik ook gestopt met Darts kijken. F1 kijk ik zo en zo al niet te saai voor mij zelfde als wielrennen daar val ik ook mee in slaap. Verwacht op ex sbs9 Viaplee in de komende tijd dan ook dat de reclame blokken zeer irritant flink zullen oplopen er moet toch weer ergens extra geld vandaan komen. Reclames worden ongevraagd door je strot geduwd, ik zit er niet op te wachten en vind ze zwaar irritant.

     

     

    Tja dan zijn we met onze mening over reclame totaal verschillend. Voor mij zijn reclames een goed gekomen afwisseling om eens uit de zetel te springen. 12 minuten lage reclame ,kan ik niet bevestigen, want ik ben vaak te laat na reclame terug in de zetel voor tv. Zo zie je maar, elk zijn ding zeker?

  2. 23 uren geleden, Penthe zei:

    2 a 3x per uur? Wat eet jij?

     

    Wie zegt dat dit altijd eten is ? Er zijn zoveel mogelijkheden. Sanitaire stop, iets drinken, de hond uit laten, eens zappen naar voetbal of wielrennen , het programma blaadje doorlichten ene enz.....    bovendien een gehele middag stil zitten is niet gezond.

    23 uren geleden, Tonskidutch zei:

    ik heb een timeshift knop op m'n Ultimo4K :P

    ik kijk via module in tv en die pauze heb ik niet.

  3. 2 uren geleden, Tonskidutch zei:

    definieer witte vlek of is het een pixelfout

     

    Is een vlek van een drietal centimeter doorsnee , waar het beeldscherm meer oplicht dan de omgeving. op een donkere achtergrond of stilstaande beelden, valt de vlek minder op, maar tijdens bvb voetbalwedstrijden, is dat wel heel storend.

    2 uren geleden, Steve zei:

    er is een lens van de backlight strips gevallen

    Kan dit hersteld worden?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...