Ga naar inhoud

C0re

Leden
 • Aantal items

  235
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over C0re

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Ede
 • Interesses
  Netflix, tennis, wandelen

Recente bezoekers van dit profiel

284 profielweergaven
 1. Astra 28.2: Ideal World HD en Create & Craft HD zijn vandaag officieel gestart op 11.672/H DVB-S2 8PSK 23000 2/3
 2. C0re

  4k uitzending bij ziggo

  "Bij lange na niet" is heeeel erg kort door de bocht. Vrijwel alle zenders in het standaard pakket zijn in HD. Het zijn met name de nieuwszenders, regionale zenders en wat buitenlandse zenders die nog in SD zijn. Er zijn sowieso een aantal zenders die überhaupt niet beschikbaar zijn in HD.
 3. C0re

  4k uitzending bij ziggo

  De specificaties van de nieuwe 4k mediabox staan inmiddels op de website van Ziggo. Bron: https://ziggoforum.nl/topics/92597/
 4. Bij Ziggo is het nog steeds Stingray Brava. Kennelijk weten ze het bij Stingray zelf nog niet wat ze willen 🤔
 5. Astra 28.2 De Pakistaanse nieuwszender Samaa is van 11.112 H naar 11.464 H verhuisd.
 6. Ik maak me ook geen zorgen. Ik merk dat ik steeds minder naar de BBC kijk, daarentegen kijk ik wel steeds meer naar BBC First. Juist die zender is van de commerciële tak van de BBC en zal gewoon blijven. Mocht ik niet meer via de kabel naar BBC 1 of 2 kunnen kijken dan doe ik dat wel via de schotel.
 7. BBC 1/2/4 worden maar in een beperkt aantal landen aangeboden. Na de Brexit hoeft dat alleen voor Nederland, België en Ierland geregeld te worden. De internationale zenders zullen vanuit Amsterdam of Brussel worden geregeld.
 8. RAI codeert die uitzendingen inderdaad zelf al.
 9. Waar het hart vol van is... 🤣
 10. Blijkbaar zijn er genoeg Turkse Nederlanders die een abonnement hebben op het Turkse pakket anders had Ziggo allang de stekker eruit getrokken.
 11. Disney Junior stopt niet alleen bij Ziggo. Ziggo is de eerste die het (per ongeluk) al heeft bekend gemaakt. Disney introduceert dit jaar toch ook hun eigen on demand service als concurrent voor Netflix?
 12. Hier idem dito. Vroeger zagen we hier nog wel wat schotels in de buurt, maar die zijn juist allemaal verdwenen. Ik ben zelfs de enige in de buurt die er nog 1 heeft hangen en dan ook alleen nog voor de Britse zenders.
 13. Deze zender start vanaf morgen op kanaal 205. Bron: https://www.ziggo.nl/televisie/zenderoverzicht/zenderwijzigingen/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid