Jump to content

tv-fan

Members
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

About tv-fan

 • Rank
  Proef lidmaatschap
 • Birthday 11/24/1963

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Twente
 • Interesses
  Film, bioscoop, tv en sateliet,

Recent Profile Visitors

1,492 profile views
 1. Laat Ziggo maar eens een van hun sportkanalen van hun "sportpakket" maar eens upgraden naar 4K. De Next is er prima geschikt voor, momenteel moeten we het helaas alleen maar met een natuur zender doen. Persoonlijk vindt ik behalve, de F1 in UHD via RTL UHD zekers van meerwaarde, maar ook de andere Duitse commerciële zenders zie ik toch echt veel liever in HD dan in SD via de schotel.
 2. Het is te hopen dat Ziggo dit blijft vasthouden. Belachelijk om elke kabel aansluiting te willen laten betalen (voetbal belasting) om zo de veels te dure voetbal verslag geving voor de tv in stand te kunnen houden. Denk dat Ziggo veel meer mensen een veel groter plezier doet door eindelijk eens van de SD zenders af te stappen en alles in HD gaat doorgeven.
 3. In de Philips instellingen het beeld menu al geprobeerd aan te passen, bijvoorbeeld de gamma waarde met 1 of 2 punten aanpassen? Wat voor model is het? Een LED of een OLED? Trouwens voor de Apps afzonderlijk, maar ook de 4 verschillende HDMI aansluiting is het aan te bevelen voor elk je optimale beeldinstelling afzonderlijk in te stellen. Al eens bij Netflix de BBC docu's van Planet Earth geprobeerd? Zijn echte plaatjes, schitterend echter wel in Dolby VisIon. Weet niet je je tv dit ook kan afspelen?
 4. Iemand ervaringen met het opnemen via de App op een Philips TV? Opnemen lukt, echter bij het afspelen krijg je de foutmelding: opname niet gelukt?
 5. Er is een actie op de HD+ site om de gebruikte kaart voor 3 maand gratis te verlengen. Simpel je kaartnummer invullen en bevestigen.
 6. Voorzichtig met de zon op een OLED scherm, daar kunnen deze slecht tegen. Geeft overmatige scherm veroudering en een grotere kans op inbranden. O.a. op de welbekende tweakers.net is daar ruime info over te vinden. Verder veel plezier met de OLED tv.
 7. Vreemd want ze adverteren er zelf mee dat ze tot de 13e april open staan. Trouwens bij mij op de KPN decoder alleen stilstaand beeld, denk eerder aan de storing bij hun servers. Zal straks even op de Next box checken.
 8. Love Nature UHD gebruikt jammer genoeg geen HDR, niet bij KPN en ook niet bij het Test kanaal van Ziggo, hoop dat ze toch HLG gaan inzetten.
 9. Prachtige serie, goed en sterk verhaal, maar al eens eerder gezien op de Duitse tv. Maar blijft een aanrader.
 10. Ligt aan je gekozen abonnement als nieuwe klant, alleen het allerduurste pakket krijgt momenteel nog een Next, want ze kunnen of beter gezegd konden de grote vraag niet aan... Treurig maar ja, anderzijds er is amper UHD materiaal bij hen te bekijken, handvol series, en één natuur docu channel LOVENATURE4K maar is meer herhaling dan eens wat nieuws...
 11. Wel geen Satelliet nieuws, maar voor de liefhebbers toch zeker leuk. KPN heeft in haar UHD pakket al op kanaal nr 690 nu MTV UHD opgestart. Voor de MTV Europe Music Awards Show, zondagavond 3 november. Beeld is nu nog in HD zo te zien, er staat trouwens NPO1 logo in de tv gids, wel klopt de lopende gids informatie van MTV. Ben benieuwd of het met HLG en Atmos word ondersteunt? Voorgaande jaren keek ik het meestal via de UHD1 op de 19,2 Oost.
 12. Kijk eens op de Tweakers website, is een speciale OLED Prijs treath. Is de 55 954 al voorbij gekomen voor rond de € 1550 a € 1600. Zelf de nieuwe 65OLED854 Philips vanwege de Ambilight voor een € 2300 kunnen bestellen vorige week, was speciale beurs prijs. Doe er je voordeel mee.
 13. Mocht je de Next bedoelen, ziggo knijpt volgens mij het signaal van LoveNature4K, vind de beelden via de SES demo 4K kanalen ook beter. Gemiste kans dat Ziggo nog steeds hun Sport1 select kanaal niet in UHD uitrolt. Bij de KPN box is het al niet veel beter, maar vindt daar Insight UHD er nog redelijk uitzien.
 14. Kijk anders even op het forum van tweakers.net, hele pagina's bol van ieder een die vanaf vandaag meetest. Ik ga straks even op de AppleTV4 en mijn Philips OLED873, Android laatstgenoemde proberen aan de praat te krijgen...
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy