Jump to content

tv-fan

Members
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

About tv-fan

 • Rank
  Proef lidmaatschap
 • Birthday 11/24/1963

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Twente
 • Interesses
  Film, bioscoop, tv en sateliet,

Recent Profile Visitors

1,204 profile views
 1. Love Nature UHD gebruikt jammer genoeg geen HDR, niet bij KPN en ook niet bij het Test kanaal van Ziggo, hoop dat ze toch HLG gaan inzetten.
 2. Prachtige serie, goed en sterk verhaal, maar al eens eerder gezien op de Duitse tv. Maar blijft een aanrader.
 3. Ligt aan je gekozen abonnement als nieuwe klant, alleen het allerduurste pakket krijgt momenteel nog een Next, want ze kunnen of beter gezegd konden de grote vraag niet aan... Treurig maar ja, anderzijds er is amper UHD materiaal bij hen te bekijken, handvol series, en één natuur docu channel LOVENATURE4K maar is meer herhaling dan eens wat nieuws...
 4. Wel geen Satelliet nieuws, maar voor de liefhebbers toch zeker leuk. KPN heeft in haar UHD pakket al op kanaal nr 690 nu MTV UHD opgestart. Voor de MTV Europe Music Awards Show, zondagavond 3 november. Beeld is nu nog in HD zo te zien, er staat trouwens NPO1 logo in de tv gids, wel klopt de lopende gids informatie van MTV. Ben benieuwd of het met HLG en Atmos word ondersteunt? Voorgaande jaren keek ik het meestal via de UHD1 op de 19,2 Oost.
 5. Kijk eens op de Tweakers website, is een speciale OLED Prijs treath. Is de 55 954 al voorbij gekomen voor rond de € 1550 a € 1600. Zelf de nieuwe 65OLED854 Philips vanwege de Ambilight voor een € 2300 kunnen bestellen vorige week, was speciale beurs prijs. Doe er je voordeel mee.
 6. Mocht je de Next bedoelen, ziggo knijpt volgens mij het signaal van LoveNature4K, vind de beelden via de SES demo 4K kanalen ook beter. Gemiste kans dat Ziggo nog steeds hun Sport1 select kanaal niet in UHD uitrolt. Bij de KPN box is het al niet veel beter, maar vindt daar Insight UHD er nog redelijk uitzien.
 7. Kijk anders even op het forum van tweakers.net, hele pagina's bol van ieder een die vanaf vandaag meetest. Ik ga straks even op de AppleTV4 en mijn Philips OLED873, Android laatstgenoemde proberen aan de praat te krijgen...
 8. IFA is dacht ik al afgelopen zijn, eerder voor de beurs in Amsterdam die morgen start denk ik...
 9. tv-fan

  IFA Berlijn 2019

  Iemand toevallig op de IFA de proto type 8K van Philips bewondert? Normaliter rijd ik elk jaar jaar Berlijn, sowieso erg leuke stad, maar helaas dit jaar lukt het jammer genoeg niet..
 10. Bovengenoemde vrije 4K zenders komen prima binnen op mijn schotel in het Twentse land. Mischien de lnb van de Hotbird ontvangst iets beter afstellen?
 11. Heb de Next nu bijna jaar in huis, en als tester nog een NA maar ben met de nieuwere nu uit gerolde updates meer dan tevreden. Reageert vlot, ook het spontaan in en uitzetten van andere HDMI ingangen is nu onder controle. Rest mij nog maar een wens: de uitrol van een UHD ZIGGO SPORT PAKKET.
 12. Misschien is de resolutie een mogelijk probleem? Zijn zowel de tv c.q. connectbox als de Zero 4K box op HDMI instellingen op de juiste doorvoer ingesteld. Instellingen in het TV menu op UHD staan op De HDMI-aansluiting met HDMI UHD Color ingesteld op Uit, biedt ondersteuning tot UHD 50P/60P 4:2:0, terwijl de HDMI-aansluiting met HDMI UHD Color ingesteld op Aan ondersteuning biedt tot UHD 50P/60P 4:4:4 en 4:2:2. Kan ook met de signaal recht doorgifte te maken hebben het bekende HDCP 2.2 verhaal. Ook kunnen niet alle 4 HDMI aansluitingen, van de eerdere versies van de connect box de juiste hoogwaardige (lees4K UHD) signalen doorgeven. Bij de afbeelding hierboven betreft het zo te zien een nieuwere versie, zouden alle 4 HDMI poorten gewoon moeten werken. https://www.homecinemamagazine.nl/2014/02/geen-beeld-audio-via-hdmi-zo-kun-je-het-probleem-oplossen/
 13. Sorry vergeten bij te voegen: voor beide zenders 22000 en 5/6. Succes gisteravond was er nog een herhaling van de Télécom Cup op UHD1.
 14. RTL UHD (12401, H)is een apart 4K kanaal dat met enige regelmaat een aantal programma`s van RTL Duitsland parallel aan RTL uitzendt. Buiten deze uitzendingen is er een programmatabel te zien. 11391 MHz, Polarisation H, Symbolrate 22000, FEC 5/6 Waaronder de F1, voetbal, amusement programma`s en momenteel de serie Sankt Maik. Is inderdaad gecodeerd in het HD+ pakket. Het staat los van het UHD1 (10995, h)kanaal, welke in de weekends en avonduren in HD+ codering scrambelt. Hier zijn regelmatig andere Duitse UHD programma`s van o.a. Sat1, ProSieben en anderen in 4K te zien, waaronder diverse sportprogramma`s Ran. Ook van Arte en of 3Sat zijn hier wel bijdragen in 4K te vinden.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy