Ga naar inhoud

tv-fan

Leden
 • Aantal items

  212
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over tv-fan

 • Titel
  Proef lidmaatschap
 • Verjaardag 11/24/1963

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Twente
 • Interesses
  Film, bioscoop, tv en sateliet,

Recente bezoekers van dit profiel

1810 profielweergaven
 1. Ze gaan het HLG-HDR zoals het in het Liberty Global feed signaal aanbieden als een SDR signaal, wat daarvan de reden ook mag zijn? Ziggo maakt er weer eens een potje van..... De Next is al een aantal jaren terug ontwikkelde ontvanger, zou deze mischien helemaal niet capabel zijn om überhaupt met het HLG signaal om kunnen gaan? Normaliter is deze vorm van HDR downwaarts te gebruiken, dus dat zou dan eigenlijk niets mogen uitmaken? Wel blijft speculatie, eerst maar eens afwachten tot de F1 van start gaat. Hoop dat ze het eerder nog komende oefen-test races ook alvast
 2. Ik begreep dat het UHD test kanaal in Nagravision gecodeerd is, helaas kunnen onze CI modules niet mee overweg. Alleen de Next kan hiermee het DVB-C decoderen, het Ziggo Sport zal dan het 4K signaal beschikbaar maken. Ze zullen het niet via de IPTV, zoals Love Nature in 4K, aandurven, klapt het Internet eruit als iedereen massaal Max in UHD wil volgen.
 3. Je bedoelt RTL Duitsland welke de F1 in UHD uitzond? En gebruikt maakt van het HD+ platform.
 4. Zover nu bekend is via de Ziggo eigen communicatie is de 4K versie alleen met de nieuwe decoder ontvanger "Next" te bekijken. Het 4K signaal zou wel via de DVB-C ontvangen worden, maar naar schijnt alleen door de Next intern weer gegeven kunnen worden als deze een UHD tv herkent. Terwijl de andere al beschikbare 4K zender, in het Movies & Series pakket ook slechts door de Next in 4K wordt weergeven, word dit signaal via IPTV, internet stream beschikbaar gesteld. Helaas wordt het signaal in 4K SDR doorgezet, wat mij nog meer bevreemd. Op zich mist dus de 4K Formule 1 weerga
 5. Kijk ook via de Next aangesloten op een Denon AVR 4500H en heb geen last van wegvallend beeld of andere problemen met tv kijken op mijn OLED TV. Misschien eens kijken of je HDMI kabel niet ergens een hick up of ander probleem veroorzaakt.
 6. Laat Ziggo maar eens een van hun sportkanalen van hun "sportpakket" maar eens upgraden naar 4K. De Next is er prima geschikt voor, momenteel moeten we het helaas alleen maar met een natuur zender doen. Persoonlijk vindt ik behalve, de F1 in UHD via RTL UHD zekers van meerwaarde, maar ook de andere Duitse commerciële zenders zie ik toch echt veel liever in HD dan in SD via de schotel.
 7. Het is te hopen dat Ziggo dit blijft vasthouden. Belachelijk om elke kabel aansluiting te willen laten betalen (voetbal belasting) om zo de veels te dure voetbal verslag geving voor de tv in stand te kunnen houden. Denk dat Ziggo veel meer mensen een veel groter plezier doet door eindelijk eens van de SD zenders af te stappen en alles in HD gaat doorgeven.
 8. In de Philips instellingen het beeld menu al geprobeerd aan te passen, bijvoorbeeld de gamma waarde met 1 of 2 punten aanpassen? Wat voor model is het? Een LED of een OLED? Trouwens voor de Apps afzonderlijk, maar ook de 4 verschillende HDMI aansluiting is het aan te bevelen voor elk je optimale beeldinstelling afzonderlijk in te stellen. Al eens bij Netflix de BBC docu's van Planet Earth geprobeerd? Zijn echte plaatjes, schitterend echter wel in Dolby VisIon. Weet niet je je tv dit ook kan afspelen?
 9. Iemand ervaringen met het opnemen via de App op een Philips TV? Opnemen lukt, echter bij het afspelen krijg je de foutmelding: opname niet gelukt?
 10. Er is een actie op de HD+ site om de gebruikte kaart voor 3 maand gratis te verlengen. Simpel je kaartnummer invullen en bevestigen.
 11. Voorzichtig met de zon op een OLED scherm, daar kunnen deze slecht tegen. Geeft overmatige scherm veroudering en een grotere kans op inbranden. O.a. op de welbekende tweakers.net is daar ruime info over te vinden. Verder veel plezier met de OLED tv.
 12. Vreemd want ze adverteren er zelf mee dat ze tot de 13e april open staan. Trouwens bij mij op de KPN decoder alleen stilstaand beeld, denk eerder aan de storing bij hun servers. Zal straks even op de Next box checken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.