Spring naar bijdragen

tv-fan

Leden
 • Aantal bijdragen

  193
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over tv-fan

 • Rang
  Proef lidmaatschap
 • Verjaardag 11/24/1963

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Twente
 • Interesses
  Film, bioscoop, tv en sateliet,

Recente profielbezoeken

836 profielweergaven
 1. Kijk anders even op het forum van tweakers.net, hele pagina's bol van ieder een die vanaf vandaag meetest. Ik ga straks even op de AppleTV4 en mijn Philips OLED873, Android laatstgenoemde proberen aan de praat te krijgen...
 2. IFA is dacht ik al afgelopen zijn, eerder voor de beurs in Amsterdam die morgen start denk ik...
 3. tv-fan

  IFA Berlijn 2019

  Iemand toevallig op de IFA de proto type 8K van Philips bewondert? Normaliter rijd ik elk jaar jaar Berlijn, sowieso erg leuke stad, maar helaas dit jaar lukt het jammer genoeg niet..
 4. Bovengenoemde vrije 4K zenders komen prima binnen op mijn schotel in het Twentse land. Mischien de lnb van de Hotbird ontvangst iets beter afstellen?
 5. Heb de Next nu bijna jaar in huis, en als tester nog een NA maar ben met de nieuwere nu uit gerolde updates meer dan tevreden. Reageert vlot, ook het spontaan in en uitzetten van andere HDMI ingangen is nu onder controle. Rest mij nog maar een wens: de uitrol van een UHD ZIGGO SPORT PAKKET.
 6. Misschien is de resolutie een mogelijk probleem? Zijn zowel de tv c.q. connectbox als de Zero 4K box op HDMI instellingen op de juiste doorvoer ingesteld. Instellingen in het TV menu op UHD staan op De HDMI-aansluiting met HDMI UHD Color ingesteld op Uit, biedt ondersteuning tot UHD 50P/60P 4:2:0, terwijl de HDMI-aansluiting met HDMI UHD Color ingesteld op Aan ondersteuning biedt tot UHD 50P/60P 4:4:4 en 4:2:2. Kan ook met de signaal recht doorgifte te maken hebben het bekende HDCP 2.2 verhaal. Ook kunnen niet alle 4 HDMI aansluitingen, van de eerdere versies van de connect box de juiste hoogwaardige (lees4K UHD) signalen doorgeven. Bij de afbeelding hierboven betreft het zo te zien een nieuwere versie, zouden alle 4 HDMI poorten gewoon moeten werken. https://www.homecinemamagazine.nl/2014/02/geen-beeld-audio-via-hdmi-zo-kun-je-het-probleem-oplossen/
 7. Sorry vergeten bij te voegen: voor beide zenders 22000 en 5/6. Succes gisteravond was er nog een herhaling van de Télécom Cup op UHD1.
 8. RTL UHD (12401, H)is een apart 4K kanaal dat met enige regelmaat een aantal programma`s van RTL Duitsland parallel aan RTL uitzendt. Buiten deze uitzendingen is er een programmatabel te zien. 11391 MHz, Polarisation H, Symbolrate 22000, FEC 5/6 Waaronder de F1, voetbal, amusement programma`s en momenteel de serie Sankt Maik. Is inderdaad gecodeerd in het HD+ pakket. Het staat los van het UHD1 (10995, h)kanaal, welke in de weekends en avonduren in HD+ codering scrambelt. Hier zijn regelmatig andere Duitse UHD programma`s van o.a. Sat1, ProSieben en anderen in 4K te zien, waaronder diverse sportprogramma`s Ran. Ook van Arte en of 3Sat zijn hier wel bijdragen in 4K te vinden.
 9. Ik had ook graag de WK dames in UHD gezien, veel meer beelddetail en betere kleuren, het ziet er gewoon stukken beter uit! Kijk nu met enige regelmaat o.á. via RTL UHD diverse sportwedstrijden, en vergelijk het niet eens meer met de tegelijk lopende HD uitzendingen. Doe je dat wel eens, schrik je toch van de verminderde beeldweergave als je aan de 4K versie gewend bent. Ook het 4K verslag van Roland Carros was een plezier om naar de betere weergave te mogen kijken.
 10. Mijn nieuwste HD+ kaart is de 04 serie, en in combinatie met de Gbox811k probleem loos kijken. De officiële verkoopprijs op de verpakking was € 75, via Amazon DE slechts 60 € hoeven te betalen voor de 12 maand kaart.
 11. In mijn Vu+Zero 4K draait de HD+ kaart meer dan prima, net weer nieuwe kaart voor 12 maand gehaald over de grens. Ook ik heb er VTi opzitten Nu RTL UHD met voetbal in 4K met HLG, schitterend plaatje op mijn OLED873.
 12. Als ze voor NL met een vergelijkbaar en op NL gericht pakket komen wat Canal+ France bied5 kan het wel eens de moeite waard worden denk ik zelf. Leuk zenderpakketten inclusief UHD zender (s). Ben benieuwd, heb ik toch misschien net iets te snel CD, M7 de deur uitgedaan?
 13. tv-fan

  Ziggo voegt Love Nature HD toe

  Op 23,5 is toch een Astra DEMO kanaal, welke telkens wisselt? Met HLG ondersteuning?
 14. Tja er geldt nog steeds een NDA, maar ben er sinds augustus ook bij, en kan wel zeggen dat het een AANRADER is.
 15. tv-fan

  Abbonement stopzetten

  Helemaal vergeten in mijn bovenstaande post: een HD+ kaart heb ik ook al enige jaren, geniet van o.a. F1 maar ook straks Roland Carol in UHD. Dit tennis is te zien via Eurosport 4K welke wordt doorgezet op UHD1. Tja je wilt toch graag het maximale uit een OLED tv halen....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid