Jump to content

oneones

Members
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Oost-Vlaanderen
 • Interesses
  Dreambox

Recent Profile Visitors

2,719 profile views

oneones's Achievements

 1. Binnenkort zal het niet meer mogelijk zijn om alle reclame door te spoelen op tv. Telenet gaat als eerste operator in op de vraag van de Belgische zendergroepen om een aangepast, uniform model voor tv-reclame in te voeren. Vanaf eind september krijgen kijkers bij opnames van VTM-programma’s (DPG Media) en PLAY-programma’s (SBS) eerst één minuut niet-doorspoelbare reclame te zien. ABONNEREN DPG Media en SBS introduceren het aangepaste reclamemodel als eerste voor hun zenders VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM GOLD, Play4, Play5, Play6 en Play7. Dat melden DPG Media, SBS en Telenet in een persbericht. In een latere fase volgen één, Canvas en de andere Belgische zenders. Concreet zullen kijkers in het begin één minuut niet-doorspoelbare reclame te zien krijgen wanneer ze een opname bekijken. Tijdens het programma kan de reclame wel nog doorgespoeld worden. Voor Terugkijk TV (programma’s tot zeven dagen terug opvragen) is er geen reclame vooraf, maar kan de reclame tijdens het programma niet doorgespoeld worden, wat al het geval was bij de VTM-zenders. De programma-inhoud zal dan wel doorgespoeld kunnen worden, ook bij de VTM-zenders. GRATIS TERUGKIJK TV Vanaf eind september 2021 rolt Telenet het model geleidelijk uit. In een eerste fase zijn alle klanten die digitaal tv kijken via de nieuwste Telenet TV box aan de beurt. Later in 2022 volgen alle andere digitale televisieklanten. De update gebeurt automatisch op de decoder en geldt ook voor kijken op een tweede scherm via bijvoorbeeld Chromecast of via de Telenet TV-app. Van zodra het nieuwe reclamemodel geactiveerd is op de decoder, krijgen klanten standaard gratis Terugkijk TV: ze kunnen dan programma’s tot zeven dagen terug gratis herbekijken. Alle betrokken klanten ontvangen hierover de komende weken een persoonlijke communicatie. Klanten krijgen ook een melding op hun televisie van zodra de veranderingen starten. INKOMSTENBRON Het nieuwe model is volgens de mediagroepen noodzakelijk omdat de inkomsten uit reclame broodnodig zijn om populaire lokale programma’s te kunnen blijven financieren. “Reclame-inkomsten zijn de belangrijkste inkomstenbron voor commerciële zenders. Maar omdat we minder reclame kijken, moeten reclamespots vaker lopen tot ze voldoende kijkers bereikt hebben. Daardoor kunnen zenders in totaal minder reclamezendtijd verkopen. Tegelijk besteden adverteerders hun budgetten ook steeds meer online bij internationale techreuzen zoals Facebook en Google, waar ze hun campagnes naar specifieke doelgroepen kunnen richten. Dit verlies aan reclame-inkomsten zet de investeringen in lokale producties significant onder druk.” Initiatieven als doelgerichte reclame en een reclameboodschap tijdens het pauzeren van een opname “volstaan niet meer om het niveau van kwaliteit en kwantiteit van lokale programma’s gezond te houden”, klinkt het nog. Gaat dit nu ook gebeuren bij TV-Vlaanderen / CanaalDigitaal door hun invoering van hun CAM-803 ? (CI+)
 2. Ik gebruik op mijn DM900 UHD Satelliet twin-tuner de "PURE2" image. De Oscam faciliteit is ingebouwd. Tot op heden geen enkel probleem hiermee gehad ... Er komen dan ook regelmatig updates uit van deze image.
 3. Hoe gaat dat dan werken ? Krijgen we allemaal een nieuwe kaart ? Gratis ?
 4. 12/01/2021 - 13:00 A partir du 13/01/2021 et afin d'améliorer la qualité de nos services, le groupe de chaînes comprenant La Une, Tipik, La Trois, RTL‑TVI, Club RTL, Plug RTL ne seront plus accessibles pour les utilisateurs d'un Module CI avec cryptage Mediaguard (reconnaissable à son étiquette noire). Les Modules CI disposant du mode de cryptage Nagra (étiquette blanche) ne sont pas impactées par ce changement. ********************************************************************************************************************************************************************* Om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren, zal de zendergroep La Une, Tipik, La Trois, RTL-TVI, Club RTL, Plug RTL vanaf 13/01/2021 niet meer toegankelijk zijn voor gebruikers van een CI-module met Mediaguard-codering (te herkennen aan het zwarte label). CI-modules met Nagra-coderingsmodus (white label) worden door deze wijziging niet beïnvloed. WANNEER IS HET DE BEURT AAN TV-VLAANDEREN OM HUN CODERING AAN TE PASSEN ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.