Jump to content

oneones

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

About oneones

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Oost-Vlaanderen
 • Interesses
  Dreambox

Recent Profile Visitors

2,340 profile views
 1. Voor .TS bestanden = > geen enkel probleem Voor .MKV of .MP4 = wel een probleem !
 2. Hallo, mijn DM900 met PURE2 image werkt perfect, alleen vraag ik me af hoe ik .MKV, .MP4 bestanden beter kan manipuleren bij het afspelen. Het probleem dat ik met deze formaten heb, is dat ik niet kan vooruit- of achteruit kan spoelen, zoals bij mijn standaard opgenomen .ts bestanden. Iemand een idee hoe dit te verhelpen, eventueel door een andere media player te installeren ? Bedankt voor de idees, Gr. Tony
 3. Hallo, ik had dit ook. Heb er pure2 image erop geplaatst. Sindsdien loopt de DM900 als perfect. Ook de rescue online vooreerst gedaan via de dreamos website. Succes!
 4. De config staat op 9999, maar via de menubalk geraak ik er niet op ... Raar ... (zie afbeelding)
 5. Iemand een idee hoe ik IPTV streams gemakkelijk kan toevoegen in mijn zenderslijst op een overzichtelijke wijze ? Gebeurt dit manueel of bestaat er een tool voor ? Moet er iets bijkomend geïnstalleerd worden vanuit de feed ? Bedankt.
 6. DM900 met een PUR-E2 image. OSCAM softcam en alles werkt naar behoren, behalve : Het probleem is dat ik de Oscam instellingen niet via het PC scherm kan bewerken of kan nakijken met het volgende commando: http://192.168.0.101:9999/status.html (het adres van mijn Dreambox 900 UHD). Dank voor jullie tips.
 7. Ok, ik heb actuele picons gevonden. (zie bijlage) maar hoe installeer ik deze op de harde schijf ipv intern ? het zijn allebei ipk bestanden. Daar kan ik toch niks aan veranderen ? Of toch wel ?
 8. Waar kan ik de nodige picons vinden voor mijn dreambox 900 uhd met PUR-E2 image erop ? Benodigde picons : Astra 1, Astra 2, Astra 3 en Hotbird Welk type picons heb ik nodig : SNP of SRP ? Waar plaats ik deze picons op de harde schijf ? Bedankt.
 9. hallo, ik kom echt nie veel verder. Daarbij komt nog dat ik de box niet meer kon opstarten vanmorgen (was van de stroom genomen gisteren), en opnieuw een image (dreamOS 2.5) moest laden in recovery modus. Zou er iets mis zijn met de bootloader of zo ? Ik krijg ook geen verbinding met de box via pc (ftp verbinding) normaal is het toch 'root' en paswoord 'dreambox" ? Zie foto's van de laatste stand in de menu applicaties : ik heb nu wel OoZooN's User script Plugin op de lijst, maar nog niet OSCAM of CCCam module ... Normaal zou ik zeggen : ik kopieer die 2 deb files in een tmp folder, maar ik geraak er niet op ?!
 10. Ah OK. Ik zal morgen verder experimenteren. Gemakkelijk en nie gemakkelijk voor een beginnende satelliet liefhebber. Bedankt alvast Groetjes
 11. Kun je dit wat meer specifiëren, want ik zie dat niet hoor ?
 12. Hoe moet ik dat userscript dan activeren of oproepen ?
 13. Bedankt. Ze zijn via een USB stick automatische geïnstalleerd. Hoe moet ik nu praktisch verder ? Waar zet ik de OSCAM configuratie bestanden ?
 14. DreamOS 2.5 (zelf installeren via UserScript) : heeft iemand hier een handleiding van en vooral ervaring mee om dit te draaien op een DM900 en waar vindt ik de nodige link hiervoor om dit userscript te downloaden ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy