Jump to content


haleluja wat zijn ze toch goed ! popstars


seije017

Recommended Posts


  • Moderator

Gaat dit over voetbal?

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link to comment
Share on other sites

Als die gasten het slim aanpakken en willen ca$hen, dan laten ze Wesley winnen.

 

Als Kim wint, dan heb je "weer" een zangeres erbij. Wesley kan een regelrechte sensatie worden als een Nederlandstalig artiest!

* VU+ Duo 2 sat/kabel - Amiko A3 combo - Coolstream Trinity - Dreambox 800 HD SE - Xsarius Fusion HD SE - Mag254 iptv *

* LG 65inch smart 3D tv - Playstation 4 *

Link to comment
Share on other sites

Ik heb er werkelijk nul komma nul minuten naar gekeken, opgeblazen gedoe, en nu SMS6 klaar is begint RTL ermee, ik kijk dan wel niet maar wordt wel doodgegooid met die stompzinnige promo's.

 

Bah!

Dreambox 8000 & VU+ Duo
Synology DS201 NAS
ITV van KPN + digitenne

LG55B6V Oled TV

Link to comment
Share on other sites

Origineel bericht van: seije017

jezus wat een stem heeft die man.


Mag religie hier besproken worden?

Hallelujah (ook wel Alleluja) is een transliteratie van het Hebreeuwse woord הַלְלוּיָהּ (standaard Hebreeuws: Halləluya, Tiberiaans: Halləlûyāh) en betekent letterlijk 'Prijst God!'. Het woord is een samentrekking van Hallelu en Jah. Jah is de afgekorte term van JHWH, JaHWeH of JeHoVaH, de bijbelse Hebreeuwse naam van God. Het betekent dus 'Prijst Jahweh!' of 'Prijst Jehovah!'. In het Nederlands wordt vaak Halleluja geschreven.

Het woord drong vanuit de psalmen - waarin het 24 maal voorkomt - uit de Joodse liturgie door in de Christelijke liturgie. De psalmen 113-118 heten het Hallel.

Het woord wordt in Nederland met name gebruikt in geestelijke liederen, behalve de psalmen vooral opwekkingsliederen. In sommige meer charismatische kerkbewegingen is het tijdens samenkomsten niet ongebruikelijk om het woord ook als spontane uitroep van enthousiasme voor God te gebruiken. In het Kerklatijn wordt ook de variant 'alleluia' gebezigd.

bron: Wikipedia

T B
Link to comment
Share on other sites

Origineel bericht van: Rocketscientist
K*T programma.


Origineel bericht van: edbe
snap dat daar een topic over moet gaan, haat dit soort programma.....WEG ERMEE madmadmadmad


Dat zijn weer opmerkingen van het "allerhoogste" niveau.
Als je dit sort programa's haat en niet kunt begrijpen waarom iemand daar in OFF-TOPIC een off-topic topic over begint, dan negeer je dat toch gewoon en laat je dergelijke sfeer-bepalende opmerkingen toch gewoon achterwege?
Dat kan ik dan weer niet begrijpen.

Ron
Link to comment
Share on other sites

Origineel bericht van: Greatone
Als die gasten het slim aanpakken en willen ca$hen, dan laten ze Wesley winnen.

Als Kim wint, dan heb je "weer" een zangeres erbij. Wesley kan een regelrechte sensatie worden als een Nederlandstalig artiest!


Volgens mij is het de bedoelig dat er aan bandje ontstaat. Dan zal er wel meer dan één winnen, denk je ook niet?
Als Wesley wint, is zijn cariere in ieder geval de komende 2 jaar of misschien wel voorgoed behoorlijk belemmerd. Dan zit hij namelijk in een bandje dat gedoemd is om te mislukken. Hij is overduidelijk een solo artiest. Hij kan dus beter verliezen en na de eerste "hit" van de winnaars een eigen album maken, want dat hij de nieuwe Rene Froger of Jeroen van de Boom wordt, is wel duidelijk.
Komt er toch nog iets goeds voort uit zo'n mager kwalitatief programma:-)

Ron
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.