Ga naar inhoud


Animal Planet HD bij CanalDigitaal in aantocht


Sprietje
Ga naar oplossing Opgelost door natte,

Aanbevolen berichten

De kans lijkt groot dat het HD-kanaal Animal Planet HD binnenkort in het zenderaanbod van CanalDigitaal terecht komt. Het HD-kanaal staat hoog op het verlanglijstje van klanten.

 

M7 Group heeft voor doorgifte van Animal Planet HD in ieder geval voor haar Tsjechische tv-aanbieder Skylink een distributieovereenkomst weten te bereiken. Dit wordt Jaromir Glisnik – bestuurslid van M7 Group – aan het Tsjechische satellietblad Parabola bevestigd. In vrijwel alle gevallen worden internationale zender ook aan het zenderaanbod van andere Europese tv-aanbieders van M7 Group toegevoegd. Hieronder vallen ook CanalDigitaal en TV Vlaanderen.

 

Dezelfde programmering

 

Het SD-kanaal Animal Planet dat op de Astra3-satelliet in MPEG4 wordt uitgezonden wordt ook in het zenderaanbod van zowel Skylink als CanalDigitaal en TV Vlaanderen uitgezonden. Omdat de programmering van Animal Planet HD gelijk is aan de SD-variant lijkt de komst van Animal Planet HD in het zenderaanbod van CanalDigitaal en TV Vlaanderen een zekerheid. De kans is tevens groot dat Animal Planet SD na de komst van de HD-variant verdwijnt. Om MPEG4 uitgezonden zenders te ontvangen is een HD-satellietontvanger nodig. Omdat beide zenders dezelfde programmering hebben, is hierdoor de SD-doorgifte van Animal Planet feitelijk overbodig. Wanneer dat Animal Planet HD aan het zenderaanbod van Skylink – en mogelijk andere M7 Group-aanbieders – wordt toegevoegd, is nog niet bekend.

 

Bron: Totaal TV

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 7 maanden later...

  • 2 weken later...
  • 11 maanden later...

waarom combineren jullie neit? kabel iptv sateliet doe ik ook zo heb ik anaimalhd op telenet en ta wild hd op cd enzv.

aangepast door natte

play more,play sport, betv, movie&series, film1, hbo, ziggosport,  tophd, hd+, telenet, proximustv, canal digitaal, netflix,

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vrijwel alle content op animal planet is SD, als ze nu eens al die oeverloze herhalingen zouden stoppen en nieuw HD content zouden aanbieden ja dan is een HD zender welkom, maar voor nu is het meeste keihard SD en dus geen toegevoegde waarde in het zender aanbod. Geef zenders die 70% of meer HD aanbieden dan heb je tenminste wat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...