Jump to content


Aanvoer zenders naar kabelmaatschappijen ook gecodeerd?


Recommended Posts

Hi,

Vroeger werden de zenders die via sat aangeboden werden aan de kabel meestal gecodeerd aangeleverd. Ja, want bij een digitale zender in seca1 heb ik nog een foutmelding van hun decoder gezien op mijn tv. Videocrypt2 zender met "this channel is blocked"

Tegenwoordig worden veel zenders via glasvezel aangeleverd. Zijn die signalen ook gecodeerd? Of hoe gaat zoiets van tv zender naar kabelmaatschappij?

Ik heb iemand gekend die met zijn hoge mast een straalverbinding kon ontvangen, maar dat was geen gangbaar signaal om op je tv te zetten.

Ontvangst van de astra 3 satelliet met een sefsat h50D via de vu zero 4K.cd riant tvv satelliet . en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ tv met een kaartje( telenet ).Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link to comment
Share on other sites


  • Moderator

Waarom zou je een point to point glasvezel verbinding willen coderen?

De kans dat iemand een glasvezel kabel weet te traceren, opgraaft en aftapt is alleen voorbehouden aan mannen met lange regenjassen en gleufhoeden.

 

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Duo 4K SE BT, Vu+ Solo 4K, Rebox-8500, Rebox-8000, Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link to comment
Share on other sites

er zijn nog zenders bij telenet die ze via satelliet opvangen en doorgeven op de kabel, niet alles is via glasvezel verkrijgbaar.

Dreambox DM920: 2x Triple tuner (2x DVB-S2X multistream + DVB-C/T2) - T90 met 8 lnb's.

Tiny audio M7+, konig ANT-UV11L-KN en versterker konig ANT amp kit-10,

Konig FTA20

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.