Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Wiend

Schotel "uitgegraven", nog leuke zenders FTA te ontvangen?

Aanbevolen berichten

Geen grap, maar ik heb letterlijk mijn oude, vertrouwde schotel als het ware weer opgegraven. Hij was volledig overwoekerd door groen, bramenstruiken en onkruid maar dat heb ik de afgelopen dagen verwijderd. Dus het ding heeft weer vrij zicht. Het merk is mij even ontschoten (Visiosat nogiets dacht ik), er zitten 4 LNB's in, vroeger keek ik er in ieder geval mee naar Astra1, Astra2 en de Hotbird. Hoewel ik heeeeeeel lang klant bij CanalDigital geweest ben, heb ik niet meer de behoefte een abonnement bij CD of Joyne af te sluiten. Jaren geleden ben ik thuis overgestapt op glasvezel en digitale televisie en dat werkt erg goed. In ons buitenverblijf, waar deze schotel staat, kijken we al jaren televisie via Digitenne. Dat werkt ook goed en ik ben er tevreden over, misschien ook wel omdat ik nog steeds een beetje een nerd ben en een hele goede DVB-T antenne opgesteld heb :-). 

KPN rolt hier binnenkort DVB-T2 uit. Ik moet dus even met wat hardware in de weer, misschien moet ik nog iets aan de antenne aanpassen en als ik dan toch bezig ben is het misschien ook wel aardig de schotel opnieuw in gebruik te nemen. 

Maar nu de vragen 😉 :

- Is er, FTA, nog iets interessants te zien op Astra1, Astra2 of de Hotbird? Vroeger keek ik vaak naar allerlei leuke Engelse FTA-zenders op de Astra2. Kan dat nog steeds? Op de Engelse * zie ik voor hele redelijke prijzen Freesat-ontvangers. Kan je daar iets mee?  Zitten er op de overige satellieten nog zenders die aardig zijn om naar te kijken? 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Dit vraag je  

Is er, FTA, nog iets interessants te zien op Astra1, Astra2 of de Hotbird

ik zeg gewoon ja

en met een HD ontvanger heb je zeker al genoeg aanbod voor fta zenders 

aangepast door smetje limb.BE

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Is er, FTA, nog iets interessants te zien op Astra1, Astra2 of de Hotbird? Vroeger keek ik vaak naar allerlei leuke Engelse FTA-zenders op de Astra2. Kan dat nog steeds?

 

Waarom kijk je niet op de CD zenderlijst? Die geeft een mooi overzicht.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.