Jump to content
Sign in to follow this  
sabtriple

philips nieuwe software

Recommended Posts


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Gene 1225
   ik heb sinds een paar dagen een sab unix triple hd decoder in gebruik ( overname) . Toestel heeft nogal wat hinderlijke eigenschappen en ik vermoed dat een sw-update zou kunnen helpen. 
   systeem versie: 1.2.68
   app.versie : 1.2.68
   d.base 1.1.0
   laatste update: july 23, 2013.
    
   Volgens deze site: http://www.sabsatellite.nl/nl/product/766/sab-unix-triple-hd-s903   zou dat versie 1.2.76 van 2015 moeten zijn.
   Ik heb die sw gedownload op een usb-stick , en geprobeerd te installeren volgens deze procedure: http://www.sabsatellite.nl/upload/files/1450779827-463_HOEKUNTUNIEUWESOFTWAREDOWNLOADENOPUWSABUNIXTRIPLEHDONTVANGER.pdf
   maar of ik die usb-stick nu formatteer in Fat32 of in nfts, in geen van beide gevallen  kan ik het bestand terugvinden in de bestandslijst  (menu) van de decoder. De tv-opnames staan wel correct vermeld.
   Wie kan me helpen met nuttige tips?
   Met dank. 
  • By Geestjes
   Waar kan ik alternatieve software vinden voor mijn SAB titan 3 hd Combo 
  • By Geestjes
   Na de laatste update van de software voor You Tube werkt dit niet meer zoals voorheen. De ontvanger vindt weinig en soms niets. Is er alternatieve software? Of komt er binnenkort een nieuwe update?
  • By Unetwork
   Ik heb echt problemen met Dreamboxedit, verhuisd naar Bulgarije, Sofia en had nog geen schotel dus een abbo voor IPTV afgesloten.
   Maar via Dreamboxedit bleven wel de satelliet kanalen staan, maar de IPTV groep bestond alleen als naam nog, de zenders waren verdwenen. Via Dreamset geen probleem.
  • By sattv4iedereen
   Hi,
   ondank dat menige niet springen om naar windows 10 over te gaan, durf ik toch te vragen, of er op een of ander manier een lijst o.i.d te maken, wat werkt er na installatie van windows 10.
   Wat werkt niet, wat is het probleem?
   Is er een oplossing gevonden? indien ja, hoe+ eventueel een link, als dit kan.
   Ik heb hier een travel acer mate 5530.
   1. na het update van technical naar volledig, werkt de hardware. ik heb na de technical preview instal,2 extra drivers moeten installeren voor de laptop, die voor fingerprint en de cardreader (not tested yet)
   2. ik heb hier een videograbber, en na de install cd, had ik een fout,dan heb ik bij de fabrikant een update gedaan van de driver, en die wordt herkend, maar nog niet getest, Zal een dezer dagen zijn. het is één van konig de CMPUSBVG6.
   De ezcap dvb-t fm dab doet het nog niet, en ik kan enkel dvb-t zien op het selecteren van de onderdelen van de hardware, en geen dab of fm selecteren. er komt geen videoapparaat in hardware. heb drivers gevonden voor windows 8, werken niet.
   Via netwerk naar windows 7 waar een canon MP 230 staat werkt perfect (scannen kan ik niet testen)
   extra scherm via hdmi werkt, en filmmateriaal afspelen van de nas (qnap TS-232) werkt perfect.
   NOOT: de hdd is uitgebreid naar 320 GB ipv 120 GB
   Er zit nu 3 ipv 2 Gb werkgeheugen in.
    
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy