Jump to content

joker55

Members
 • Content Count

  745
 • Joined

 • Last visited

About joker55

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday 08/12/1955

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  midden in 't land

Recent Profile Visitors

1,083 profile views
 1. daarna de smartmontools geprobeerd Zie plaatje waar het programma mee terug komt? Lijkt erop of de HD niet te benaderen is. n
 2. opnamepad is naar HDD1 (de interne)
 3. 2 dingen kun je doen: - 10 sec lijm. ontvetten, schoonmaken en druppeltje ertussen. - even samen smelten met een warme soldeerbout, mooi maken met een vijltje.
 4. ik zie ook dat je eigenlijk DCC-E2 genoemd hebt....deze had ik nog niet, ffr gedownload. Hier dus wat plaatjes, maar commando mount geeft hetzelfde antwoord als eerder gepost.
 5. ik ben niet zo bekend met telnet, maar heb eens via DCC in telnet het commando "mount" ingetikt, en een heel riedeltje kwam eruit; (username is doorgehaald)
 6. Ik bedoel eigenlijk dezer 3 zaken. 1. Via het menu op de VU+ kun je de opgenomen bestanden op de HD bekijken, en dan afspelen. Via dit menu zie ik dat er niets op de HD staat, hoewel er ongeveer rond de 30 opgenomen programma's staan, uit mijn hoofd ong 300 Gb van de 1 Tb vol. De VU geeft ookj aan dat het een 750 Gb schijf is, en HDD1 0/0/0 dus 0 files erop. 2. Via het programma DCC kun je ook de HD benaderen, in mijn geval: /media/hdd1 en daar zie ik wat flarden. Bijv, normaal staan er 6 files als je een programma opneemt met naam: idioten op de wegh, via RTL7 uit
 7. Da's een goeie, maar hoe test ik dat? Dat ga ik inderdaad eens verder onderzoeken, makkelijkste manier is denk ik de kap eraf, en spanning meten op de aansluitconnector. Wordt vervolgd. De HD is ook niet meer benaderbaar als ik deze aan sluit op mijn desktop windows PC, en een aantal maanden terug wel.
 8. Ik heb gedurende de nacht alles uit gelaten. Ik heb de HD eruit gehaald, en de VU opgestart. Na een minuutje opeens beeld, en werken. (waarom eerst niet, nu wel) waarschijnlijk warmte probleem? De VU weer uit gezet, HD erin, en weer opgestart, duurde weer ruim 3 minuten voordat ik beeld had, maar HD was niet benaderbaar. In apparaatbeheer ziet hij wel de HD ( is groot 1 Tb) maar geeft aan 740 Gb. klopt ongeveer met wat erop staat. Wel schiet de VU elke 5-7 minuten in de stress, blauw foutenscherm, en de VU gaat prompt rebooten. Iets te maken met timeshift? Kan hij niet kw
 9. ik heb nog nooit een backup gemaakt. Wel heb ik een aantal maanden geleden de inhoud van de harde schijf, HDD1, gekopieerd naar mijn NAS. ik ga morgen of zondag een nieuwe flash erop gooien (VTi), gewoon even alles vers erop. Moet ik eerst alles wissen, of hoe gaat dat? ik kan via de knop de inhoud zien van de HDD1, elke film oid wordt ook keurig weergegeven, met de juiste lengte. Maar als ik dan dat bestand wil afspelen, zie ik direct dat de voortgang balk is alles 0:00, dan zie ik END, en is het klaar. Ga ik via netwerk naar mijn NAS, zie ik ook alle films, met j
 10. Tsja, de titel zegt eigenlijk al genoeg. Sorry voor de lange intro........ Als ik de VU+ een poosje niet gebruik (meer dan 4-5 dagen) staat het beeld stil, kan niet meer zappen. Power off/na 30 sec power on start hij moeizaam op, en na 2 minuten heb ik weer beeld, maar HD blijf ontoegankelijk, niet lezen of schrijven, terwijl er heel wat op staat. Power off volgens menu, wachten 20 sec, power on, en na 3 minuten beeld, maar erg schokkerig, lange zaptijd, en HD is leesbaar, maar timeshift en opnemen gaat niet (foutmelding: HD is niet beschrijfbaar). Soms lukt dan power off volgens menu,
 11. Leg een directe kabel ( 3 of 1 fase) aan, en sluit deze direct aan tussen de omvormer van de panelen en aan je airco. Je vrienden zouden het op prijs stellen als je er een kWh meter tussen zet, en spreek met hun een kWh prijs af. Dan gaat het buiten het net om, en rechtstreeks van de panelen van je vrienden.
 12. Kan iemand dan al bevestigen dat het tijdvak vernieuwd is op de CI kaart? Ikzelf heb voor een jaar vooruit betaald, dus bij mij valt er niets te incasseren. Maar nu (16.30 uur) is nog steeds het tijdvak tot 31 mei op de kaart........ Zouden ze dan alleen waarbij ze een maand geïncasseerd hebben, of überhaupt iets ge geïncasseerd hebben, een maand verlengen?
 13. Het blijft een circus..... nou, dan geven ze me toch een losse kaart, ben ik ook blij. Deze past bij mij ook. Alleen......ik heb bij JOYNE een heel jaar betaald, t/m maart 2022........valt weinig te factureren bij mij, denk ik. (hoop ik)
 14. Volgens mij hoef je nooit te betalen: - je hebt een getekend contract met JOYNE. - CD levert weliswaar de signalen nog wel, maar een aantal liggen eruit... (eurosport, DUSK, meiden v Holland en nog een paar.) Dus wat ze leveren (of zou moeten) volgens getekend contract, klopt ook niet.
 15. Dat lees je er niet uit, en begrijp je ook niet goed. ik heb eind mei een LNB gekocht, deze op mijn schotel bij de andere vier geplaatst, en uitgericht op 9 graden. Ik kreeg de FTA zenders al, ook van JOYNE. Op 3 april bij een satwinkel de CI moduul aangeschaft en daar ook een abo afgesloten bij JOYNE,, en liet dit ingaan op 15 april. van een faillissement was toen nog geen sprake, zelfs nog helemaal niets van bekend dat dit gaande was. ik heb rond 6 april betaald, en had een uur later beeld van het be-pakket.. helaas viel het doek een week later, heel o
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.