Jump to content

joker55

Members
 • Content Count

  659
 • Joined

 • Last visited

About joker55

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday 08/12/1955

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  midden in 't land

Recent Profile Visitors

727 profile views
 1. Geweldig, het is ge-exporteerd, nu morgen op laptop zetten. maar so far so good. Bedankt !!
 2. korte vraag: waar kan ik de favorietenlijst vinden in windows 10 / edge? ik copieerde altijd de actuele favorietenlijst uit explorer / win 9 van mijn desktop op een aparte stick als ik met vakantie ga, en had zodoende de actuele lijst voor mijn laptop met win 9. nu, sinds kort een andere pc met win 10/edge (klote programma) maar kan nergens de edge favorietenlijst vinden om op mijn laptop te zetten. ik zit helaas met edge, aangezien mijn bankprogramma zit te mekkeren als ik internet explorer gebruik, en laptop is te licht voor win10.
 3. joker55

  Moppen deel 4

  ben je ook verslaafd aan tennis? spelen
 4. joker55

  Moppen deel 4

  Ai ai ai ai, betrapt !! Toen ik een week of 3 geleden de zolder ging opruimen (tsja, wie deed dat niet, ik heb bijna 3 maanden verplicht thuis gezeten) vond ik een schoenendoosje met een aantal oude HD's, uit het DOS 3.11 en DOS 6 tijdperk. Die ben ik eens gaan bekijken, dan kunnen ze weg (de grootste was 80Mb, toen in die tijd een bodemloze put) Daar vond ik ook dit plaatje, en dacht… hé, dat heb ik ook nog steeds boven liggen op een plank in mijn hobbykamer. Maar ja, ik had geen zin, en was te lui om echt naar boven te lopen, foto maken, dit uploaden naar hier. Dus het betere cut/paste werk. Om toch te laten zien dat ik hem echt heb, hier 2 foto's…..eentje van het kunstwerk, en eentje het kunstwerk boven mijn werktafel in mijn hobbykamer (die is immers uniek, en kan je niet vinden op het www.net ) Al mijn meetinstrumenten (behalve de Tektronix scoop en digitale multimeters) heb ik zelf gemaakt, het meeste ook zelf ontworpen, al of niet met aanpassingen van ontwerpen van Elektuur en Radio Bulletin. Met excuses voor de verwarring door het geven van de verkeerde foto..
 5. joker55

  Moppen deel 4

  In een hele melige bui heb ik eens op een koude en regenachtige zondag dit in elkaar gesoldeerd...… staat nog steeds op mijn buro in m'n hobbykamer. Ik loop ook al jaren met het idee rond om ergens een knoopcelletje ertussen te plakken, en dat de LEDjes aan/uit gaan.
 6. Welke restricties dan.? Kun je dan opeens niet meer opnemen en eeuwig bewaren oid?
 7. via HOTBIRD 13 (11373000 H) live beelden op NASA TV HD
 8. laat maar...………………...gevonden. topic kan verwijderd worden !!!!!!
 9. Beste mensen. ongetwijfeld zie ik wat over het hoofd, maar wat. ik heb een vu+ solo 4K, twee tuners, beide via switch op de vier sat's (13 - 19 - 23 - 28 oost, en net de nieuwst Vti geupdate via de box. Bij aanschaf van de box, heb ik (ik dacht met dreamboxedit) een lijst van hans ( e2_hanssettings_13e_19e_23e_28e.zip) erin geschoten. Dit werkt al een aantal jaren, maar ik kom steeds meer tegen een probleem aan, dat enkele zenders "verdwenen" zijn, veranderd in freq, en ook nieuwe zenders erbij. Bijv BVN kan ik via een omweg krijgen, maar de 19 positie is weg (en weer terug ergens anders?) Dus, hoog tijd om eens een nieuwe lijst erin te knallen. De nieuwe lijst van hans gedownload, en in een mapje gezet, en dreamboxedit gestart. (3.jpg) Maar ik krijg error's als ik "send files to dreambox" druk, zie bijgevoegd plaatje. Ook zie ik dat er niets is veranderd, de oude lijst blijft erin. (zie ik omdat ik veronica gewisseld heb met RTL-Z in de nieuwe lijst). (1.jpg) Nu kijk ik met dreambox control center, en vergelijk diverse zaken, dan is er een grootte verschil in diverse files, anders had ik ze zo over gezet. (2.jpg) Kan iemand mij een schop in de goede richting geven? Hartelijk dank !
 10. joker55

  Moppen deel 4

  jA, deze moet in het engels, anders klopt hij niet….. Two very old ladies (over 90) were outside their nursing home, having a smoke, when it started to rain. One of the ladies pulled out a condom, cut off the end, put it over her cigarette, and continued smoking. Lady 1: What's that? Lady 2: A condom. This way my cigarette doesn't get wet. Lady 1: Where did you get it? Lady 2: You can get them at any drugstore. The next day, Lady 1 hobbles herself into the local drugstore and announces to the pharmacist that she wants a box of condoms. The guy, obviously embarrassed, looks at her kind of strangely (she is, after all, over 90 years of age), but very delicately asks what size she prefers: S, M, L or even XL. Lady 1: Doesn't matter son, as long as it fits a Camel.
 11. joker55

  Moppen deel 4

  Tijdens een bijeenkomst van feministen wordt gevraagd of er nog vrouwen zijn die uit eigen ervaring willen vertellen. Er staat een vrouw op en loopt naar de microfoon: "Ik heet Truus en ben al 24 jaar getrouwd met Jan. Ik streek gedurende al die jaren trouw zijn overhemden maar op een gegeven moment had ik daar geen zin meer in!" Daverend applaus uit de zaal. Truus vervolgt haar verhaal: Ik zei vorig jaar: "Jan, strijk jij die overhemden zelf maar. Ik heb er geen zin meer in". Weer luid geklap uit de zaal. "De eerste dag zag ik niets veranderen; de tweede dag ook niet, maar.....op de derde dag stond Jan opeens zelf zijn overhemden te strijken". De zaal staat op zijn kop van enthousiasme. Een tweede vrouw loopt naar de microfoon: "Ik heet Babs en ben al 10 jaar getrouwd met Pieter. Pieter heeft enorme zweetvoeten en om de lucht eruit te krijgen moeten de sokken met de hand gewassen worden met soda. Ik had daar geen zin meer in!" Luid gejuich en gejoel uit de zaal. Babs vervolgt haar verhaal: Ik zei tegen Pieter "was jij die stinksokken van jou voortaan maar zelf!!" De dames staan op de banken! "De eerste dag zag ik niets veranderen; De tweede dag ook niet, maar.....op de derde dag stond Pieter mooi zijn eigen sokken te wassen". ....De wave wordt ingezet... Een kleine Marokkaans vrouw grijpt de microfoon: "Iek geet Fatima en iek vaif jaar getraut mit Mohammed. Mohammed wil elk dach cous-cous eet. Iek altaid for hem gekook, maar iek gad geen sin meer en seg: "as jij wil eet cous-cous, ga cous-cous maar lekker sellef maak". De zaal is echt niet meer te houden... "Die eerste dach iek sie nieks, Die tweede dach iek sie ook nieks, maar.... die derde dach iek weer klain beetje sien mit linkeroog".
 12. joker55

  Moppen deel 4

  Zinnen die allemaal afkomstig zijn uit brieven die door de jaren heen gestuurd werden naar het Amsterdams gemeentelijk huisvestingsbureau (door ontevreden bewoners): * Mijn vochtontwikkeling in de huiskamer is niet om te harden. * Even leg ik mij neer om U enkele letters toe te dienen. * Mag ik ruilen met mijn overbuurman daar die man weduwe is en geen kinderen heeft. * Ik heb een lekkaasje op zolder en dat is naar beneden gekomen. * Ik vraag U niet om een woning, want die heb ik, daarom vraag ik U om een andere woning. * Mijn 15-jarige zoon slaapt noodgedwongen bij mijn 13-jarige tweelingzusje in de kamer. * De hond blaft de hele avond door en met de kat is hetzelfde het geval. * De drollen drijven door de gang, daar moet in gegrepen worden. * Het vijfde kind is op komst en staat voor de deur. * Ik zit uit nood in een onverklaarbare woning. * Ik ben vrij van politiek en geloof. * Mijn man loopt met brongieters en mijn borsten piepen ook. * Ik moet elke dag bevallen, en zodoende wordt mijn woning te klein. * Ik ben zomers uitgeleverd aan een ijswagen en 's winters aan de steun. * Ik zou graag een aanval op Uw goedheid doen. * Weleerwaarde heer burgemeester, hiermee kom ik U een aanzoek doen, en wel voor een andere woning. * Reeds ruim zes jaar ben ik getrouwd met een kind van 2 jaar. * Mijn buurman stinkt naar gas, ik denk dat hij een lek heeft. * Ik eis dat ik net zo opgeschilderd wordt als mijn buurman. * Met eerbiedig beschuldigen richt ik mij tot Uw Hoogheid. * De WC is lekt, aangezien wij er met z'n dertienen wonen. * Die woning is veel te klein want ik krijg er ieder jaar een kind bij, meneer de Burgemeester, daar moet U toch wat aan doen. * Wilt u naar mijn bovenkamer laten kijken, die zit vol beesten. * Mijn water loopt steeds over. * Ik heb zo'n last van mieren in mijn fondament. * Wilt U het zaakje van mijn buurman eens goed onderzoeken, want er zit een luchtje aan. * Het vocht dringt door de muur van de slaapkamer van mijn schoonmoeder, die helemaal beschimmeld en verrot is. * U kunt voelen dat mijn geval niet in orde is, doet U het eens. * Ik wil mijn gat gedicht hebben, ik heb er last van. * Stelt U zich eens voor burgemeester, U en uw gezin, scheitend op een emmertje. * Ik ben een eenzame staande vrouw alleen, daarom heb ik me laten krabben voor vast recht. * Ik ben heus niet iemand die zijn gas zomaar laat vliegen. * Aan de ene kant ben ik in verwachting en aan de andere kant regent het in. * Vroeger deed ik een hoop op de kachel, nu moet ik het op gas doen
 13. De titel zegt eigenlijk al genoeg. Sinds de corona crisis wordt er veel thuis gewerkt, en fysieke afspraken op lokatie worden er eigenlijk niet meer gemaakt. MAW: het verkeer is een stuk rustiger. Zelfs de filemeldingen zijn er niet meer, iig Hoevelaken hoor je niet meer. VVN heeft nu wat cijfers naar buiten gebracht, en schrijft dat er de helft ongevallen waren tov dezelfde periode vorig jaar. Tevens is de luchtverontreiniging ook een stuk minder. Dan heeft de crisis nog iets goeds naar voren gebracht, en moeten wij er wat mee. In plaats van de snelheid nbaar beneden naar 100 km, had Hr Rutte dit eerder moeten besluiten. Maar misschien kunnen we wel deze trend doorzetten, en ons serieus gaan afvragen of we zo nodig zo veel langs de weg moeten gaan. Kan een afspraak ook anders, via mail, via video, thuiswerken? Een beetje hierover nadenken ( investeren) kan mi geen kwaad. Het scheelt ongevallen, milieu en ook tijd. En elke dode minder in een ongeval is gewoon pure winst. Bron.
 14. joker55

  Moppen deel 4

  in deze moeilijke en onzekere tijden voor de diverse uitgevers, eentje die Cruijff begrijpt: "elk nadeel heb zijn voordeel" De nieuwe Nijntje:
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy