Jump to content

van kastje wisselen


jeffoto
 Share

Recommended Posts

hi iptv users,

 

Ik heb een leelbox kastje waar mijn iptv abo erg onstabiel is, hij laadt geen zenders meer goed in (nee ligt niet aan geheugen).

Als ik nu mijn abo overzet (internet adres bekend) naar een maytek kastje ( ongeveer 4 jaar oud) die ik nog ergens heb liggen zou dat kunnen ?

Ik ben bang dat ik geblockt word als zijnde andere box maar wel een geldig abo, anders zonde. Dan moet ik nog de komende 10 maanden met dit laadprobleem uitzitten.

pffff

 

Laat me weten

 

 

BVD

Link to post
Share on other sites


Of je koopt een fatsoenlijke IPTV box 🙂

Sorry boxen die je nu hebt is gewoon ROMMEL. Formuler, Amiko, Xarius. 

Kost een goede 100 Euro, daar kun je het gekloot toch niet voor hebben?

 

 

Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

@ Jeffoto

Volgens mij zou het geen kwaad kunnen als je op de ene box die niet meer stabiel is de zenderlijst wist en die dan gewoon terug oplaadt op een andere box.

Is het misschien zoals iptv kijken op je smart tv of via je laptop?

Ik gebruik op mijn smart tv soms smart iptv of bay iptv of via de laptop via vlc. Maar ik wis eerst de kanalenlijst alvorens deze ergens anders op te laden want anders is er dubbel gebruik.

Dus bij mij geen probleem.

Of wat misschien ook mogelijk is dat je iptv provider de zenderlijst wist op de trage ontvanger zodat jij deze op een nieuwe ontvanger kunt inladen... misschien eens navragen bij je iptv provider. Misschien doen ze het met plezier. Dan kan je kijken via je andere ontvanger.

Misschien eens je iptv provider een mail sturen? Of chatbericht via messenger...?

Veel succes verder!

Timm

Edited by Timm1983

* Je hebt mensen die van de liefde leven en mensen die van de rook leven en wat drank,  iedereen heeft toch iets nodig, al staat uitbundige liefde gelijk aan een glaasje alcohol, al was het maar puur voor de lol, welke knappe vrouw brengt m'n hoofd eens op hol, misschien in m'n stamcafé?

 
Link to post
Share on other sites

@Bartje. ha ha😁, die Leelbox was popu in de UK. Maar idd t schijnt Formuler nu te zijn. Doe ik binnenkort, na afloop huidige abo. Welk model is t best ?

@Tim. De provider wil de kastjes van MAC adres wijzigen in hun systeem. Maar ik ga daarvoor eerst de 4 jaar oude (goeie😄) Maytek in de berging zoeken dan wordt t gefixt

 

Vrijdag laat ik jullie weten, thanks voor jullie hulp.

Link to post
Share on other sites

Kun je dit soort vragen niet beter direct met je aanbieder bespreken, die kan jou exact vertellen op welke box het goed werkt. 

SCHOTEL: 1,2 Mtr 50E-55W / 60cm Astra 19/23 / Airspy R2 SDR 24-1800 Mhz
RECEIVERS: Dreambox DM8000/800SE / VU+ Ultimo 4K Sat & Kabel & DVB-T2 / Rpi2 ADS-B (MLAT) FlightFeeder

IPTV:  KPN 4K IPTV / Android 4K IPTV box / KODI & Netflix / 60 TB SAN / Glasvezel: 500/500 Mbit

Link to post
Share on other sites

10 uren geleden, jeffoto zei:

@Bartje. ha ha😁, die Leelbox was popu in de UK. Maar idd t schijnt Formuler nu te zijn. Doe ik binnenkort, na afloop huidige abo. Welk model is t best ?

Formuler z8 pro is momenteel vrij populair en geeft ook weinig problemen. Amiko is ook niet slecht maar persoonlijk heb ik liever de remote van de formuler. Formuler GTV is ook interessant als je ook meer met android wil als de standaard box aan zou kunnen.

CPU snelheid, RAM en dergelijke is gewoon nodig met IPTV momenteel. Deze boxen hebben een eigen app die voor hun box is gemaakt. 

Suc6 

Link to post
Share on other sites

@Bart, dank voor de tip van de F gtv, heel interessant.

Dus heren bij deze sinds vanavond doe hij t weer op de andere oude maxytec box en tot mijn verassing toch nog vrij snel stabiel zapt.

@ codx. Met vragen aan mijn "zwarte markt"provider moet je volgens mij heel voorzichtig zijn vandaar dat ik de vraag hier eerst dropte, voordat je Blocked ziet staan op je kast (bv met vpn) en niets meer kan bekijken.

 

Laterzzzz

Link to post
Share on other sites

  • Moderators

Met vragen over zwarte markt aanbieders moet je hier net zo voorzichtig zijn.🤨

 

 

 

Gaat niet bestaat niet!            65" 4-K OLED,  Vu+ Solo 4K, Vu+ Solo 4K, Humax Rebox-8500, Rebox-8000, Wisi OR 280
Nokia 9500, Nokia 9800, HDCI-2000,Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT, Megasat HD5 Combo

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.

Link to post
Share on other sites

  • ceesv locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.