Ga naar inhoud


sattv4iedereen

Lid
  • Items

    7072
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    21

4 Volgers

Over sattv4iedereen

  • Verjaardag 12/21/1973

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk

Contact methoden

  • Skype
    sattv4iedereen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Hi, ik ben verhuisd, en wilde eens weten hoe de ontvangst was van tvv antenne. dus een antenne uitgehaald met ingebouwde versterker, en die aangesloten aan mijn dvb-t2 s2 en c2 meter. ik moeste een beetje zoeken, maar had plots signaal op tvv, op kanaal 43 en 46 in W-vl. ik mat met mijn meter een maximum van 12 Db. als ik die dan aansloot aan mijn tvv antenne decoder van tvv, kwam op het scherm "geen signaal". zijn dit dan minder gevoelige tuners voor de ontvangst, of wat is er mis?
  2. Er bestaan massa's online winkels. En voor bijna voor niks leveren ze thuis. Mag wegens de regels geen linken plaatsen.
  3. Ik gebruik speedfan. De belasting is na opstarten miniem. Op mijn desktop en laptop staat Windows 10 pro. T'is maar op die ene oudere desktop dat er Windows 11 staat, om er gewenning aan te leren. Op die 2 win 10 pro, laat ik zolang draaien dat die door Microsoft niet mee support is. Beetje top offic, heeft win 11 ook energiefunctie op een netwerkkaart? Na een niet gebruikte tijd valt de netwerkkaart het netwerk uit, en is een volledig herstart nodig. Hij is gelukkig maar om te spelen.
  4. Allemaal dank je,maar nu weet ik nog niet wat ik moet doen? De pc eens uitblazen En De koelpasta vervangen En De rest weet ik niet.
  5. Dus U denkt dat het is door windows 11 is? en niet door opgedroogde koelpasta?
  6. Bedankt, ik zal eens koelpasta gaan halen, misschien helpt dit.
  7. Hi, ik heb hier een oudere pc eens uit stal gehaald, en die opgekalefaterd. Maar ik heb een probleem, dat de cpu bij het minste te warm wordt. waar zit hem het probleem bij een te warme cpu? Moet ik eens nieuwe koelpasta aandoen? de ventilator van de cpu draait. wie kan tips geven? alvast bedankt.
  8. Mischien weer via io, met hun eigen box? Kweetnie, maar das de laatste tijd zo.
  9. Hi, ik krijg via FB, bijna om de halve pagina, reclame over een cliffer pro wifi pass. zie afbeelding: Als je het leest lijkt het of je overal waar wifi is ook kan surfen, alsook zit er een wpa 2 paswoord op. Of eigenlijk een emergency verbinding. Maar daarvan heb ik nog nooit gehoord. Of is dit weer het zoveelste boerenbedrog op FB, net als een dvb-t antenne waar je 10.000'den zenders zonder betalen kon ontvangen. p.s., het is NIET mijn bedoeling enige systeem te HACKEN, of het te ontwrichten of gelijk welke actie dan ook. Mijn vraag is louter informatief. mag mijn vraag niet, verwijder die dan moderator.
  10. Ik weet niet of het waar is: Bron : https://www.hln.be/geld/dpg-media-legt-1-1-miljard-euro-op-tafel-voor-overname-rtl-het-vtm-van-nederland~a0633b65/
  11. Hoe kan je een lijntje gebruiken op een mz 102? Kan ook zijn dat er iets niet juist is bij de provider. Ik zou deze eens bellen, maar hun technische kant is niet van het niveau van hier. Maar mocht het administratief zijn, dan blijft deze foutmelding.
  12. Ik had al een dreambox voor cs bestond. Het was lekker hobbyen met destijds emulator en zo. De beperking van meerdere opnames zijn beperkt, maar ik heb nu vu en Gigablue, en ben voor de opnames nog altijd baas. Ik heb voor de ip zenders een originele box, maar momenteel is het nog altijd leuk een enigma ontvanger te hebben. Ik heb veel plezier gehad met db'en, maar hun 525 en 9xx was niks.
  13. Toen was er geen sprake van decoders, dure abonnementen en woekerprijzen voor doorgifte!
  14. Linux is in smaken, persoonlijk gebruik ik Linux mint, maar de virtuele software weet ik niet van buiten, maar is gratis en werkt goed op Windows 10 pro. Reken wel, dat je flink wat geheugen nodig hebt. Zeker 8 Gb.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...