Ga naar inhoud


Tonskidutch

V.I.P.
  • Items

    64847
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    333

Alles dat geplaatst werd door Tonskidutch

  1. Nou vergeten is beter dan gelijk ook kwijtschelding aanvragen. @mereltje Door de aanvraag voor kwijtschelding te hebben gekozen op mijn BsGW per DIGID kijken ze ook op je bankrekening. Dat staat ergens in de kleine letterkes op hun website. Ja op dat moment stond er genoeg op de rekening, spaarzaam als je bent gedurende maanden om nieuwe zomerkleding te kunnen gaan kopen. Nee jammer dat mag je niet hebben opgespaard en moet dus betalen zonder je die nieuwe zomer kleding te kunnen permitteren.
  2. nog luier kan gewoon niet baasje...
  3. https://www.ardmediathek.de/video/alpha-doku/gluten-der-feind-in-deinem-brot/ard-alpha/Y3JpZDovL2JyLmRlL2Jyb2FkY2FzdFNjaGVkdWxlU2xvdC80MTE2ODM3Njc4MTNfRjIwMjRXTzAwMTA1MUEw als je iets te weten wilt komen over Gluten en Glyfosaat... 1:14 uur duitse taal
  4. in de film zie je dat chrome ook nadat ie gesloten is toch verder loopt (taakbeheer sectie uit de film) en dat had ik ook ontdekt bij m'n zwager toen ik zijn updates aan het installeren was hetgeen ook heel erg traag verliep chrome was met meerdere diensten bezig over de antivirussuite was een algemene opmerking voor derden die hier ook meelezen
  5. https://www.hln.be/video/productie/heb-jij-ooit-al-een-vliegende-kat-gezien-438356 gaaf om te zien
  6. https://nos.nl/video/2517045-rondje-bouwput-renovatie-binnenhof-is-gigantische-klus-en-wordt-weer-duurder viedeootje om een paar plekken te laten zien the money pit en toch vind ik het vreemd dat men de oude bouwdelen zo heeft laten verloederen, beslist al sinds de jaren 70.
  7. https://www.bbc.com/news/world-68819853 50.000 russen dood sinds de oorlog startte
  8. ik heb er nu ook de oude technisat dvb-s tuner in gezet, dat gaat krap aan in het slot. De overige geheugenchips heb ik nu allemaal in pC2 gestopt. Met de bluetooth muis en toetsenbord een in 2008 gekochte HP smallformfactor pC die heel goed mee kan in de dagelijkse dingen. Email + Fotobewerking / Fotoviewer + Internet surfen + LibreOffice + streamen + DVD branden en CD muziek luisteren + HDMI out. En dus aan de smarttv prima HD beeld loopt als een tiet (zeggen we hier in Maastricht) test je oude hardware nog eens met de Manjaro zou ik iedereen kunnen aanbevelen.
  9. Upgrade naar WinSCP 6.3.3 wegens veiligheids lek https://winscp.net/download/WinSCP-6.3.3-Setup.exe/download
  10. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1600089707/noodweer-teistert-dubai-toeristen-gestrand-op-vliegveld-rolls-royces-drijven-door-straten was @Drs. IJzerbout al terug heb z'n rolls royce zien drijven
  11. en heb je wel nog film als je youtube via jouw pC afspeelt? dan ligt het puur aan de certificaten die op de Chromecast stick verouderd zijn.... en mogelijk ook niet meer gaan werken (koop nieuw)
  12. Betreffende het Binnenhof toch wel. Het ontwerp alsook wie de de architect zou mogen zijn, ouwe Pi de Bruin of miss wonderfull van OMA, daar begon de ellende al. Touwtrekken kost ook geld. Voorts is er een Rijksgebouwendienst en Rijksbouwmeester die dat alles hadden moeten analyseren en "hadden" moeten voorbereiden. Dan zijn er zogenaamde aanbestedingen die door experts worden voorbereid en aannemers die zich met de advocaat op de rug gebonden biedingen doen en zich tegen honderden mits en maar indekken. Dan weet de financiële "controler" het al niet meer die het budget moest bewaken. Maar het is waar dat een oude bouwsubstantie nu eenmaal verrassingen met zich brengt. Zelf de herwaardering en monumentale status kan tot nieuwe inzichten en dus kosten verhogende aanpassingen leiden. Ik heb het geloof ik al een paar jaar geleden voorspeld dat dit meer dan dubbel over de kop zou gaan qua budget. ( ik ga echter niet meer zoeken naar dat bericht )
  13. anyhow, jammer van het beursgebouw. binnenkort is weer de open monumentendag minus 1
  14. en welk programma gebruik jij daarvoor om het snel en eenvoudig te laten verlopen? ik nam vroeger partition clone en nu Aomei pro, kun je de disk grootte zelf regelen.
  15. Ha lekkende vijver, bouw er maar gelijk die kernreactor in, win win. stralende partijen en kamerleden.
  16. Ja daar heb je gelijk in hoor! Maar of @astro iris daar ook zijn uren aan spendeert? Als ik de 4K youtubes van pC op mijn Panasonic TX-L42WT50E afspeel is er een grandioos goed beeld... Dat is ook een oudere uit 2013.
  17. thanks @bellejt Ik heb er een voor de oude usb 2.0 kun je lenen maar dat is dan inpakken en verzenden via post.nl dat duurt effe 😁
  18. de sharkoon dual bijvoorbeeld echter die is wat duurder kun je misschien lenen van iemand voor 3,5 + 2,5 inch
  19. de vraagsteller heeft het over Coax Kabel voor satelliet TV onvangst en die heeft hij nu ook besteld
  20. Ja dag... Ongeschoold personeel op de bouwplaats, het is aan de orde van de dag. kun je lassen, ja kun je lezen, neen ga maar eens met de handhaving bouw een dagje mee dan kom je de meeste tegen zonder VCA "cursus"
  21. O heden m'n tijd... Wat hebben WIJ linksen nu weer misdaan? Je bent echt wel een grootverbruiker van deze aarde @Codx en haar bronnen. Er is nik op 4K behalve een >love nature< die jij natuurlijk NOOIT kijkt.
  22. Oké heb net een youtube gezien waar die in verband gebracht werd met Chrome. Die had m'n zwager der ook op staan en die heb ik in taakbeheer dus ook gekilled. Maar de Avira virussuites is ook meuk van de laagste orde.
  23. In een opiniepeiling wordt een vrouw gevraagd wat ze van condooms vindt. Ze zegt: "Het hangt er altijd vanaf wat er voor mij in zit!"
  24. Zo is dat, @Penthe bovendien is een goeie LED / LCD TV zeer zeker nog voor jaren toekomstig kijkgenot geschikt. HDR+ en 8K waaro te zien dan?
  25. Als ik die berichtgeving van NeoWin lees is het naar mijn mening eerder de CPU belasting door de vreemde antivirus suites die compleet over de nek gaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...