Toch niet helemaal.
 
	 
 
	Er zijn ook E nummers die "verdacht" zijn zoals aspartaam (E951),
	bepaalde kleurstoffen zoals tartrazine (E102) en cochenille (E120),
	conserveermiddelen zoals natriumbenzoaat (E211) en sulfieten (E220-E228)
	 
	sla je het internet op na dan krijg je het volgende resultaat
	 
	
		 
	 
	
		Nu hebben deze stoffen vaak ook wel een natuurlijke oorsprong (niet allemaal) maar meestal is de aanwezige hoeveelheid dan zo klein dat het vrijwel onmogelijk is om er teveel van binnen te krijgen en er zijn ook E nummers die voedsel juist veiliger maken.
	 
	
		Echter als ik een bak sla tegen kom met ik weet niet hoeveel E nummers dan weet je dat er van alles aan toegevoegd is om het er langer fris uit te laten zien, bruine randjes te voorkomen, knapperiger te houden, bacteriën en schimmels te beperken, de bijgeleverde saus niet waterig te laten worden enz. terwijl normaal in sla geen E nummers voorkomen dan pak ik wel een krop verse sla (in de hoop dat er niet al te veel pesticiden op zitten die er niet af te wassen zijn)