Ga naar inhoud

stevenvc19

Leden
 • Aantal items

  51
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over stevenvc19

 • Titel
  Sat4all Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Kleine update: zoals ik zei zit ik ook op een Engelstalig forum. Ik kreeg op dat forum de informatie dat men op een Frans forum ook klaagt over de storingen op deze zenders. blijkbaar heeft een deel van de Franse televisies/ settopboxen ook last met het decoderen (of moet ik het demoduleren noemen?) van het video signaal. In dat geval moet men dus actie ondernemen om dit euvel op te lossen! goed nieuws dus 😁
 2. Ik rapporteer de stand van zaken volgende week wanneer de transponders gemigreerd zijn naar de nieuwe satelliet. Bedankt aan allen om jullie mening te delen.
 3. Ik heb Edision in het verleden al meerdere malen gebeld met de vraag een software update uit te brengen om de ondertiteling van HD zenders weer te geven (die komt er nu bij de meeste zenders maar half op) maar voor Edision is de Primo een afgesloten hoofdstuk. Zij willen geen updates meer uitbrengen en verwijzen naar hun nieuw model, de Mio plus 4K. Laatste keer dat ik hen aan de telefoon had ben ik net niet in het Grieks uitgekafferd omdat ik toch maar bleef vragen of men geen software update kon uitbrengen...
 4. Dank voor deze uitleg. Misschien dat bij de migratie naar 5W B het probleem opgelost wordt? En anders kan ik weeral investeren in drie nieuwe receivers...
 5. maar waarom nu ineens? En waarom enkel 1 stream? het lijkt me allemaal niet logisch?
 6. Klopt! maar tot eergisteren werkte alles perfect. Dus ik begrijp niet waarom dat nu opeens niet meer werkt. En dan maar voor 1 stream?
 7. Dat lijkt me positieve info! maar waarom hebben dan enkel de zenders uit die ene stream daar last van? Terwijl TF1 en andere zenders uit andere streams van dezelfde frequentie daar geen last van hebben? En hoe komt het dat wanneer we dit signaal opnemen en op een pc met een andere videocodec afspelen, we geen last hebben van storingen?
 8. Videodecodering. Hoe het signaal van 0'etjes en 1'tjes omgezet wordt in echt beeld. Niet decodering in de zin van "versleuteld" Waarom hebben mensen met de ene soort ontvanger dan wél problemen terwijl op de zelfde installatie met een andere ontvanger, géén problemen zijn? Kan volgens mij dus weinig te maken hebben met een inclined orbit? Of iemand moet hier een logische verklaring voor kunnen geven?
 9. Her lijkt een decoderingsprobleem. Ontvangst is namelijk nog perfect
 10. Bedankt voor de feedback! Ik krijg ook maximaal signaalkwaliteit, of toch niet minder dan anders... Maar toch is er nog iemand met een Edision Primo met dit probleem + iemand anders met een PC kaart die net hetzelfde probleem heeft. Echter als het signaal opgenomen wordt en in een ander formaat wordt afgespeeld op de PC, dan verdwijnt de storing!
 11. Hier nog steeds problemen. Welke receiver gebruik je?
 12. France ô en franceinfo zitten op dezelfde stream en hebben ook dit probleem. Technisch mankement?
 13. Nog mensen die op dit moment blokkerig beeld hebben op France 2, 3 en 4 via de multistream? Ik kijk met mijn Edision Primo IP S2 op een Engelstalig forum heeft nog iemand met deze STB op dit moment gestoord beeld.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid