Jump to content

stevenvc19

Members
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

About stevenvc19

 • Rank
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Mechelen (Antwerpen)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inderdaad de Italia Beam Niet alle transponders van de Italia Beam kunnen hier ontvangen worden. Zowel op de Italia Beam als op de Nordic Beam zitten transponders met dezelfde specificaties. Deze zijn bewust in het frequentieplan voorzien zodat ze elkaar storen buiten de bedoelde footprint. Dit om "meekijkers" te beperken. Je schotel mag nog zo groot worden als je maar wil, je zal ook steeds het "geruis" van beide beams, die door elkaar uitzenden in de Benelux, uitvergroten waardoor je niets kan ontvangen op deze transponders.
 2. Vreemd genoeg... Het downgraden van de firmware (van versie.67 naar .62) heeft het probleem verholpen. Vreemd genoeg ben ik terug naar de versie .67 gegaan en rara... Hij doet het weer gewoon... Enfin, mocht iemand er ooit een probleem mee hebben... We weten weeral hoe we het moeten oplossen! Wijziging: Na het testen van mijn 3 PRIMO's, stelde ik bij elke PRIMO vast dat deze effectief vastliep. Na de hierboven geschreven oplossing, lopen ze alle drie weer soepel... Mijn verstand is te klein om te begrijpen waarom ze nu opeens last hadden van dit probleem... Misschien een bug in de zenderlijst die ik met deze apparaten deel?...
 3. Ik ben momenteel een film aan het kijken op TF1, via de multistream op 5W. ik had deze film graag opgenomen voor in mijn collectie... echter... mijn receiver (Edision Primo) loopt vast wanneer ik wil opnemen... voor de eerste keer! france 2 kan ik wel opnemen en gewone kanalen zoals ITV HD lukt ook... ik heb ook eens op een andere PRIMO geprobeerd maar met hetzelfde resultaat... hoe zou dat komen? Kopieerbeveiliging? vorige week werkte alles nog perfect...
 4. Als je wel nederlandse RTL zenders kon zien, dan wil dat zeggen dat je zeker in de buurt was en je televisie hoogstwaarschijnlijk met de juiste instellingen wél werkt. Laat het even bezinken en begin er met een frisse kop weer aan van in het begin. (fabrieksinstellingen) bouw zo langzaam verder op. Je komt er heus wel!
 5. Uiteraard is het om de coax kabel aan te sluiten om de televisie in de tuin te zetten 😄 , (dan koppel ik de coax naar de televisie in de woonkamer los) Bedankt voor het compliment! Ik vind het zelf ook best een leuk dingetje!
 6. Dat kan ook natuurlijk. Ziet er een pak professioneler uit. in mijn geval had ik hout liggen waar ik dit uit kon maken + krijg ik dit makkelijk en snel open en dicht. In de zomer gaat dit kastje namelijk bijna alle dagen open.
 7. Ik wou voor de volledigheid ook een foto van de binnenkant van m'n vogelhuisje laten zien. Mocht het iemand inspireren! De buiging van sommige coaxkabels is misschien ook een beetje te scherp om van een goede uitvoering te spreken. Heb er uiteraard ook een papieren plannetje bij gestoken om te weten hoe alles in elkaar zit. Dit is meteen ook mijn aftappunt voor wanneer ik buiten televisie kijk.
 8. Paaseitjes 😉 Moet de paashaas wel voor langsgeweest zijn!
 9. Maar wel helemaal gratis én in Full HD 😉 Dat kent men in België, thans Vlaanderen, niet meer!
 10. Ik heb een "vogelhuisje" uit hout gemaakt, waar ik zo'n switch heb ingeplaatst. Dat zit er nog niet zo slecht uit, je bent lekker creatief met de handjes bezig en het kostte me niets!
 11. Staan de DiSeqC settings goed ingesteld? Wat is je opstelling? meerdere LNB's? of een duo LNB? of toch een enkele LNB?
 12. Nu weet ik hoe dat komt! Bedankt. Ik ben weer iets slimmer geworden.
 13. Ook op de BVN transponder op de hotbird zijn de laatste dagen problemen met de datum en tijdsgegevens... mijn ontvanger staat daardoor ook elke keer op de datum van morgen, ergens in de vroege uurtjes...
 14. Vreemd dat er gisterenavond ook over blokvorming op één werd gesproken in het topic Tv Vlaanderen... Dat zou nu ondertussen opgelost zijn... Is dit bij Telenet nu misschien ook het geval?
 15. Minplus, De Italiaanse Multistream verhuist binnen afzienbare tijd naar de 9 oost op de Italia Beam. Voor ons is het onmogelijk om deze transponders te ontvangen door dubbel gebruik van transponders op zowel de italia beam als de noordelijke beam. gevolg is dat enkel de mensen die in italie of heel dicht bij de Italia beam zitten deze transponders nog kunnen bekijken. Dit om zo weinig mogelijk mensen te laten meekijken via multistream. Multistream verdwijnt dus niet.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy