Jump to content

stevenvc19

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

About stevenvc19

 • Rank
  Sat4all Lid

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Mechelen (Antwerpen)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan je niet manueel de zender op de hotbird uit je zenderlijst verwijderen en de nieuwe zender naar de juiste zendernummer verschuiven?
 2. Ik begrijp je punt. Ik zou bvn ook liever in hd of hd ready zien natuurlijk... Jammer dat dit niet zal gebeuren...
 3. Is de beeldkwaliteit op de Astra slechter dan op de Hotbird?
 4. Met de ingang van de zomertijd blijkt de EPG informatie voor BVN (zoals elke uurwisseling) nog niet (of slecht) aangepast te zijn. Correctie: Ondertussen blijkt de EPG wél in orde te zijn.
 5. Het had fijn geweest mocht men BVN in HD uitzenden. Jammer genoeg zie ik dat nog niet meteen gebeuren!
 6. TV5Monde "Europe" en "France Belgique Suisse" zenden dezelfde programma's uit. Ook zijn de respectievelijke namen van het scherm gehaald. technisch probleem, vermoed ik... Was gisteren ook al het geval.
 7. Bedankt voor de talrijke reacties! Mijn HDD die met de ontvanger verbonden is, is wel degelijk in NTFS geformatteerd... Toch splitst de ontvanger soms zijn .ts files op. Maar goed. Even concreet: Welke software kan dus én .ts mergen én reclame wegknippen én ondertiteling optioneel toevoegen aan het geconverteerde bestand? Of misschien beter gezegd, na het editeren van het bestand een .srt file mee in de output verwerken? een .ts file is inderdaad handig, maar een mp4 bestand (of mkv) speelt ook op zo goed als alle mediaspelers af. Ik ken trouwens geen enkel programma dat het toelaat om .ts te mergen en te knippen en als output nog steeds een .ts bestand geeft.
 8. Beste forumleden, Wie kan mij aanbevelen welke software ik best kan gebruiken om opgenomen programma's (in .ts formaat) te archiveren op mijn pc? Ik gebruik nu iSkysoft iMedia Converter. Dit omdat ik hiermee de reclame kan wegknippen en dvb ondertiteling in de video kan branden. Output is (HEVC) MP4. Echter werkt dit goed voor opnames die niet te lang zijn (+/- 1u) Wanneer mijn satellietontvanger (Edision Primo) het bestand opdeelt in meerdere .ts files, laat iSkysoft mij in de steek. Ik vraag om de verschillende files tot één file te versmelten maar dit blijkt niet te lukken voor te lange opnames. Zeer vreemd want voor kortere opnames van +/- 1u was ook dit geen probleem... Welke software gebruiken jullie? Wat ook fijn zou zijn; de ondertiteling na het converteren (en knippen) nog steeds optioneel kunnen in en uitschakelen. Maar is niet echt een must.
 9. Beste forumleden, Ik wil graag eens een onderwerp op tafel gooien. Wat vinden jullie van die platte USB -sticks met de looks van een sleutel. Ik bedoel dus die USB sticks die geen gewone USB poort hebben maar zo een platte poort waarvan de vergulde contactjes zichtbaar zijn. Gisteren had ik het nog maar eens voor, dat ik zo'n USB "Sleutel" in een USB poort wilde steken maar per ongeluk kortsluiting maakte... Niet omdat ik de sleutel er ondersteboven wou inproppen maar omdat ik hem er een beetje scheef had ingestoken. Daarnaast zorgen die dingen er voor dat je USB poorten zeer snel uitgesleten geraken.... Toegegeven, ze zien er best wel leuk uit.... Maar wat mij betreft mogen ze regelrecht de vuilbak op en ga ik in de toekomst enkel echte volle USB sticks gebruiken... Wat is jullie mening?
 10. Ik heb een screen recorder gebruikt voor de opname via de All4 website.
 11. Hallo, Weet iemand met welke software (of welke handelingen) ik enkele aflveringen van het Franse Inspecteur Caïn kan downloaden om te archiveren. Ik heb de meeste afleveringen van TV5MONDE EUROPE opgenomen toen deze uitgezonden werden, zo had ik meteen Nederlandse ondertiteling. Enkel van seizoen 3 mankeer ik (op de laatste twee afleveringen na) alle afleveringen... Nu zag ik dat deze op de Video On Demand van Channel 4 (All4) staan. Ook staan deze op de website van France Televisions. Hoe kan ik van één van deze websites de afleveringen bewaren? Ik heb al gedacht aan screen capturing software, maar dat duurt wel zeer lang om alle afleveringen te kunnen opnemen. Daarnaast heb ik geen professionele VPN software om de afleveringen te streamen. Ik kan wel met Hola VPN extensie in Google Chrome de afleveringen zichtbaar maken. Link naar All4: https://www.channel4.com/programmes/detective-cain/on-demand/68426-001 Link Naar France.tv: https://www.france.tv/france-2/doctor-cain/ Weet iemand van jullie raad? Alvast bedankt voor jullie input!
 12. UPDATE: Vandaag heeft mijn ONKYO de hele voormiddag radio via de aangesloten satellietontvanger afgespeeld. Ondertussen was ik wat op de laptop aan het werken. Nu zie ik opeens de receiver via mijn laptop in mijn netwerk staan... Ik download snel op mijn smartphone de Onkyo Remote app en ook deze werkt. Ik ga via de app naar Tune-in radio... En ja hoor... Ik kan weer internetradio streamen. De Onkyo TX-8150 is op wonderbaarlijke wijze genezen... Voor het eerst in al die maanden. Wie kan hier een logische verklaring voor geven? Voor hetzelfde geld is dit een éénmalige gebeurtenis en doet hij morgen weer niets meer... Ik vind het een vreemde zaak!
 13. Via deze website is wel e.e.a. terug te vinden: http://en.satexpat.com/mis/
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy