Jump to content

youriy

Members
 • Posts

  1,632
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat is wat ik me ook al jarenlang afvraag . Het afstellen van een schotel met usals motor is helemaal niet moeilijk (zie het dr dish filmpje). Wel als je in het begin een essentieele stap overslaat.
 2. Je moet een EU-ip-adres hebben.
 3. Toiletten in de trein Intercity's In alle Intercity's is een toilet aanwezig. Op de zijwanden staat aangegeven waar het toilet zich bevindt. In langere treinen zijn meerdere toiletten aanwezig. De toiletten worden regelmatig schoongemaakt en gecontroleerd. Als je toch een toilet aantreft dat niet schoon is of defect, dan verzoeken wij je dit te melden aan een van onze medewerkers op het station of bij NS Klantenservice. Toiletten in de Sprinter De Sprinters van het type Flirt en SNG hebben een toilet. Alleen de Sprinter van het type SLT heeft op dit moment nog niet in alle treinstellen een toilet. Eind 2021 zijn alle SLT-treinen voorzien van een toilet.
 4. De live doorgiftes van de Metopera beginnen weer. Om 19.00 uur Boris Godunov. oa op 0,8 west 11507V 14500 3/4
 5. Als het dat nou niet is , kun je natuurlijk beter een paar foto's plaatsen waar je hele scherm op staat.
 6. Hier heb je nog een handleiding gebruikershandleiding-com (1).pdf Op die foto die je hebt geplaatst zie je al : rode knop= transponderscan.
 7. Als je alleen deze transponder scant komen er 2 zenders bij op de lijst, BVN en DW.
 8. Je hebt blijkbaar alleen de transponder toegevoegd maar deze niet gescand en de dan gevonden zenders opgeslagen. Als je daarna weer de transponder wil toevoegen krijg je de melding dat de transponder al bestaat. Je moet dus de transponder scannen en de dan gevonden zenders opslaan.
 9. Die 6 euro is voor ziggogo.
 10. Het ging over de tv- ontvanger.
 11. Nee, dat kan niet want heeft ie niet. Gewoon zenderlijstje uitprinten.
 12. Op je versterker aansluiten, hoeft je tv hlemaal niet aan.
 13. Met die tv- ontvanger kun je ook de radiozenders ontvangen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.