Ga naar inhoud


Drs. IJzerbout

Lid
  • Items

    10131
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    169

Alles dat geplaatst werd door Drs. IJzerbout

  1. Ik gun iedereen een eerlijke overwinning. Maar inderdaad, het maakt de wedstrijden misschien weer wat interessanter om naar te kijken. Ik heb het rennen trouwens niet kunnen zien.
  2. zeg er dan ook even bij dat Norris verdiend heeft gewonnen. ErgebnisseEndstand Pos Fahrer Status 1 L. Norris McLaren · #4 Im Rennen 2 M. Verstappen Red Bull · #1 Im Rennen 3 C. Leclerc Ferrari · #16 Im Rennen 4 C. Sainz jr. Ferrari · #55 Im Rennen 5 S. Pérez Red Bull · #11 Im Rennen 6 L. Hamilton Mercedes · #44 Im Rennen 7 Y. Tsunoda Racing Bulls · #22 Im Rennen 8 G. Russell Mercedes · #63 Im Rennen 9 F. Alonso Aston Martin · #14 Im Rennen 10 E. Ocon Alpine · #31 Im Rennen 11 N. Hülkenberg Haas · #27 Im Rennen 12 P. Gasly Alpine · #10 Im Rennen 13 O. Piastri McLaren · #81 Im Rennen 14 G.Y. Zhou Sauber · #24 Im Rennen 15 D. Ricciardo Racing Bulls · #3 Im Rennen 16 V. Bottas Sauber · #77 Im Rennen 17 L. Stroll Aston Martin · #18 Im Rennen 18 K. Magnussen Haas · #20 Im Rennen 19 A. Albon Williams · #23 Im Rennen 20 L. Sargeant Williams · #2 DNF
  3. Op de 16de is de toegang gratis. Misschien interessant voor sommige geïnteresseerden hier.
  4. Dat is lang niet genoeg. Een kilowatt is voldoende voor een stad als bijvoorbeeld Arnhem. Ik heb het over antenne input en niet die belachelijke PEP aanduiding.
  5. Zenders die in Nederland nagenoeg niet te ontvangen waren. Dus wat maakt het uit ? Veel belangrijker zou het zijn als er in Nederland enkele AM frequenties weer actief werden met nuttige programma's in plaats van die 1 Watt Mickey Mouse pruts-zendertjes. Bijvoorbeeld met voldoende vermogen om een stad te verzorgen.
  6. zeer Nederlandse mentaliteit. 🤗
  7. Dat jij daar tijd voor hebt. Ik heb echt wel betere dingen te doen.
  8. goed dit te weten. Ik weet zeker dat hier in grote getalen naar gekeken wordt in onze contreien.
  9. Ook wat fabrikanten aangeven neem ik altijd met een wat gezonde sceptische instelling. Fabrikanten geven vaak rooskleurige gegevens aan. Het is vaak niet te controleren of na te meten en papier is geduldig. Je kunt nog zo’n precisie schotel hebben, al dan niet prime focus of offset, waar het op aankomt is de feed en de aanpassing. Heb je een niet aangepaste feed bij wat voor een schotel dan ook, dan kun je het wel shaken met de efficiëntie.
  10. In ruil voor die deken die ik beloofd had op te sturen.
  11. Ik zet hier maar weer eens mijn grote twijfels bij. Wat Wikepedia zegt is voor mij geen referentie. De efficiëntie is grotendeels afhankelijk van de feed en de frequentie waar de feed voor is berekend. Het gaat er namelijk om hoe goed een feed aan de schotel is aangepast. Heb je een kleine prime focus antenne, dan speelt het “in de weg zitten” van de feed in het centrum een grote rol. Heb je een grote prime focus antenne dan speelt dit nauwelijks een rol. Dus alles is relatief.
  12. Waarom niet Sprietje? Leg mij eens uit wat efficiency is en hoe die berekend wordt?
  13. Ik ook. Ik was al aan de drank geslagen vanwege geen Sprietje verslaggeving. Liep al uit pure frustratie over de straten te zwalken.
  14. Andrew heeft Channelmaster overgenomen. Zijn erg goed. Laminas heeft bij ons een slechte naam. Zijn goedkoop maar geen precisie schotels. En hebben de neiging snel te roesten. Ik heb het niet over het schotelmateriaal zelf maar het beslag. Het geheel is wel licht van gewicht maar is mechanisch niet stabiel.
  15. Ohh, ohh, laat Sprietje het maar niet lezen. Die gaat helemaal over de zeik, want die berekend op 2 decimalen achter de komma. 🤗🤗😳😎
  16. paar ferme klappen met de hamer erop en dan moet het lukken.
  17. Moet het wat goeds zijn dan neem je Andrew. Bijvoorbeeld hier: Andrew En de frequentie is bij een solid dish niet relevant. Dat werkt in een breed bereik: C/Ku/Ka Bij mesh is dat wat anders. Zoek wel bij deze dish een feed voor 10GHz. De feed bepaald uiteindelijk de frequentie en bandbreedte. Niet de dish. Waarvoor wil je die schotel inzetten? Breng wel het nodige cash 🤑 mee.
  18. Is dit iets wat ik altijd al wilde hebben maar nooit om heb durven vragen?
  19. Drs. IJzerbout

    iDEAL

    Ik heb precies hetzelfde probleem. Heb er geen oplossing voor.
  20. Ik heb het al de hele tijd al over een multiswitch. De reageren op DISECQ commando's.
  21. Sprietje, je loopt weer eens te raaskallen. Alleen omdat jij er niet me opgegroeid ben betekend niet dat het geen goede oplossing is. Denk alleen maar aan de mogelijkheid er terrestrisch FM/VHF/UHF of kabel bij door te lussen en dan heb je het op ieder toestel. Centrale stroomverzorging. Geen rommelige montage. Iedere handelaar in satellietspullen heeft het, kan het bezorgen of anders online. Alléén is het niet geweldig om er in een UniCable omgeving mee te werken.
  22. ceesv, de hele setup is voor mij niet te begrijpen. Van alle LBC‘s gaat er bijvoorbeeld een blauwe kabel naar de switch 3. Dat betekent voor mijn verstand dat Switch 3, 4 x highband V krijgt aangeboden. Dus dat werkt niet. Sorry dat ik het zeg, maar de uitleg is verwarrend, de tekening eveneens een puinhoop. Voor een FSB tuner heb je eigenlijk een UniCable infrastructuur nodig. Ik kom er niet uit en besteed er geen verdere aandacht aan.
  23. Om de hele chaos in orde te brengen zou ik een 16 x 4 switch installeren. want ik denk niet dat je er uit gaat komen zo. De FSB tuner werkt pas dan goed met een UniCable LNC of Quatro LNC met UniCable Switch. Dus de hele combinatie is verre van ideaal.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...