Ga naar inhoud


TV Vlaanderen nieuwtjes


DreamboxFreak

Aanbevolen berichten

Origineel bericht van: redneck eyeball
Citaat:

Op 1 april lanceert TV VLAANDEREN nieuwe zenderpakketten, die de oude structuur vervangen. Er is gestreefd naar een nog eenvoudiger en completer zenderaanbod. Als bestaande klant kan u overstappen wanneer u dat zelf wenst.

http://www.tv-vlaanderen.be/abonnee/nieuws.aspx?id=42428

Mooi en duidelijk uitgelegd.

Maar lees vooral zelf die pagina, het staat uitgelegd per pakket.

Dus nieuwe abonnees zullen geen Franse zenders meer hebben, in om het even welk pakket ?
Maar wat sparen ze daarmee uit, als de bestaande klanten het blijven behouden ?
Ze moeten dus blijven die transponder huren, enige waar ze wat op besparen dan is de auteursrechten, maar enkel voor die nieuwe abonnees.
Dat is wat ik niet goed begrijp.
En ze zitten niet in een duurder pakket, dus ze moedigen ook niet aan om bijv. Basic of Basic+ te nemen.
Je kunt zeggen : "moeten ze maar Télésat nemen", maar zelfs daartoe moedigt het niet aan, want TVV biedt wel een Triplesat aan maar geen Multytenne.
En de Franse zenders die Télésat in zijn aanbod heeft zitten op Hotbird ipv. Astra 1.

En blijft dan het probleem : hoe gaat dat gaan als een nieuwe abonnee de zenderlijst bekijkt ?
Die ziet dus zenders staan die hij niet heeft, zoals bijv. France 2, Mezzo (basisaanbood maar niet Basic Light, maar in de PDF lijst spreet men niet meer van Basisaanbod, maar alleen nog van Basic Light).
Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 229
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Ik denk dat we mogen aannemen dat de 'zenderlijst' correct is, je gaat toch geen zender in je lijst zetten die niet bestaat...

 

Waarom de logo's er niet staan is een raadsel, ik zou niet teveel afgaan op die logo's, als je de zender logo's niet kent, dan weet je niet eens wat er staat, had net zo goed een zwarte vlek gestaan. Maar het is natuurlijk wel veel leuker om bij het ene meer logo'tjes te zien, het komt visueel leuker over en psychologisch ook, want voor slechts 4 eurotjes heb je een pak meer logo'tjes, plus de naam is dan ook nog eens Basic, en dat is toch wat we moeten hebben, want Basic Light is net zoals Cola Light, dat is het toch net niet. Ik denk dat dat ook een beetje de redenatie achter heel het ding is, je hebt basic, dat moet je hebben, daaronder zit dan de Light en daarboven de +, wel mevrouw heel de meute neemt Basic, dus u toch ook? :D

 

 

Ned 1,2,3 HD staan trouwens ook niet in het lijstje met logo's, wel in de zenderlijst, ik denk dat het Basic Light logo lijstje doelbewust klein wordt gehouden, om nieuwe klanten aan te sporen van het 'Basic' pakket te nemen.

 

 

Dit komt natuurlijke allemaal van een heel onbetrouwbare bron, namelijk mijn duim, dus niet teveel rekening mee houden....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Als je in de zenderlijst kijkt dan zie je dat die zenders nog altijd gewoon beschikbaar zijn.


Dus de nieuwe klant, die graag zou weten welke zenders in welk pakket zitten, moet eigenlijk niet naar die afbeeldingen kijken, maar moet gaan zoeken op de website naar de zenderlijst om daar te gaan kijken wat er in zijn pakket zit.

Lekker duidelijk natuurlijk .... zeker voor nieuwe klanten.

Alsof het moeilijk is om de logo's van die vier zenders toe te voegen aan dat document.

Echt professioneel kan je zoiets toch niet noemen.

Maar goed, er zijn er dus blijkbaar die dat praktisch en duidelijk vinden.

Greets

Link naar reactie
Delen op andere sites

We mogen ook niet vergeten dat het ook nog altijd niet officieel op de website staat voor nieuwe klanten en dat het er morgen misschien wel allemaal netjes correct opstaat.

 

Die ene afbeelding waar we toch allemaal zo druk over zitten te speculeren, dient tot op heden enkel voor de dealers en heel waarschijlijk enkel om vlug de grote lijnen duidelijk te maken.

 

We zullen het morgen wel zien en misschien hebben we voor niets 15 paginas volgeschreven over dit onderwerp.

 

En dan nog, je loopt toch ook niet elke winkel binnen om van je oren te maken dat niet heel hun aanbod voor in de etalage ligt?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo'n overzicht werd enkele jaren terug ook door Telenet gebruikt om hun zenderpakketten weer te geven. Als je weet dat Yannick Altruy (sales manager TVV) vroeger als regional Sales Manager bij Telenet werkte, weet je al waar ze hun inspiratie haalden. Een potentiële klant gaat echt wel niet al die zenderlogo's overlopen en dergelijke reclame dient meer als onderlegger.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens mijn bescheiden mening kijken we beter eens naar de pdf zenderlijst. Daar staan de nieuwe pakketten al aangeduid. Zoals ik het nu zie verliezen we geen zenders maar hebben we er Ned 2 hd bij in het basic+. Als we nu eens even wachten tot ze hun site hebben aangepast aan de nieuwe formules, dan zullen we misschien het "licht" zien. De nieuwe pakketten worden ook maar morgen toegepast, dus verwacht ik dat morgen de site up to date zal zijn en we uiteindelijk weten hoe de vork juist in de steel zit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Origineel bericht van: ocram1
En dan nog, je loopt toch ook niet elke winkel binnen om van je oren te maken dat niet heel hun aanbod voor in de etalage ligt?


Hier heb je een goed punt!

Een slimme toekomstige TVV klant gaat ook niet naar de bouw markt om een setje te kopen, maar gaat naar de betere vakman (satelliet winkel/installateur) en laat zich daar informeren!

mvg
Link naar reactie
Delen op andere sites

Net mijn oude kast buiten gezet (voor 6 uur) met stikker van 2,5 euro. (Grofvuil)

Moet je sinds dit jaar in Be Limburg 14 dagen vooraf aanvragen en dan komt er voor u gans alleen zo'n grote vuilkar, het mag hier wat kosten laugh

Terug on topic:

Ik heb juist mijn Basis pakket nagekeken en alles lijkt er nog te zijn, incl alle Hol-Nederlandse HD's.

Samsung 4K UHD 55 inch 7500 - 60 cm Schotel HH motor SG2100A

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wel hier is de link naar de officiële webpagina van Basic+ voor de nieuwe klanten :

 

http://www.tv-vlaanderen.be/Basic_Plus.aspx

 

Iemand die de Franse zenders ziet ?

 

Trouwens als dan toch niet alles in de etalage dient te liggen, waarom bijvoorbeeld de Discovery-kanalen dan ook niet weglaten uit dit overzicht of National Geographic of Ned1, 2 en 3.

 

Greets

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alle zenders zijn nog beschikbaar op mijn top pakket, maar als ik naar de site kijk en naar de inhoud van de, ondertussen aangepaste formules, zijn de Franse nationale zenders uit alle pakketten verdwenen. Heb nu via de site de vraag rechtstreeks aan TVV gesteld om nu voor eens en altijd duidelijkheid te hebben of die op termijn dreigen te verdwijnen. Als dat zo is, dan wordt mijn abonnement opgezegd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...