Ga naar inhoud


Lou Reed overleden


Gene 1225

Aanbevolen berichten


De derde inmiddels van de legendarische Velvet Underground, na Nico en Doug Yule. Samen met Lou Reed beginnen ze aan de "andere" kant vast weer een band, doen wij het hier nog maar met het moois wat ze achter hebben gelaten.

In Siddeburen was een bok die machtsverhief en worteltrok. Die bok heeft onlangs onverschrokken de wortel uit zichzelf getrokken, waarna hij zonder ongerief zich weer in het kwadraat verhief. Maar 't feit waardoor hij voort zal leven is, dat hij achteraf nog even de massa die hem huldigde met vijf vermenigvuldigde.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ter info :


GRONINGEN - Vanaf het carillon van de Martinitoren klinkt zaterdagmorgen (2 nov.) om half twaalf het lied A Perfect day van de zondag overleden rock-icoon Lou Reed. Beiaardier Auke de Boer brengt het nummer als hommage aan de New Yorker.


 


En een leuk weetje:


In november 2008 speelde De Boer het lied ook al op het carillon, toen in bijzijn van Lou Reed en zijn vrouw Laurie Anderson. Reed had zijn lied over de stad horen klinken en wilde vervolgens het instrument komen bekijken. Hij bleef tweeënhalf uur bij De Boer en maakte foto's van het instrument. Ook belde hij zijn bandleden om kennis te nemen van het carillon.


aangepast door Truus0007
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...