Ga naar inhoud


waterpas

Lid
  • Items

    1242
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    8

Alles dat geplaatst werd door waterpas

  1. Gelul Theparasul, er worden geen auto´s gepest, hooguit automobilisten die elkaar pesten, ben je wel eens rond 07:00 uur naar je werk gegaan? Dan mag je 100km en dat wordt 20km enkel en alleen omdat je elkaar mobiel zit te pesten. De hollander gaat met de auto naar de plee, rechts schijt Nederland onder.
  2. "Hier" vergelijken met Amsterdam is net zoiets als "daar" vergelijken met Spanje. Lekker diagnosticeren zo!
  3. De glazenbollen club voert hier, zonder het over de intentie te hebben het hoogste woord. Enkel kritiek door gasten van buiten Amsterdam en dat op een maatregel die nog maar een dag oud is. Zoek Uw heil op een kermis, of anders, de lagere school nog maar eens overdoen; zonder te weten wat er voor het = teken staat hebben jullie al een uitkomst. Voor de mensen die zich zorgen maken over het effect op de gezondheid, op slag dood lijkt me minder leuk dan 5 jaar korter leven. En dan, (Codx) eerst links kijken, bijvoorbeeld voor je oversteekt, is zo gek nog niet. Ceesv, weer een selectieve bewijsvoering, je hebt het over het aantal, maar niet over de oorzaak van de verongelukte fietsers, verder veel plezier met het modereren van deze lulkoek.
  4. Ceesv, ga eens modereren, als het uiteindelijk eens ergens over gaat moet het onder het tapijt, wees eens flink en doe iets. Er mag hier van alles gezegd worden als je maar leuk koffie met elkaar kan drinken, en dat komt altijd in de krant. Off topic is geneuzel zonder neus.
  5. Jezus, je zet mensen weg omdat ze een andere mening dan de jouwe, uit onwetendheid, terecht of onterecht erop na houden. Jij denkt blijkbaar dat we bestuurd worden door onbenullen en dat vind ik, met al mijn voorbehoud voor dat bestuur, arrogant! Je weet bijvoorbeeld niet eens wat een asymptoot is, enige nederigheid zou je sieren. Off topic is een eufemisme voor pispaal, uit de krant is een mooi voorbeeld, slecht nieuws doet het hier uitstekend.
  6. Je kunt niet lezen, is je vergeven maar houd dan je mond over mensen die volgens jouw onbenullen zijn. Je schrijft dat hier iemand een onbenul is, en weet na 2 reacties al niet meer wat je hebt geschreven. Ik heb geprobeerd aan te geven dat je met je reactie bewijst dat wat je zelf lijkt te zijn, minder is dan een onbenul. Ik help je op weg, met een asymptoot kom je dicht bij 0 en dan van de min-plus kant. Grote bek en laat mij raden, de lagere school amper afgemaakt, mag ik jouw een onbenul noemen afgaande op het kapsel van je partner? Ik ben bang dat jij gehackt bent!
  7. minplus is 0, is dat beter dan onbenul? Ken je het berekenen van een asymptoot, je eindigt daar waar ze nog nooit van een minplus hebben gehoord. U mag in het rijtje betweters de eerste plaats innemen, alles wat van U bekent is, is het land dat U deelt met hunnebedden, uit de ijstijd we zijn inmiddels zo´n 5000 jaar verder en jij matigt je aan een internist een onbenul te noemen, ga maar vast bidden dat je zo´n specialist nooit nodig hebt. Wat en godvergeten arrogantie.
  8. @eduard07, 9/11 verbleekt Dit bedoel ik, de topicstarter maakt er een wedstrijd van, cynischer kan bijna niet.
  9. Jezus, sinds wanneer is het aantal doden een bleekmiddel? Gaan we een wedstrijd beginnen tussen 9/11 en de aanval van Hamas, mijn hemel het zijn de intentie´s en de daden die hier tellen en veroordeeld moeten worden. We zijn inmiddels een maand verder en intussen kun je je afvragen of Israël nog bezig is zich te verdedigen, of wraak neemt.
  10. Bedankt tommiedepommie, ik ga er eens naar kijken, heb nu andere prioriteiten. Als het iets is geworden laat ik het weten.
  11. Nog eens bedankt, die tweede optie daar heb ik ook aan gedacht maar ben ik nog niet uit. Ik wil niet booten van een USB-stick.
  12. @Tonskidutch Bedankt voor je antwoord maar kun je mij ook vertellen over de grootte van OpenSuse, of maakt dat niet veel uit?
  13. Is er iemand bekend met een goed Linux systeem dat werkt in VirtualBox in Windows. Liefst gratis om te beginnen, Zorin heeft geen "free Versie" als ik het goed heb.
  14. waterpas

    Stikstof

    Ik had ooit een tuin die met liefhebberij en zorg werd onderhouden. Alles wat er nu niet meer is wordt gemist. Daar heb ik geen moer aan bij gedragen, mijn mantra is, blijf met je poten van de natuur af zolang het geen onderdeel is van een gecultiveerde omgeving. Het gemak waarmee Ceesv veel, zo niet alles wegzet met zijn bedenkingen vind ik getuigen van een vooringenomenheid die niets te maken lijkt te hebben met waarheidsvinding. Hij noemt zich een boodschapper zonder zich af te vragen of de boodschappen in zijn mandje steek houden. Hakken in het zand gaat veel meer over het zand en de schoenen dan over het onderwerp.
  15. waterpas

    Stikstof

    Ceesv De boodschapper ben jezelf in het rijtje van jouw boodschappers, en de eeuwen stellen niets voor afgezet tegen de huidige leeftijd van de planeet. Handig, alle grote kranten opvoeren, jij kent blijkbaar maar een grote krant. En dan, vergeef me mijn verwijt, blind zijn in de duisternis is geen probleem, dat zijn we tenslotte allemaal. Maar in dit geval is "Geen hand voor ogen zien" een kut metafoor voor dat, wat er wellicht werkelijk aan de hand is. Jij mag het beter weten maar kom dan wel met overtuigende argumenten die mij laten twijfelen. Met alle respect, je denkt het te weten en voert vervolgens andere autoriteiten op die jouw wens gedachten onderschrijven. Mag ik een voorstel doen, zaag eens een poot weg van je onderbouwing, dat is geen echte bevrijding maar er kan vervolgens veel worden ingevuld. Mijn kinderen gaan geen ramptoekomst tegemoet, ik heb ze niet, maar ken er wel genoeg die ik alle geluk toewens die ik zelf ooit heb mogen kennen.
  16. waterpas

    Stikstof

    Ceesv, wordt het niet eens tijd dat je jezelf gaat modereren, 2 jaar geleden wist je te melden dat er geen ruk van de vooruitzichten en uitkomsten van de te verwachten klimaat verandering waar was. Je eigen achtertuin, in vul zelf maar in, was, en is wellicht nog steeds je enige referentie en die maar onderbouwen met jouw wens gedachten. De Telegraaf aanhalen Jezus, die krant is groot omdat de lezers behoren tot de 60 % van de Nederlanders die het alfabet niet kunnen onderscheiden van de toonladder. Jij twijfelt nergens aan zo lijkt het, dus je vergeet dat twijfel de motivatie is om verder te zoeken. Dat is je gegund maar stop met de eenzijdige bronvermelding, als een respondent met een andere bron aan komt zetten weet je niet beter dan jouw bron daar tegen over te zetten. Heeft dat te maken met onafhankelijk onderzoek of met een uitkomst die jouw goed bevalt, ik denk het eerste.
  17. Dankje voor je reactie, samen wordt het dan een flink bedrag, als ik wil reageren doe ik het per PM.
  18. Heb je ook een afbeelding van de achterkant van de schotel?
  19. Zonder Flens-LNB begrijp ik. Kun je iets meer vertellen over zo´n LNB, ik weet net of er zo maar een op past. Heb op Internet deze gevonden. Flange Single LNB Inverto Black Pro C 120 . Geldt die 120 voor de schotelmaat? En tenslotte, kan ie aan een DISEqC HH-Moter hangen?
  20. Beste Sprietje, Ik wil enkel de rotor nauwkeurig afstellen op mijn "zuiden" of lengte zo je wil. De Eutelsat 16A valt bijna samen met mijn lengte, die is 15, 8 graden. Ik kijk verder helemaal niet naar de zenders op die satelliet, heb dat ook aangegeven in de vraagstelling. Ik bedenk mij dat het enige wat wellicht beter is, is proberen af te stellen op een zwakke transponder, als je die sterk kunt binnenhalen staat de opstelling maximaal zo lijkt mij, maar ik laat mij graag verbeteren. Anyway, bedankt voor je reactie!
  21. Ik switch van een railopstelling naar een rotor. Ik zit hier praktisch op 16 graden oosterlengte en wil de Eutelsat 16A als referentie gebruiken, die staat in "mijn" zuiden. Ik kijk nu naar Astra 1, Astra 3 en de Thor. Kan ik de sterkte van een transponder terug vinden in bijvoorbeeld Kingofsat, om de rotor zo goed mogelijk af te stellen, of is het een kwestie van transponders uitproberen, of kent iemand er een? Bij voorbaat dank voor het meedenken
  22. Als je ´m niet kent, dan is er toch geen sprake van kiezen, heb je enkel een andere "richting".
  23. Ben ik met je eens minplus maar ja, Drs. IJzerbout, geen Engelse draad hé, dus die exclusiviteit mist die dan toch. Hij zal wel van heel veel dingen nog nooit gehoord hebben zo lijkt het.😜
×
×
  • Nieuwe aanmaken...