Ga naar inhoud


Windows 7 backup datum 'nooit' na maken backup


greekfalcon

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

na het maken van een backup onder Windows 7 staat de laatste backup datum op 'nooit' terwijl de backup wel is uitgevoerd. Het gaat om een recente installatie. Het maakt niet uit of er al dan niet een schema is ingesteld, met dien verstande dat met schema de backup niet op de ingestelde tijd start. Is dit oplosbaar of moet ik bijv. Stellar backup gebruiken waarover ik ook beschik?

Op mijn laptop met eveneens Windows 7 treedt het probleem niet op.

 

N.B.: Google geeft geen oplossing.

VU+ DUO 4K SE VTI 15.0.0 Philips 32PFL9604 Schotel 110 cm 2 X Inverto Black Ultra twin LNB's 19.2 en 23.5 2  Spaun Diseqc switches

Link naar reactie
Delen op andere sites


Probleem is opgelost, heb een paar back-ups verwijderd en een nieuwe back-up gemaakt. Deze is succesvol geëindigd met als datum die van vandaag.

Ik moet opmerken dat het een (legale) Engels-talige windows 7 home premium installatie betreft met daarop een Nederlands language pack. Ik heb wat lopen goochelen met foldernamen (users gewijzigd in gebruikers). Ik had op een gegeven moment twee C:\gebruikers folders waarvan ik er één verwijderd heb. De back-up gebruikt C:\users\ die niet meer bestaat, ik laat het nu maar zo en ben tevreden.

VU+ DUO 4K SE VTI 15.0.0 Philips 32PFL9604 Schotel 110 cm 2 X Inverto Black Ultra twin LNB's 19.2 en 23.5 2  Spaun Diseqc switches

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...