Spring naar bijdragen
de vrije fries

opera uitzendingen bestemd voor de bioscopen

Aanbevolen berichten

hoi,

de planning voor the royal opera house londen:
30 Mar 2017: Madama Butterfly
· 11 April 2017: Jewels
· 7 June 2017: The Dream / Symphonic Variations / Marguerite and Armand
· 28 June 2017: Otello

de planning voor opera de national parijs:
A Midsummer Night's Dream 
George Balanchine
Donderdag 23 maart, 2017


The Snow Maiden 
Rimsky-Korsakov 
dinsdag 25 april, 2017

La Cenerentola 
Rossini 
dinsdag 20 juni, 2017 

de volgende opera van de MET in new york:
idomeneo op 25 maart

  • Like 1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

hoi,

MET OPERA “Idomeneo”

1 west
11472 V 13310 S2 HD
11495 V 13310 S2 HD 

 

5 west

11591 H 26620 S2 HD

 

24.5 west

11643 H 13310 S2 HD

 

10 oost

12615 H 13310 S2 HD

 

All the feeds were available and stable at 1530GMT/1630CET

This afternoon’s performance starts at 1700GMT/1800CET. This is an hour earlier due to the change to Summertime in NY, ahead of tonight’s change in Europe.

met_idomeneo.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Geplaatst (bewerkt)

hoi,

 

MET OPERA “Eugene Onegin” 22nd April

The Test period starts at 16:30BST/17:30CEST. Countdown and Walk-In from 17:55BST/18:55CEST.

 

1 west
11471 V 13310 S2 HD
11490 V 13310 S2 HD (German subtitles)
 
5 west
11591 H 26620 S2 HD (French subtitles) track-1
-------------------------- (Spanish subtitles) track-2
 
24.5 west
11643 H 13310 S2 HD
 
10.0 oost
12615 H 13310 
 
119-affiche-1472136597.jpg
 
bewerkt door de vrije fries

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Geplaatst (bewerkt)

post-41772-0-75340300-1494007583_thumb.jpgStaat op het punt van beginnen 0,8 W 11468V 13310 Don Carlo

bewerkt door youriy

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

hoi,

 

Stable services with embedded subtitles are on IS-1002, IS-905 and E5Wa. There is an additional carrier on IS-1002 with an MPEG-4 feed with burnt-in English subtitles.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

18.30 Der Rosenkavalier - Metopera

 

 

 

post-41772-0-59404600-1494691083_thumb.jpg

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

hoi,

 

de planning voor the royal opera house londen:

30 Mar 2017: Madama Butterfly

· 11 April 2017: Jewels

· 7 June 2017: The Dream / Symphonic Variations / Marguerite and Armand

· 28 June 2017: Otello

 

 

Zo dadelijk (15.00 uur) de encore van Otello

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Dank voor de info.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

hoi,

 

Thursday 6th: a new Hamlet from Glyndebourne 1800 BST
Thursday 6th: Bizet's Carmen live from Aix on ARTE at 1915 BST
Sunday 9th: Verdi's La Traviata from Rome at 1700 BST

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


  • Onlangs hier   0 leden

    Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

×