Ga naar inhoud


Eduard07

Lid
  • Items

    13695
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    63

1 Volger

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Oosterkwartier
  • Interesses
    Tweaken

Recente bezoekers van dit profiel

87384 profielweergaven
  1. Vroegah was alles toch veel betah, denk ik! 🤔
  2. Daarmee help je misschien wel "het milieu"....😁 https://www.nu.nl/klimaat/6308672/milieuclub-illegale-ontbossing-en-landroof-in-ketens-van-hm-en-zara.html De leus "Niks doen is geen optie" van de milieubewegingen gaat bij jou dan juist niet op!
  3. Vandaag op de kop af 50 jaar geleden: de grote Veronica-anti-zeezenderwet-demonstratie op het Malieveld! Veronica te horen op 538 en...op 259 (de MV Mi Amigo)
  4. BBC3/4 zenden alleen 's avonds uit en de overige BBC's alleen in HD. Heb je wel de juiste transpondergegevens ingevoerd? Even handmatig doen. Ze staan op Kingofsat.net.
  5. Moet Wilders 1.0 wel opschieten...🤣🤣
  6. Dat krijg je als je die niet aan de ketting legt als je een tijdje van huis bent.
  7. Jaloezie was de aanleiding niet.
  8. https://www.rtvoost.nl/nieuws/2337235/vinyl-is-terug-van-weggeweest-eigenlijk-wordt-alles-op-vinyl-uitgebracht
  9. Dat was naïeve dommigheid van Oom Bul waar het Veronica-team toen niks vanaf wist. Uiteindelijk heeft het hen allen de kop gekost. Maar KRO-Minister Harry Van Doorn had deze wet sowieso geratificeerd. Dat was zijn levensopdracht voordat hij met pensioen ging. Het is hem door die bomaanslag alleen gemakkelijker gemaakt. Maar alleen de VVD wilde een volwaardig alternatief. De overige partijen, van links tot cda, wasten hun handen in onschuld. Misschien moest Lex Harding nog wel een standbeeld, want vooral hij heeft een zeer actieve rol gespeeld in een versnelde teloorgang van het zuilensysteem. Dat was de boomerang die Van Doorn terugkreeg.
  10. De ouwelui van toen vonden dit geen muziek en wezen bezorgd op allerlei ondermijnende gevaren van "subculturen".
  11. Tijden van weleer...🥹 Het was bij ons thuis wel eens "verniel" doordat we de plaat handmatig te vaak verkeerd opzetten.😅
  12. Nee, dat vuile werk laten ze liever door anderen (proxy's) opknappen. (Net als Poetin. https://www.bnr.nl/nieuws/internationaal/10543031/rusland-rekruteert-nietsvermoedende-indiers-voor-oorlog-tegen-oekraine )
  13. Iets met "paard achter de wagen spannen"? Of "kalf en put" ? Ik vermoed dat de meeste Iraniërs inmiddels wel in de gaten hebben dat het geloof slechts een voorwendsel is van een zieke elite om macht te vergaren. (Net als die sprookjes over de navo die het Kremlin rondpompt.)
  14. Dat weet je pas achteraf. Dus blijf voor de zekerheid maar thuis.😁
×
×
  • Nieuwe aanmaken...