Jump to content

pollegazon

Members
 • Posts

  650
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Oostende

Recent Profile Visitors

3,612 profile views

pollegazon's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

 1. Leuk voor de volgende klant die dan een 2 of 3 maal door mensen als jij geteste en teruggestuurde box als nieuw in zijn winkelmandje krijgt. Of dacht je dat die webshops die geretourneerde boxen even in de kliko gaan gooien ?
 2. Kan ik beamen, zelfs makkelijk te ontvangen met een binnenantenne. En dat op een locatie in de Rupelstreek.
 3. Onlangs zijn er in een Belgisch WZC 7 bejaarden gestorven die 2x gevaccineerd waren. Blijkt dat de beschermingsgraad na drie maand behoorlijk afneemt (tegen de 60 procent). Die bewuste ouderlingen waren al in januari ingeënt en blijkbaar hadden ze niet voldoende antistoffen meer om hun te beschermen. Vandaar dat nu overwogen wordt om de meest kwetsbaren een derde boostervaccin te geven.
 4. Staan inderdaad op zijn computer en dat nieuwe account heeft hij ook al. Denk niet dat hij dat oude email adres nog gaat gebruiken, hij is bezig met iedereen te verwittigen naar het nieuwe te sturen. In ieder geval, jeevanhoof & Psychosammie, allebei bedankt voor jullie advies
 5. Misschien een beetje een domme vraag, maar voor alle zekerheid... Mijn vader is overgestapt van een internet provider met mailadres naar eentje die geen mailadres aanbiedt. Hij heeft office en gebruikt een versie van Microsoft outlook, waar al zijn mails toekwamen. Nu verdwijnt dat oude mailadres en hij verwittigt zijn correspondenten hiervan. Wat hij zich afvraagt is of hij ook al de oude emails - het zijn er vele honderden, in mapjes enzoverder - moet doorsturen naar zijn nieuwe mailadres, of blijven die bewaard in zijn postvak outlook, ook als het oude mailadres niet meer bestaat??
 6. Zie dat die intussen op de Duitse ********** met gratis levering 163 euro kost. Wat is de minimum prijs die je ervoor wil ?
 7. Het is in het Antwerpse hoor, Oostende is waar ik woon - in Antwerpen werk ik Intussen uitgeprobeerd, komen vlotjes binnen. Die Fransen komen sowieso ook perfect binnen, maar dan weer in Oostende. Alleen gaat de meeste van onze kijktijd naar de Britse zenders op de satelliet. Wat rest aan kijktijd is voor Netflix en het kabelaanbod.
 8. Bij het opruimen van de zolder nog een dvb-t stickje ontdekt dat ik never ever gebruikt heb. Nu weet ik dat het Waalse RTBF op zijn kanalen alle matchen van het EK uitzendt. Een vraagje aan de experten: in welke format zenden ze daar uit, is dat al dvb-t2 of nog altijd dvb-t ?? Zou handig zijn - vermits ik bij goed weer in de tuin "home office" werk - om op een tweede laptop of zo met één oog de namiddagwedstrijden te volgen.
 9. Dat heb je nu eenmaal met die huizen van karton. De auto lijkt geen schade te hebben 🤣
 10. Niet dat het nog veel uitmaakt, maar blijkbaar is Fauci van non-believer ineens believer geworden... De Amerikaanse president Joe Biden wil een nieuw onderzoek naar de oorsprong van het coronavirus. Dat moet uitmaken of SARS-CoV-2 ontsnapte uit een labo in Wuhan. Eerder liet zijn adviseur, topviroloog Anthony Fauci, optekenen dat hij er niet meer van overtuigd is dat het virus een natuurlijke oorsprong heeft. Wat ooit een duistere complottheorie was, wordt daarmee steeds aannemelijker. Want waarom werden drie labomedewerkers al ziek in november 2019? En wat hebben drie Chinese mijnwerkers, die in 2012 stierven, daarmee te maken?
 11. Met welk pakket kijk je daarnaar, of bedoel je de illegale iptv waar je 10 000 zenders hebt uit even zo veel landen ?
 12. Net zoals ik "Line of Duty" in originele versie op BBC kijk, kun je die programma's toch ook op de Franse tv zien? En het is natuurlijk niet zo dat er nooit Franse series op de VRT komen, ik herinner mij die schitterende Waalse serie over die seriemoordenaar en enkele commerciële Franse politieseries. Maar we dwalen af. Als Vlaamse mediagroepen die Franse tak zouden kopen, is dat natuurlijk omdat ze hun reclame dan in beide landstalen kunnen uitzenden en dat levert betere deals op met de bedrijven die reclameblokken kopen.
 13. https://www.demorgen.be/tech-wetenschap/resultaten-russisch-spoetnikvaccin-zitten-vol-schijnbare-fouten-en-inconsistenties~bb309929/ De klinkende onderzoeksresultaten van het Russische Spoetnikvaccin zitten vol ‘schijnbare fouten en cijfermatige inconsistenties’. Optelsommen kloppen niet, proefpersonen duiken op en zijn opeens weer verdwenen, en in de statistische details zitten patronen die wel erg toevallig zijn. Dit alles schrijven negen wetenschappers, uit onder meer Nederland, in artsenblad The Lancet. De studie zegt niks over de daadwerkelijke werkzaamheid van het vaccin, maar is kritisch over de vrijgegeven resultaten. Zo blijken de Russen ook de wetenschappelijke doelpalen achteraf te hebben verzet: vooraf vastgelegde onderzoeksafspraken zijn zeker één keer tussentijds bijgesteld. Bovendien slaat het Moskouse Gamaleya Instituut, dat het vaccin ontwikkelde, alle verzoeken om openheid van zaken in de wind, klagen de westerse wetenschappers. Russische vaccinologen meldden in februari dat hun coronavaccin liefst 91,6 van de mensen die ermee zijn ingeënt beschermt tegen het virus, en bij ouderen zelfs 91,8 procent. Een veel beter resultaat dan de vergelijkbare vaccins van Janssen en AstraZeneca. Maar in The Lancet komt een Amerikaans-Frans-Nederlands gezelschap nu met een waslijst bezwaren. “We nodigen de onderzoekers nogmaals uit om de data waarop hun analyses steunen, publiek beschikbaar te maken”, aldus de critici, met nauwelijks verhulde irritatie. Een aantal van hen vroeg na een eerdere studie ook al tevergeefs om de ruwe cijfers. Verstopt in de Russische studie vonden de wetenschappers allerlei barstjes. Zo lijkt het vaccin voor alle leeftijden net zo effectief, terwijl de onzekerheidsmarges zeer ruim zijn. Nogal verdacht, omdat het zoiets is als met een blinddoek voor steeds precies in de roos schieten. Ook wijzen de critici erop dat er 14.000 onderzoeksdeelnemers wel zijn aangemeld, maar vervolgens om onduidelijke reden niet meededen aan de vaccintests zelf. Dit is slechts een stukje van het volledige artikel
 14. Als ik het op het eerste zicht goed begrijp dan is Moderna dus het beste (relatief hoge RRR-behoorlijke lage NNN) ??
 15. De algemene verwachting (van de experts) is nochtans dat dit - net zoals de griep - een blijvertje wordt, met telkens een andere variant, zodat je elk jaar opnieuw om je prik kan gaan. Dat ze in de UK al in het najaar hun derde prikje Pfizer mogen gaan halen, zegt genoeg. En vermits - eens de internationale grenzen weer totaal open gaan - er weer tot in de kleinste uithoek van de wereld gereisd zal worden, importeren we van daaruit telkens opnieuw nieuwe varianten, die tot een opflakkering kunnen zorgen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.