Jump to content

pollegazon

Members
 • Content Count

  645
 • Joined

 • Last visited

About pollegazon

 • Rank
  Sat4all Freak

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Oostende

Recent Profile Visitors

3,466 profile views
 1. Het is in het Antwerpse hoor, Oostende is waar ik woon - in Antwerpen werk ik Intussen uitgeprobeerd, komen vlotjes binnen. Die Fransen komen sowieso ook perfect binnen, maar dan weer in Oostende. Alleen gaat de meeste van onze kijktijd naar de Britse zenders op de satelliet. Wat rest aan kijktijd is voor Netflix en het kabelaanbod.
 2. Bij het opruimen van de zolder nog een dvb-t stickje ontdekt dat ik never ever gebruikt heb. Nu weet ik dat het Waalse RTBF op zijn kanalen alle matchen van het EK uitzendt. Een vraagje aan de experten: in welke format zenden ze daar uit, is dat al dvb-t2 of nog altijd dvb-t ?? Zou handig zijn - vermits ik bij goed weer in de tuin "home office" werk - om op een tweede laptop of zo met één oog de namiddagwedstrijden te volgen.
 3. Dat heb je nu eenmaal met die huizen van karton. De auto lijkt geen schade te hebben 🤣
 4. Niet dat het nog veel uitmaakt, maar blijkbaar is Fauci van non-believer ineens believer geworden... De Amerikaanse president Joe Biden wil een nieuw onderzoek naar de oorsprong van het coronavirus. Dat moet uitmaken of SARS-CoV-2 ontsnapte uit een labo in Wuhan. Eerder liet zijn adviseur, topviroloog Anthony Fauci, optekenen dat hij er niet meer van overtuigd is dat het virus een natuurlijke oorsprong heeft. Wat ooit een duistere complottheorie was, wordt daarmee steeds aannemelijker. Want waarom werden drie labomedewerkers al ziek in november 2019? En wat hebben drie Chinese mijn
 5. Met welk pakket kijk je daarnaar, of bedoel je de illegale iptv waar je 10 000 zenders hebt uit even zo veel landen ?
 6. Net zoals ik "Line of Duty" in originele versie op BBC kijk, kun je die programma's toch ook op de Franse tv zien? En het is natuurlijk niet zo dat er nooit Franse series op de VRT komen, ik herinner mij die schitterende Waalse serie over die seriemoordenaar en enkele commerciële Franse politieseries. Maar we dwalen af. Als Vlaamse mediagroepen die Franse tak zouden kopen, is dat natuurlijk omdat ze hun reclame dan in beide landstalen kunnen uitzenden en dat levert betere deals op met de bedrijven die reclameblokken kopen.
 7. https://www.demorgen.be/tech-wetenschap/resultaten-russisch-spoetnikvaccin-zitten-vol-schijnbare-fouten-en-inconsistenties~bb309929/ De klinkende onderzoeksresultaten van het Russische Spoetnikvaccin zitten vol ‘schijnbare fouten en cijfermatige inconsistenties’. Optelsommen kloppen niet, proefpersonen duiken op en zijn opeens weer verdwenen, en in de statistische details zitten patronen die wel erg toevallig zijn. Dit alles schrijven negen wetenschappers, uit onder meer Nederland, in artsenblad The Lancet. De studie zegt niks over de daadwerkel
 8. Als ik het op het eerste zicht goed begrijp dan is Moderna dus het beste (relatief hoge RRR-behoorlijke lage NNN) ??
 9. De algemene verwachting (van de experts) is nochtans dat dit - net zoals de griep - een blijvertje wordt, met telkens een andere variant, zodat je elk jaar opnieuw om je prik kan gaan. Dat ze in de UK al in het najaar hun derde prikje Pfizer mogen gaan halen, zegt genoeg. En vermits - eens de internationale grenzen weer totaal open gaan - er weer tot in de kleinste uithoek van de wereld gereisd zal worden, importeren we van daaruit telkens opnieuw nieuwe varianten, die tot een opflakkering kunnen zorgen.
 10. Op voorwaarde natuurlijk dat je de grenzen sluit. In België deze week heisa over de Indische variant, hier binnen gebracht door Indische studenten. Bleek dat AZ en Pfizer net tegen die variant zo goed als niet beschermen.
 11. Zit vanaf Basic gratis in de tv app.
 12. Moet lukken hoor. https://www.howtogeek.com/451446/how-to-set-up-a-chromecast-with-your-iphone/
 13. Je kunt inloggen en naar Spotify luisteren op zoveel apparaten als je wilt zonder je instellingen te hoeven wijzigen, maar je kunt maar op één apparaat tegelijk afspelen. Opmerking: als je begint met afspelen op een ander apparaat, wordt het afspelen op het oorspronkelijke apparaat gepauzeerd. Bekijk Premium Family als je Premium met anderen wilt delen. Met een gezin wordt het dus of jij of ik of "family pakket" BTW - Hoor je het verschil tussen "gewoon" en in hifi kwaliteit als je luistert op een smartphone, zoals veel mensen ?
 14. Als je met meerdere personen in een gezin premium neemt (dus Family pakket), dan is Spotify behoorlijk duur. Zestien euro. Daarvoor heb je het duurste account bij Netflix en dat is kijken én luisteren ;) Dan gebruik ik liever internetradio, daarin kun je ook je favoriete muziek uitzoeken en het kost je niks.
 15. Google is helemaal van de pot gerukt. Krijg soms zelfs die melding als ik bij gmail inlog in mijn laptop beneden, nadat ik dezelfde dag op de pc boven heb ingelogd. Zien ze dan niet dat het hetzelfde ip is, wat een nutters :)
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.