Ga naar inhoud

pollegazon

Leden
 • Aantal items

  366
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over pollegazon

 • Titel
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Antwerpen

Recente bezoekers van dit profiel

2731 profielweergaven
 1. Misschien een beetje een domme vraag, maar kan iemand mij vertellen wat dit symbool betekent ?? Bij google "afbeelding zoeken" vind ik niet meteen het juiste antwoord.
 2. Dan is de oplossing toch vrij eenvoudig? In plaats van een schotel van 3,6 m kunnen je ouders in hun vakantiewoning beter een vpn nemen en via internet o.m. de ITV- en BBC-iplayer installeren, dan zien ze live (of uitgesteld) alles wat er werd/wordt uitgezonden. Kan zowel op een smart tv (android) of via streaming van tablet/laptop/gsm.
 3. Ik vond de film beter, dit is een geromantiseerd verhaaltje van Sky voor het niet al te kritische publiek. Twee voorbeeldjes van het niet altijd even realistisch zijn. La Rochelle was vanwege de duikbootbasis een relatief belangrijke stad voor de Duitsers, met redelijk wat manschappen. Dan blijkt het toch vrij straf dat de SD Ausland (Sicherheitsdienst, verantwoordelijk voor het inwinnen van informatie) onder al haar manschappen niemand beschikbaar had die EN Duits EN Frans kon. Resultaat: ze rekruteren een wellicht nooit gescreende Frans-Duitse die de vaak gewelddadige ondervragingen van opgepakte verzetslieden moet bijwonen als vertaalster. De U-boot waar zich de actie afspeelt moet midden op zee een gevangen genomen Amerikaan gaan uitwisselen met een gevangen genomen U-bootkapitein die verblijft op een Amerikaans vrachtschip, dat van op korte afstand begeleidt wordt door torpedojagers. Ja hallo 😉
 4. De serie is behoorlijk beklijvend, met prachtige beelden van wat er zich onder water afspeelt. Helaas wordt er regelmatig een loopje genomen met de geschiedenis en vooral realiteit (ik geef geen spoilers) en komen de Duitsers er niet altijd even goed uit, straf dat ze dit op ZDF uitzenden.
 5. Bij Telenet kost dit product 4,99 euro per maand, dus 60 per jaar. De toestand in Nederland ken ik niet zo, de TS vroeg advies ivm de Belgische situatie. Bij het Duitse A*** kan je natuurlijk de beste security suites (uit de testen zijn dit Bitdefender, Kaspersky en McAfee...) voor 5 apparaten kopen voor zowat de helft van de prijs van jij aanhaalt, dus rond de 30 euro. Bovendien (maar opnieuw - ik ken de situatie niet bij de Nederlandse providers) heb je nog wat handelingen nodig. Zo blijkt de bijhorende optie Safe guard standaard te werken met een vpn verbinding en dat weten de meeste gebruikers niet, maar het heeft wél invloed op je snelheid. Bijvoorbeeld.
 6. Secure Safe (2019) presteert bovengemiddeld in de meeste onderdelen van onze test. Bij XS4all, KPN (Veilig) en Ziggo (Safe Online) is antivirus op basis van F-Secure inbegrepen, met licentie voor respectievelijk 5, 2 en 1 apparaten. Daarmee is het een alternatief voor andere (gratis) scanners, omdat het geen reclame toont en de beveiliging van Windows Defender opkrikt. Het gebruikt de Windows-firewall, met een paar kleine verbeteringen. Andere F-Secure opties: 1) Anti-Virus: mist onder meer blokkering van kwaadaardige websites (zoals phishing-sites). 2) Internet Security: dat alleen voor Windows geschikt is in plaats van voor verschillende apparaten. 3) F-Secure Total: dat aan Safe vooral Freedome VPN toevoegt, maar vergelijkbaar presteert bij de bescherming tegen malware. Bron: Consumentenbond Dit gezegd zijnde, voor hetzelfde bedrag van 60 euro per jaar kan je wellicht beter één van de best presterende security suites installeren. https://www.techradar.com/news/best-internet-security-suites
 7. Dit lijkt me ook de enige faire optie. Niet iedereen zit te wachten op 30 zenders en is bereid daarvoor de volle pot te betalen.
 8. Het signaal daarvan is ook niet echt super en ik vermoed dat in dat geval het sociaal abonnement vervalt? Zoals eerder aangegeven zou het rusthuis of de (kinderen van de) bewoners beter een (kleine) investering doen in nieuwe tv's - met ci+ vind je die al vanaf 150 euro voor de kleinere modellen (tot 32 inch?). Dan volstaat de digibox of de ci+ module en kunnen ze rustig aan 9,95 euro blijven verder kijken, ook naar zes. https://www.televisies.nl/vergelijken/televisies-met-geschikt-voor-ci-plus-module/
 9. Ik ga toevallig volgende week bij iemand langs in het rusthuis, dus kan het dan even voor je testen - want de opstelling is daar hetzelfde als bij uw familielid. Overigens is CI+ heel makkelijk in gebruik. In tv steken en wachten tot hij connectie maakt (duurt 15 seconden of zoiets), daarna gaan de zenders gewoon open. Enkel als het een splinternieuwe kaart is, kan de activatie een half uur duren. Voor telenet maakt het overigens niet uit op wiens naam de module staat, zolang het maar een Telenet-klant is.
 10. Digibox is vrij nutteloos, vermits je er niet mee kan opnemen. Dan ben je toch beter af met de éénmalige aankoop van de CI+ module. Dan heb je alle kanalen in de hoogste kwaliteit, moet je geen abonnement (buiten die 18,22 euro) betalen en vooral vermijd je de maandelijkse kosten van een huurdigibox (5 euro) of huurdigicorder (9,9 euro).
 11. En de rest in heel povere SD-kwaliteit. Nu is de vraag of voor het overgrote deel van die kijkers (indien ze géén stokoud oud tv-toestel hebben) de CI+ module van telenet niet de eenvoudigste (en goedkoopste) oplossing is. Géén extra abonnementskosten en toch ALLE beschikbare zenders in de hoogst mogelijke kwaliteit. Kostprijs tussen 30 euro (2de hands sites) en 69 euro (nieuw in winkel).
 12. Dat is - zij het in beperkte mate - ook zo bij het premium kanaal play sports van Telenet. Hier krijg je reclame voor gokkantoren, bier (de sponsor van de league) en heel soms nog eens iets anders. Nochtans betaal je 19 (als je drie producten afneemt) of 29 euro voor het "beperkte" voetbalaanbod (veel in weekend, door de week vooral herhalingen).
 13. "mogelijk" verlaagd - staat er Een quote van iemand op een ander forum. Bericht van Tadaam support. TV gebruik telt mee in de datapot van 300 GB. 'Het TV gebruikt telt mee in de datapot van 300GB. Een avond TV kijken (3u) is ongeveer 6Gig => op 1 maand is dit dus 180GB.'
 14. Blij dat het prima voor jou werkt. Toch wat vraagjes: -Op hoeveel toestellen werd er gelijktijdig tv gekeken en gaf dat iets aan de snelheid? -Heb je al diensten als netflix uitgeprobeerd en wat geeft dit in 4K qua beeld/verbruik data? -Gaat over het Telenet/Base netwerk, niet meteen bekend staand als meest stabiele. Heb je het zélf al op andere locaties dan je eigen woning uitgeprobeerd?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid