Jump to content

pollegazon

Members
 • Content Count

  404
 • Joined

 • Last visited

About pollegazon

 • Rank
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Antwerpen

Recent Profile Visitors

2,854 profile views
 1. Ik heb het intussen ook voor een desktop pc gedaan en de goede raad van Tonski gevolgd. Windows from scratch is een aanrader en dan loop je niet tegen problemen aan.
 2. Dan ben je uiteraard fout bezig. Wellicht niet gesnapt wat de bedoeling is. Als jij zeven dagen op rij telkens naar de supermarkt gaat voor iedere keer vijf productjes, dan breng je vooral ook anderen in gevaar. Dan is het niet moeilijk dat Johnno moet manouvreren tussen x aantal karren. Zonder te hamsteren kan je ook gewoon een lijstje maken voor vier vijf dagen en dan zal het "gedrum" in de supermarkten ook veel meer afnemen. De karretjes zijn er uiteraard om (1) afstand te bewaren tussen de klanten en (2) het winkelpersoneel meer te beschermen.
 3. En dan stond er dat de patiënt stabiel was, maar dringend naar het toilet moest. Op zich een heel raar verhaal :((
 4. Idem dito. Enkel wie met stevige klachten in een ziekenhuis komt en verder vooral dokters en dergelijke.
 5. Kan iemand me nog eens uitleggen hoe het komt dat Duitsland bijna 50 K gevallen heeft en toch minder doden dan pakweg België (7000) ??
 6. Ohja, sorry - met de drukte van de afgelopen twee dagen over het hoofd gezien. A nice person van dit forum heeft me een pro code "geleend" en toen was het op een knip en een gauw geregeld. Thanks, nice forum collega ;)
 7. Et voilà - ook Boris' UK in light lockdown. Groot-Brittannië verstrengt de maatregelen voor de aanpak van het coronavirus. In navolging van de meeste EU-landen komen er nu ook strikte beperkingen: mensen mogen maar voor een beperkt aantal redenen nog het huis verlaten, winkels die ‘niet-essentiële’ zaken verkopen gaan dicht. Dat heeft de Britse premier Boris Johnson aangekondigd. De maatregelen gelden voor minstens drie weken. Daarmee is de bocht van Johnson compleet. Hij hield lang vol dat zware maatregelen onnodig waren. De pubs en restaurants in het land gingen pas dit weekend dicht, dagenlang na de rest van West-Europa. De druk om de maatregelen op te drijven, was de voorbije dagen sterk toegenomen. Dit weekend gingen veel Britten nog samen naar het park of het strand. En tot op vandaag waren in de Londense metro nog grote groepen mensen aanwezig, bleek uit beelden. Ook privé-bijeenkomsten waren, hoewel afgeraden, wel nog gewoon toegestaan. Bron: De Standaard
 8. Wat een domme reactie. Hopelijk versta je voldoende engels om te begrijpen dat ze die man eerstdaags colloqueren. Live Coronavirus latest news: Boris Johnson faces 'full-scale Cabinet mutiny' if UK lockdown isn't enforced Bron The telegraph
 9. Ook daar zijn ze, net als in de UK, vééls te laat in gang geschoten. Na Italië heeft Spanje te maken met de heftigste corona-uitbraak van Europa. Dit weekend is het dodental opgelopen tot 1.326. Het aantal bevestigde besmettingen ligt inmiddels op 24.926. De Spaanse intensivecareafdelingen beginnen op veel plaatsen vol te raken. "We krijgen nog te maken met de impact van de sterkste en meest schadelijke golf", zei Sanchez zaterdagavond. "Dat zal ons materiaal en de kracht van onze maatschappij testen." De premier benadrukte de ernst van de situatie en stelde dat het de ergste crisis is sinds de Spaanse burgeroorlog in de jaren dertig. Destijds kwamen ruim een half miljoen mensen om het leven. Bron nu.nl
 10. Je vergeet dat "we" nog maar aan het begin van de crisis staan en je schrijft dat ze dit nog "net kunnen behappen". Dus als er over een week weer een verdubbeling is van het aantal zware gevallen, dan kom je op een punt dat je net als in Italië (de afgelopen week al) als dokter de afweging zult moeten maken welke van de drie patiënten die net binnen kwamen een beademhalingstoestel krijgt en welke dus gewoon mag creperen. Je kunt dat "allemaal nauwlettend in de gaten houden" maar het is als de titanic. Eens die op de ijsberg afging, was er geen houden meer aan (en ook geen nut meer om van strategie te veranderen). BTW sterkte voor je vrouw. Ik ken mensen waarvan de echtgenote in een ziekenhuis werken waar al tegen de 7 procent van het personeel 'besmet' is.
 11. Okee, my excuses aan allebei dan :)
 12. haha Tonski groepsimmuniteit versus lockdown is een wereld van verschil. Op "lange termijn" is de eerste altijd beter, maar je weet (1) niet of het snel genoeg zal werken en (2) je riskeert dat je in the end meer doden zult tellen dan Italie.
 13. Met "overlede"n bedoel ik dat die nog wel werkte, maar dat we die niet meer (gaan) gebruiken en de onderdelen (geheugen enz) in andere toestellen gaan gebruiken. @ greekfalcon Heb nog een andere adapter, ga die ook even uitproberen.
 14. Voilà. In één mooie zin uitgelegd wat het verschil is tussen de aanpak België en de aanpak Nederland. Isolatie van mensen zorgt ervoor dat er minder TEGELIJK naar de IC zullen gaan, als je zoals de criminele bende R voor het tegenovergestelde kiest, zorg je ervoor dat er straks zoveel zieken tegelijk bij de ziekenhuizen zullen arriveren, dat je de afdeling IC meteen kunt sluiten. Ook niet vergeten dat hoe meer patiënten binnenkomen, hoe meer "medisch personeel" zal uitvallen vanwege OOK corona. Tenslotte de sterftecijfers. Het diensthoofd van een groot Belgisch ziekenhuis zei gisteren laat in een tv-uitzending dat de dodencijfers zwaar onderschat worden, omdat een deel overledenen zelfs niet getest werden. En dat doelde hij ook en vooral op Italië en Spanje.
 15. Die eerste heb ik geprobeerd, gaf errors. Voor de tweede heb je de pro versie nodig om te klonen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy