Jump to content

ilseonline

Members
 • Content Count

  2,714
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About ilseonline

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pikt een uitgebreide CI+ module ook soft-tuners? Wat is precies een soft-tuner?
 2. Ik ook niet, het is wel na te vragen, al denk ik het antwoord al te weten. Hoe kan een VU+ (weet even geen type) 15 kanalen tegelijk te verwerken?
 3. Ik kwam het tegen, niet voor mij bedoeld, gewoon nieuwsgierig. De zakelijke CI+ module van Joyne kost €350,- , dat is zonder de benodigde ontvangst apparatuur en abonnement. Zou zakelijke CI+ module van Joyne ook in een VU+ ontvanger te gebruiken zijn? (meer zenders tegelijk decoderen en of kijken)
 4. Jullie vergeten dat er abonnement delers zijn, dan wordt het ineens een heel stuk goedkoper.
 5. Zou Canal Digitaal leverancier zijn bij Duinrell nu ze zo "gul" met toegangskaarten strooien, voor het Tikibad moet je apart bij betalen. Duinrell is een zwaar verouderd pretpark, elk jaar gratis kaarten bij diverse acties van diverse winkels, alleen het zwembad is de top atractie, je bent na het bezoek aan nieuwe zwemkleding toe. Dit jaar met het Coronavirus zullen net als in andere zwembaden, zwemblokken zijn, dus zal daar niet veel van genoten kunnen worden. Ik heb bij een (online) satellietshop de apparatuur voor een kabelnetwerk voor zakelijke afnemers gezien, zag er wel leuk uit zo'n 19 inch apparaat met 6 of 8 Seca3 smartcards en ook zoveel Seca3 modules. De zakelijke CI+ module waarmee je 15 zenders tegelijk van Joyne moet kunnen decoderen, maar met welke ontvanger stond er niet bij, dus ook niet hoe ze daar een eigen kabelnetwerk van maken.
 6. Misschien al eens aan een kabelbreuk of iets wat daar tussen zit gedacht?
 7. Ik vermoede al zoiets, echter kan het zijn dat ik iets nieuws tegen kom waar ik niet van op de hoogte ben.
 8. Er moeten nog heel wat huizen bij gebouwd worden, geen voetbal is veel ruimte voor woningbouw.
 9. Mag ik vragen hoe je deze 4 satelliet posities ontvangt?
 10. Ik speel even met mijn gedachte, zodra Canal Digitaal er bij mij uit vliegt, maar dat inderdaad de vraag niet van de topic starter. @lonnebol, enig idee wat het gaat worden?
 11. Ik bedoelde het dat niet hier alleen geklaagd wordt, ik verneem het wel vaker dan voorheen. Ik heb Facebook, echter de manier waarop veel gecommuniceerd wordt, heb ik het maar in Feestboek omgedoopt.
 12. Ik zit de laatste tijd wat meer op "Feestboek" dan normaal en zie met regelmaat de advertenties van Canal Digitaal voorbij komen, de reacties zijn niets mals. Het gaat zowel over de verhogingen als het verdwijnen van de Discovery en aanverwante kanalen, het speelt dus niet alleen op Sat4all.com, het gaat er op Feestboek alleen een stuk groffer er aan toe. De reactie zie je alleen als je op alle antwoorden klikt, anders zijn ze (door Canal Digitaal?) verborgen. Antwoorden van Canal Digitaal blijven over het algemeen uit, alleen als iemand een vraag stelt wat een mogelijke klant kan worden of een klant met een commercieel gezien interessante vraag, krijg een "klantenservice" antwoord. 99,99% zijn klagers.
 13. Kan deze ook de CI+ module van Joyne aan? Is het mogelijk om een losse LNB op 9 oost te richten en een duo of triple LNB voor de Astra1, (2) en 3 bij elkaar te koppelen? Je hebt dan wel 2 schotels nodig, ik weet niet of het alleen met losse LNB's op een Big-Bisat kan, maar als één of beide combinaties mogelijk zijn, dan heb je altijd nog keuze tussen Canal Digitaal en Joyne met daarnaast DVB-T2 voor de aardse signalen. Misschien een locatie die dicht in de buurt zit, dan valt beter uit te rekenen wat de mogelijkheden zijn.
 14. Je zou ook voor een combi ontvanger kunnen gaan, DVB-S2 met MPEG4 voor de Astra1 op 19,2 oost waar aardig wat FTA te zien is, o.a. BVN in combinatie met DVB-T2 voor de digitale aardse signalen als deze daar FTA worden uitgezonden, dan kan je op de aanschaf na van 2 walletjes eten. Ik mag op dit forum geen verkoopplaats en ook geen winkels noemen, maar met een verkoopplaats lijkt mij wel duidelijk wat ik bedoel. Je heb hier op het forum ook een tweedehands topic, mogelijk zit daar wat voor je bij. Wat al meerdere malen gevraagd is, net als hierboven, wat is de locatie waar het huisje staat? Ik denk dat niemand van plan is op de koffie te komen, al zou je 1km een adres ernaast aangeven, ik zeg maar wat, dan is het makkelijker uit te rekenen wat de mogelijkheden voor je zijn. Bij satellietontvangst van jaren geleden, is het handig even te kijken of er inmiddels geen opstakels als gebouwen en of hogere bomen het signaal van de Astra1 blokkeren, in een x jaren kan de omgeving aardig veranderen. De 2 losse apparaten als combinatie zoals hierboven is een prima oplossing, goedkoper gaat het niet worden.
 15. Ter aanvulling wat ik vergeten was. De satellietontvanger moet naast MPEG4 ook DVB-S2 ondersteunen, in de winkel zal dat volgens mij standaard zijn, op een verkoopplaats kan je ook verouderde MPEG2 en DVB-S aantreffen, dat is wisselend. Je kan als je enkel FTA via de Astra1 op 19,2 oost wilt ontvangen, vrijwel elke ontvanger gebruiken die het bovenstaande ondersteunen, ik heb (nog) geen ervaring met alternatieve ontvangers, dus dat laat ik liever aan de mensen op dit forum over die ze wel bezitten.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy