Ga naar inhoud

ilseonline

Leden
 • Aantal items

  2455
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over ilseonline

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Een enkele film was aardig ivm niets beter op TV te vinden op dat moment. Bij mij liep het nog een aantal dagen in januari door en is daarna weer op zwart gegaan, echter weet ik nog steeds niet wat ik gemist heb.
 2. Voor het buitenland wel, voor het binnenland zijn er steeds meer alternatieven, afgelegen gebieden en soms campings uitgezonderd. Ik ken mensen die CDS alleen voor de camping hadden waarbij het hele jaar het eenvoudigste pakket afgenomen werd, die willen alleen nog een vakantie pakket, en als dat duurder wordt stappen ze over op BVN, de Engelse zenders zijn een prima alternatief. Veel mensen op campings kijken alleen naar DVB-T2 FTA, die kijken steeds minder TV i.v.m. vakantie en alleen wat aanvullend in de komkommertijd is.
 3. T-Mobile verwees mij daar al naar toe, maar ik ben bang dat het niet meer gaat werken. Is er ergens op het internet een berekeningsprogramma waar een (liefst gratis) code uit te halen valt? Ik ben al aan het zoeken, echter heb nog niet veel soeps gevonden.
 4. Hoe kan ik de "netwerklock" van mijn Nokia 6300 verwijderen?Orange is overgenomen door T-Mobile, echter weten zei het niet, wie weet het wel?
 5. Toch blijkt er ergens in het toestel iets niet goed te zitten, het certificaat is weg, maar blijkbaar blijft er iets achter hangen.
 6. Als ze Seca3 uitzetten, dan gaan ze een berg klanten verliezen die ze nooit meer terug zien. Het gaat dan niet eens om de sat4all kijker, de "normale" kijker zal niet willen investeren in nieuwe apparatuur. Ook IPTV van Canal Digitaal zal het niet overleven, er zijn te veel goedkopere aanbieders en het aanbod zal alleen maar stijgen. Daarnaast zijn de vrij te ontvangen satelliet zenders als ook die gratis via het internet bekeken kunnen worden.
 7. Als alle aanbieders hun klanten benaderen of ze Fox Sports wel of niet willen zien, dan kan Fox Sports direct een faillissement aanvragen. Het is een opgedrongen Sport7, daar was vrijwel heel Nederland op tegen, en nog een gulden per aansluiten eisen ook.
 8. Samsung is heel behulpzaam geweest, ik begrijp niet dat Ziggo het niet uit kon leggen. Bij het certificaat naar beneden scrollen waar de knop verwijderen stond, dat liet Samsung op afstand met toestemming via mijn smartphonezien, zo simpel had ik het niet verwacht.
 9. Of te wel, de oude klanten van het VOL pakket gaan het zelfde betalen als de nieuwe klanten, het is dat ik er een smartcard bij heb, anders is het niet de moeite. Het menu is om te janken, op de NPO na is niets door te spoelen als ik van een gemiste uitzending gebruik wil maken, het zit vol kinderziektes, het is zonder smartcard voor de satelliet niet de moeite. De app zou voor alle televisies geschikt moeten zijn, is er een mogelijkheid om dit via een eigen mediabox / satelliet ontvanger met stream mogelijkheid te gebruiken zodat bij veroudering van de TV het blijft werken dan wel een domme TV aan te sluiten? Nog even en je kan beter FTA kijken via satelliet icm een abonnement op Tele2 TV Light, dan heeft Canal Digitaal het na kijken.
 10. Ik heb op een Samsung Galaxy S4 waar het certificaat voor "Wifispots" op staat.Het heeft even gewerkt, echter gaat er iets fout waar ondanks alle hulp van Ziggo er niet in uitgekomen wordt.Op dit moment is 1 ding belangrijk, het certificaat moet er af zodat alles er opnieuw opgezet kan worden.Ik krijg continu links boven in het scherm een driehoekje met uitroepteken er in te zien, veeg ik het scherm naar beneden, dan krijg ik de volgende melding te zien: Mogke elijnetwerkcontrole Het netwerk kan worden gecontroleerd doo.. Klik ik deze aan, dan krijg ik de volgende melding: Aanmeldinggegevens controleren Een vertrouwd certificaat op uw apparaat staat een derde partij toe om uw netwerkactiviteit te controleren, waaronder e- mails, apps en veilige websites Vertrouwde aanmeldinggegev… Klik ik op de onderste regel, dan krijg ik het volgende te zien: Vertrouwde aanmeldgegevens SYSTEEM GEBRUIKER Het scherm gaat automatisch naar "GEBRUIKER" waaronder het volgende staat: Ziggo B.V. Ziggo Public RootCA - G1 Onder "SYSTEEM" staat een waslijst waarvan alles aangevinkt staat, te veel om even hier op te schrijven.Wie weet hoe ik dat kan doen? (graag stap voor stap zodat ik het kan volgen)Verder moest ik een beveiliging aanmaken, in mijn geval een patroon. Kan ik dat patroon achteraf aanpassen, of omzetten in een cijfercombinatie?Alvast dank voor het antwoorden van mij twee vragen.
 11. Dat zou kunnen, echter is het bij het opstarten van de decoder is dat niet per zender, de hele decoder wil bij het opnieuw opstarten een code voor deze verder wilt opstarten. Als ik de decoder uit zet, dan blijft het display een uur aan staan, alleen het lampje gaan van groen naar rood. Als de decoder zeg maar blijft hangen, dus dat ik deze aan wil zetten, dan vraagt de decoder direct om een code.
 12. Ik gokte de code in 1 keer goed, dat is het probleem niet. De adapter staat dag en nacht aan, echter heb ik dit nog nooit gehad voor ik op VOL overgestapt ben, het is ook onregelmatig. Wat mij opvalt is dat als ik de tuner uit zet en die nog een uurtje het display laat branden, deze langer blijft branden dan een uur en bij het aanzetten ik meteen beeld heb die vraagt om een code als dat probleem zich voor doet. De adapter ligt ongeveer 20cm onder een plank in een stekkerdoos, op de plank staat de tuner.
 13. Ik heb onregelmatig toch met regelmaat dat de M7 SAT801 om een code vraagt voor ik TV kan kijken, echter heb ik geen kinderslot actief staan, heeft iemand voor mij een goed advies (behalve weggooien) ?
 14. Dank, dan laat ik die doorlopen, met smartcard voor de satelliet is het nog iets, anders gaat het FTA worden met DVB-T2 er bij.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid