Ga naar inhoud

ilseonline

Leden
 • Aantal items

  2443
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over ilseonline

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat zou kunnen, echter is het bij het opstarten van de decoder is dat niet per zender, de hele decoder wil bij het opnieuw opstarten een code voor deze verder wilt opstarten. Als ik de decoder uit zet, dan blijft het display een uur aan staan, alleen het lampje gaan van groen naar rood. Als de decoder zeg maar blijft hangen, dus dat ik deze aan wil zetten, dan vraagt de decoder direct om een code.
 2. Ik gokte de code in 1 keer goed, dat is het probleem niet. De adapter staat dag en nacht aan, echter heb ik dit nog nooit gehad voor ik op VOL overgestapt ben, het is ook onregelmatig. Wat mij opvalt is dat als ik de tuner uit zet en die nog een uurtje het display laat branden, deze langer blijft branden dan een uur en bij het aanzetten ik meteen beeld heb die vraagt om een code als dat probleem zich voor doet. De adapter ligt ongeveer 20cm onder een plank in een stekkerdoos, op de plank staat de tuner.
 3. Ik heb onregelmatig toch met regelmaat dat de M7 SAT801 om een code vraagt voor ik TV kan kijken, echter heb ik geen kinderslot actief staan, heeft iemand voor mij een goed advies (behalve weggooien) ?
 4. Dank, dan laat ik die doorlopen, met smartcard voor de satelliet is het nog iets, anders gaat het FTA worden met DVB-T2 er bij.
 5. Heeft iemand met de bestelling die voor 15 maart is geplaatst problemen met de smartcard voor de satelliet? Kan Vivendi aan wie Canal Digitaal verkocht is hier verandering in brengen? Gaan smartkaarten op korte termijn verdwijnen in opvolging van een ingebouwde kaart? (lees dit bericht dat op Totaal TV staat)
 6. Het lukt mij alleen de bellijst per oproep te verwijderen, weet iemand hoe dat in 1 keer verwijderd kan worden, dus niet mijn contacten verwijderen uit mijn telefoon contacten?
 7. Dan kan iedereen een eigen muziek bibliotheek samen stellen, je eigen muziek offline. Heeft het van kwaliteit? Er zijn regelmatig acties zodat je gratis 1 tot en met 3 maanden gratis kan luisteren.
 8. Is er ook een dienst waarbij je per nummer kan opnemen? (dus niet aan elkaar geplakt, want dat doe ik liever zelf)
 9. Ik heb dat niet geprobeerd, echter twijfel ik niet aan wat je geschreven hebt, CDS is te veel aan het proppen waardoor ze op kwaliteit inleveren. Hier in het westen gaat het pas ergens in juli om naar DVB-T2, misschien tegen die tijd naar een DVB-T2 ontvangertje kijken, of toch misschien volledig omschakelen met een nieuwe satelliet ontvanger als dat nog zinvol is. Hey, een nieuw pakket die je zelf maakt benoem ik nu tot "ZINVOL" !!!
 10. Je maakt misschien een geintje, ik ben o.a. om die reden nog steeds niet overgestapt naar een andere ontvanger, niet goed wetende wat er gaat gebeuren. Ik wil best investeren, echter wel op een manier dat ik niet mijn geld over de balk gooi. Ik zit al een tijdje te kijken naar een VU+ ontvanger, echter klooi ik met mijn gezondheid waardoor ik geen rust kan vinden het goed uit te zoeken. Als ze van de satelliet af zouden gaan, dan heb je uiteraard nog wel wat aan je satelliet ontvanger, echter zou het ook handig zijn om die als internetbox voor je smartTV te kunnen gebruiken, want de meeste smartTV's worden 2 jaar qua apps ondersteunt, waardoor een smartTV toch weer dom gaat lopen doen terwijl een mooie ook een veel geld kost. Ik heb niet het vermogen om elke 2 jaar een nieuwe smartTV te kunnen kopen, dat is wat ik op dit moment wel meeneem in de keuze naar een eventuele opvolger van mijn M7 ontvanger. Uiteraard zit er zonder Canal Digitaal ook heel wat moois in de lucht, vooral de Astra2 lijkt mij een mooie satelliet waar veel interessants op te zien is. Toch denk ik dat de het langzaam tot een punt gekomen is dat het omslagpunt bereikt is, televisie abonnementen gaan het niet volhouden, ook niet online i.v.m. dat er daar al veel te veel te zien is wanneer je maar wilt.
 11. Ik zit al enige tijd bij bekende exotische aanbieder, 10 euro per 30 dagen, 3000 minuten nationaal, wel binnen Europa te gebruiken, 1000 sms en 5gb, daar kan geen vaste telefoonlijn tegen op. Als ik een 090X nummer moet bellen, dan moet ik apart beltegoed hebben en kan het hard gaan, gelukkig zijn er voldoende alternatieven. Voor de ene oudere persoon zal een eenvoudige mobiele telefoon beter zijn, echter zie ik voldoende ouderen die een smartphone gebruiken, al dan niet aangepast. Het zelfde is voor mensen met een geestelijke en of verstandelijke beperking, de één lukt het niet, de ander wel, zo is er voor iedereen wel een geschikte mobiele telefoon.
 12. Film1 is achterhaald en wordt/is aan alle kanten ingehaald, dat houden ze niet vol, vraag mij zelfs af of ze dat nog via een app vol gaan houden.
 13. Dank, veel pulp, AT5 is op een andere manier te ontvangen, ik denk dat steeds meer stations via OTT FTA uitzenden gaan, reden is dat de kosten voor de adverteerder graag gezien wilt worden, de meeste pulpzenders proberen daar nog wat extra's uit te halen zo lang ze dat vol kunnen houden. Het omslagpunt komt steeds dichterbij gezien het aantal satellietzenders achteruit gaat, wat vervolgens met nog meer troep opgevuld wordt, als dat al lukt. Canal Digitaal heeft meer abonnementen dan Digitenne had ik ergens gelezen, dat is niet zo gek als je weet dat door het geintje van het overstappen van DVB-T naar DVB-T2 ineens per decoder betaald dient te worden, EDPnet heeft mogelijk daardoor volgens mij eerder van dat systeem afscheid genomen. In het begin kon je bij Digitenne en EDPnet 3 smartcards op 1 abonnement hebben zonder dat je daar extra voor hoefde te betalen, later moest daar bij KPN wel per smartcard betaald worden met een maximum van 3. Door om te gaan naar DVB-T2 hebben veel mensen de kosten zo hard zien stijgen dat veel mensen er geen zin meer in hadden, de vraag is hoeveel Canal Digitaal nog aan abonnementen heeft, want als Digitenne in elkaar zakt, dan zal dat ook bij Canal Digitaal gebeuren, alleen maakt niemand bekend hoeveel dat er werkelijk zijn. De publieke omroepen zijn vrij te ontvangen via DVB-T(2) wat in juli de laatste fase in gaat om omgezet te worden, maak een combinatie DVB-T2, FTA van de satelliet en eventueel wat andere mogelijkheden, vraag ik mij af of mensen nog tijd hebben dat allemaal te bekijken. De pakketten VOL en BOMVOL zijn volgens mij een voorbode van dat Canal Digitaal langzaam van de satelliet af gaat, al zal dat nog wel even duren. Het is niet voor niets dat er slechts 1 transponder nog in eigen beheer gehuurd wordt, de rest komt van andere aanbieders. De meeste mensen kijken DVB-T(2) op de camping waar ze meestal een vaste staanplaats hebben, echter denk ik dat het aantal abonnementen veel lager ligt dan de FTA zenders die via DVB-T(2) te bekijken zijn, je bent toch niet voor niets op de camping gaan staan?! Ik denk dat er langzaam een tussenweg ontstaat, OTT FTA, de tijd zal het leren, het aantal abonnementen zal volgens mij voor TV en Radio fors zakken. Wat ze in Groot-Brittannië al een tijd doen via DVB-T(2), dat hadden ze hier net zo goed kunnen doen, alleen dan veilen net zoals met de radiostations gebeurd is, echter gaan die langzaam over in DAB+, maar blijven FTA.
 14. IK begrijp wat je bedoeld, echter als je een goede verstandhouding met je buren hebt, zoals ik dat heb, dan is dat geen probleem. Helaas gaat mijn buurman vandaag verhuizen, dus zat dit ongeveer het laatste bericht via zijn wifi zijn die ik jaren lang gratis heb mogen gebruiken. Hij was altijd vroeg weg en kwam laat thuis, ik ving zijn pakketjes altijd op i.v.m. dat het hem anders lastig werd, zelfs met halen. De buurrelatie is altijd goed geweest, even op zoek naar een andere mogelijkheid of volgende buur. *************************************************************************
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid