Jump to content

ilseonline

Members
 • Content Count

  2,480
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About ilseonline

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan ik de diverse contacten met chat gesprekken tijdelijk opslaan,WhatsApp opnieuw installeren en de contacten met chagesprekken weer terug plaatsen zodat het weer normaal werkt? Zo ja, kan iemand mij dat stap voor stap uitleggen?
 2. Voor 25 euro per maand zou je gemiddeld 3 verschillende streamingdiensten kunnen afnemen, ik heb nu al amper de tijd om TV te kijken, ik vond Filmnet+ vroeger een heel stuk leuker. De films die ik nu zo af en toe tegen kom zijn soms aardig, het is wel wat anders dan op vrijwel elke zender continu het gepraat over het Coronavirus, niet fijn voor de mensen die daar last van hebben, echter begin ik mij inmiddels meer zorgen te maken hoe door de media het aantal GGZ aanvragen fors toe gaat nemen, echter dat terzijde.
 3. Ik had bij stille meldingen het vinkje "Meldingen weergeven" uit staan, mogelijk dat dat het is. 5.0.1 Op een Samsung Galaxy S4, echter werkte dat tot voorkort prima, even kijken wat er nu wel weer goed gaat werken.
 4. Ik heb iets verkeerd gedaan, alleen weet ik niet wat. WhatsApp ondersteunt mijn telefoon volledig, de Android versie is daar hoog genoeg voor.
 5. Dank je wel, de TV gids via de afstandsbediening is lastig verder voor uit te kijken. Misschien was het een B film op Film1 Family die net afgelopen is, ik vond het best aardig.
 6. Als ik het goed heb is dit op alle pakketten van toepassing, het ligt er wel aan of het via de satelliet en of via de app door gegeven wordt.
 7. Nee, ik heb geprobeerd mijn mobiele verder uit te vinden, dus ook met wat vinkjes gespeeld, weet alleen niet meer waar en welke.
 8. Als de link werkelijk klopt, dan is het nog veel erger dan ik dacht. Weer on-topic, 4 zenders Film 1. Ze zijn een periode open als gebaar, de keuze is aan iedereen zelf of er gebruik van gemaakt wordt of niet. De ene film is de andere niet, ik heb inmiddels gemerkt dat RTL7 met reclame in de avond het zelfde doet als ooit SBS6 dat in het begin deed dat ze bestonden met meestal de meer publiektrekkers, dat is denk ik het verschil tussen filmzenders met en zonder reclame. Ik mis op de 4 Film 1 zenders de teletekst welke films wanneer uitgezonden worden, dat was met het vroegere Filmnet(+) wel zo handig, echter zijn veel zenders van teletekst afgestapt wat ik best wel jammer vindt. Ben ik nou kippig dat ik geen programmagids op film1.nl kan vinden? Het lijkt meer op film ondemand wat ik daar zie ivm dat ik geen dagen en tijden bij de films zie staan.
 9. Hoi allemaal, Ik heb een Samsung S4 die het nog prima doet, WhatsApp werkte prima, echter gaat er iets niet meer helemaal goed door mogelijk een foutje van mij. WhatsApp werkt, echter pas als ik WhatsApp open donderen de berichten binnen, normaal kwamen ze direct binnen zonder dat ik de telefoon aanraakte zoals normaal gebruikelijk is, heb ik mogelijk een vinkje aan of uit gezet, zo ja, waar moet ik dat vinden om het te herstellen? Alvast dank voor de moeite, want ik wordt stapel gek van dit probleem.
 10. Er was een opmerking dat waarom Fox Sports niet open is gezet, de KNVB heeft zoals denk ik velen wel zullen weten een dikke vinger in de pap, dat heeft met name te maken dat daar alles om geld draait. Ik heb totaal niets met sport kijken, echter als ik de bedragen hoor die er in rond gaan, dan heb ik zeker geen respect voor deze organisatie, ook door de opdringerigheid dat ze zo onmisbaar zijn en daardoor voor ook geen abonnees de prijs van het eenvoudigste abonnement omhoog moet om er aan toe te geven. Ik ben dan ook blij dat de diverse kabel, ADSL en glasvezel aanbieders kunnen zien hoeveel er werkelijk naar de Fox Sports zenders gekeken wordt, dat blijkt vies tegen te vallen waardoor de onderhandelingspositie voor Fox Sports voor de volgende contractsperiode flink omlaag kunnen, dan wel compleet weg gestreept kunnen worden. Dit topic gaat echter om de 4 Film 1 kanalen, echter blijken er nog meer kanalen open te zijn gezet, Fox Sports zit daar niet bij. Ik denk dat het niet eens zinvol is, er worden toch geen LIVE uitzendingen met LIVE sport gedaan, vermoedelijk wel herhalingen, ze moeten de zenders ergens mee opvullen voor de mensen die er een apart abonnement op hebben.
 11. Ik denk dat je niets mist, denk je dat er nog LIVE wedstrijden gespeeld worden? Het is dan wel oude zooi, vaak ook B films of slechter, uitzonderingen daar gelaten, het is toch een stukje vermaak voor als je tegen de muren aan knalt. Ik vind het jammer dat Film 1 niet volledig gratis is door middel van reclame, iets dat Film 4 in Engeland doet. Met sport zouden ze dat ook kunnen doen, echter wil de KNVB rijker worden dan Bill Gates. Bill Gates doet aan liefdadigheid, dat heb ik de KNVB nog nooit zien doen, echter dat terzijde. Ik vindt het een net gebaar van Film 1 in samenwerking met de aanbieders, het is geen verplichting, er naar kijken overigens ook niet.
 12. Het wil tot nu toe niet lukken, iemand nog andere tips voor ik het toestel een eenmalige vliegles ga geven?
 13. De 4 Film 1 kanalen zijn voor alle abonnees open, wat er meer open is weet ik niet. Sport weet ik niet ivm geen interesse, echter als, dan zal er weinig tot geen LIVE voetbal te zien zijn.
 14. Normaal gesproken heb ik ze niet nodig, maar als, dan heb ik aan de standaard klantenservice geen kond.
 15. Film 1 wordt tijdelijk gratis wegens de Coronavirus aan Ziggo en KPN, Telfort en XS4ALL met een TV abonnement aangeboden, bij Canal Digitaal staan ze nog steeds op zwart, geen idee of daar verandering in gaat komen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy