Jump to content

Ventura

Members
 • Posts

  2,119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Ventura

 1. In Maastricht heet dit vastelaovend in Mestreech. Ook wel bekend als carnaval. Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Carnaval_in_Maastricht
 2. Bron: https://www.dansmarathon.nl/ Meer een media stunt. Ik snap niet waarom Amsterdam bij betrokken wordt. Volgens mij bent uzelf van Amsterdam naar Maastricht verhuisd voor economische redenen. Kan me daar misschien in vergissen. De Dansmarathon wordt gehouden in de Breepark te Breda. Bron: https://breepark.nl/activiteit/dedansmarathon/
 3. Indien u de Quad 405 gaat reviseren neem dan deze kit high-end v3 opa604. Kost een beetje, dan hebt u later nog veel plezier aan de Quad 405.
 4. Qmusic Christmas is ook te beluisteren via DAB+ 😉
 5. Quad 405 is een prachtig versterker. Er zijn twee mogelijkheden op deze Quad 405 in ere te herstellen. Optie 1 is het laten reviseren door iemand die er kennis van heeft. Google op Bavel Quad om een voorbeeld te noemen. Deze persoon heeft verstand van zaken en technische kennis. Daar betaald men ook een prijs er voor. Optie 2 er zijn diverse revisie kits te koop voor de Quad 405. Google op Quad Antwerpen Belgie. Deze verkopen kant en klaren revisie kit voor Quad 405. Deze kunt u zelf reviseren of door iemand die verstand heeft van elektronica. Als u meer informatie wilt weten stuur even een pm. Een goed gereviseerde Quad 405 klinkt velen malen beter dan zo klasse D versterker.
 6. @Tonskidutch In mijn vraag stond duidelijk waar ik kan deze bananen stekkers kopen. Daar heeft @bellejt het correct antwoord gegeven. Niet meer en niet minder! Dat @Tonskidutch komt met suggesties komt van NAMAAK/NEP Nakamichi bananen stekkers is gewoon fout. In deze topic heb ik niks gezegd dat iets van mindere kwaliteit is. Al probeert @Tonskidutch dit te insinueren. Wederom probeert @Tonskidutch iets te insinueren. Ik heb alleen gezegd dat speakers kabels op den duur gaat oxideren en het maakt niet uit welke bananen stekker men gebruikt. Maw niks over de kwaliteit. Gelukkig wel. Geen standaard luidspreker aansluitklem op de eind versterkers en op elektrostaten. @ceesv Gelieve deze topic te sluiten. Mijn vraag is beantwoord.
 7. Waarom RCA (cinch/tulp) aansluiting benoemen in deze topic wat niet relevant is. Dan zeg ik, open een eigen topic daar over. Vergeet niet RCA (cinch/tulp/Revox) zijn ook nooit bedoeld geweest voor geluid maar voor hoogfrequent verbindingen en ontspruiten vóór de Eerste Wereldoorlog. Deze zijn ook berucht vanwege kraakstoringen.
 8. Idd bij conische luidsprekers is de impedantie 4 of 8 Ohm. In mij geval elektrostaten luidsprekers varieert het tussen de 15 - 30 Ohm.
 9. Kan, hoe het wendt of keert, het blijft nep zooi.
 10. Hoezo? U gebruikt het woord "vintage" en ik niet. En nu gaan insinueren dat ik niemand iets gun? Ik wens u veel plezier met de WBT 0600 en vergeet niet speaker kabels gaan op ten duur oxideren. Het maakt niet uit wat voor bananen stekker uitvoering men monteeert.
 11. Wederom een kretologie van de marketing. Ik heb thuis nog servies staan van +30 jaar oud geërfd. Dit maakt het nog niet eens vintage.
 12. @ceesv Kunt u deze topic verplaatsen naar het audio/tv/video forum? Vintage? Weer zo nutteloze marketing kreet. Zeker WBT 0600 aangeschaft voor het mooie vergulde "IKEA-sleuteltje".
 13. Wat is het bron materiaal? Deze topic gaat nu teveel over naar off-topic.
 14. Klopt. Daarom heb ik thuis een degelijke "cable cooker" dat is made in Holland om het proces te versnellen.
 15. Ook gelezen, de meeste zijn baloney mee praat verhalen en kopers die op specs staren.
 16. Nakamichi banaan / luidspeaker plug zijn allemaal NEP ZOOI aka FAKES! Het is puur om de prijs op te drijven. Voor Oehlbach betaald men alleen voor de naam.
 17. Wie kan mij verder helpen met het vinden van deze banaan / luidspeaker stekker met beschermkap. Ik heb al gezocht bij de bekende groothandels. Helaas geen match kunnen vinden.
 18. Uiteraard in de waanzin dromenland van Sprietje.
 19. Bedankt voor het bevestigen. Iemand anders de investering laten maken met daarna erg interessant te gaan doen op diverse satelliet en camping forums over deze lnb. Deze winkel in Zoetermeer heeft nog 71 single black ultra in voorraad. Vreemd dat deze nog niet opgewerkt. Met acties gaat het misschien sneller?
 20. Dit is grootste onzin excuus wat men kan bedenken. Ondernemen is risico nemen. Punt. Dit heeft alles te maken met 1 hoofdpersoon Bernhard van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven. Deze persoon heeft heel veel invloed op dit circus. Kijk eens naar de andere evenementen organisaties. Of die niet moeilijk hebben in tijden van covid 19. Het is voor mij ook erg merkwaardig dat men niet voor het circuit van Assen heeft gekozen. Daar is veel meer ruimte te beschikking voor de infrastructuur. Nee het moest perse Zandvoort zijn. Waarom, vraag het eens aan Bernhard van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven en de politiek. Of men een toelichting wilt geven is nog een tweede Dat vaccinatiebewijs is redelijke fraude gevoelig. Er wordt voldoende vaccinatiebewijs te koop aangeboden. Of men dat nauwkeurig controleert is nog de vraag.
 21. Mmm..Z-beugel monteren aan een muurbeugel. Bij goede wind, gaat het lekker heen en weer bewegen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.