Ga naar inhoud

Sat4all gebruikt cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
We delen ook informatie over gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Lees meer over het gebruik van cookies op sat4all in onze Privacy Policy

Ik accepteer alle cookies

Welkom op Sat4all

Welkom op Sat4all! Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, kan je gratis registreren. Geregistreerde leden kunnen o.a. gebruik maken van de volgende extra functies:
  • Reageren op berichten/Plaatsen van nieuwe berichten
  • Abonneren op bericht-updates
  • Je eigen profiel aanmaken, vrienden zoeken
  • Downloaden van bijlagen
  • Uitgebreide zoekfunctie
Dus... registreer nu geheel gratis op Sat4all!


Wij respecteren je privacy!


Foto

Regiozender Telenet ci module wijzigen


  • Gesloten onderwerp Dit onderwerp is gesloten
26 reacties in dit onderwerp

#16 Offline zzzzzz - Geplaatst: 23 november 2016 - 19:09

zzzzzz

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 757 berichten

welke menu keuze is dat dan bij U zzzzzzzzzzz? 6

misschien heeft jh995 toch zo een waar dat mogelijk is

Ik heb een Panasonic en mijn ma ook.

Bij mij staan de zenders door elkaar, bij die van mijn ma staan die in de Telenet volgorde.

Daar heb ik niets speciaals voor moeten doen bij de installatie, dat ging automatisch zo.





#17 Offline ceesv - Geplaatst: 23 november 2016 - 19:34

ceesv

    Moderator

  • Moderators
  • 18115 berichten

Panasonic heeft een PC editor.

Je kan de zenders exporteren via een memory SD kaartje en dan inlezen in je computer.

In de editor kan je de favorieten bewerken en via het sd kaartje weer in de ontvanger inlezen.

Ik gebruik de editor voor de zenderlijst van een Panasonic Plasma tv.


Gaat niet bestaat niet!               Vu+ Solo 4K, Vu+ Solo 4K, Humax Rebox-8500, Rebox-8000, Rebox-8000, Wisi OR 280
Nokia 9500, Nokia 9800,HDCI-2000,Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.


#18 Offline jh995 - Geplaatst: 24 november 2016 - 17:23

jh995

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 24 berichten

Ik heb de PC editor op internet gevonden, maar op mijn Panasonic is geen sleuf voor SD kaartje. Ik weet niet hoe ik naar de root van mijn TV moet zoals ik dat bij mijn Xtrent doe om de zenderlijst file te bewerken? Ik heb wel gezien dat de volgorde met de TV is te wijzigen, maar daar moet ik wel een dag voor uit trekken.

 

Bedankt zover voor de adviezen.



#19 Offline ceesv - Geplaatst: 24 november 2016 - 22:28

ceesv

    Moderator

  • Moderators
  • 18115 berichten

Is er geen menu item waarmee je de zenderlijst kunt exporteren?


Gaat niet bestaat niet!               Vu+ Solo 4K, Vu+ Solo 4K, Humax Rebox-8500, Rebox-8000, Rebox-8000, Wisi OR 280
Nokia 9500, Nokia 9800,HDCI-2000,Wavefrontier T-90, Satlook Digital NIT

Gebruik je een advertentie blocker? Maak dan een uitzondering voor onze website. Zonder advertentie (inkomsten) kan deze site niet voortbestaan.


#20 Offline dunhans - Geplaatst: 25 november 2016 - 20:48

dunhans

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 795 berichten
  • LocatieRijsbergen

Een familielid had ook alle telenet- zenders door elkaar op zijn Samsung tv, hoe hij dat voor elkaar had gekregen, weet ik niet.

 

Maar, ik heb gewoon even de installatieprocedure opnieuw gedaan, de frequentie op 322000 mhz en de netwerkcode op 22 en gewoon de ci module en smartcard erin gelaten.

Binnen 1 minuut stonden alle zenders in de normale volgorde.............


Samsung UE55JU6870, Mediaguard CI-module met TVvlaanderen > Samsung SMT-7140B met Ziggo pluspakket / Samsung soundbar K550 / Samsung UE40KU6470 CDS CI-module met CD-basispakket en ook een SMT-7140 Ziggo  /  DAB+ radio's > Vita R1 > Pure POP mini > en Philips HUE verlichting.


#21 Offline zzzzzz - Geplaatst: 25 november 2016 - 21:54

zzzzzz

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 757 berichten

Een familielid had ook alle telenet- zenders door elkaar op zijn Samsung tv, hoe hij dat voor elkaar had gekregen, weet ik niet.

 

Maar, ik heb gewoon even de installatieprocedure opnieuw gedaan, de frequentie op 322000 mhz en de netwerkcode op 22 en gewoon de ci module en smartcard erin gelaten.

Binnen 1 minuut stonden alle zenders in de normale volgorde.............

Dat hangt af van de TV, niet alle TV's ondersteunen deze methode.

Bij sommige worden gewoon alle muxen op zenders gescand, en dan staan ze in een heel andere volgorde.



#22 Offline chukky2 - Geplaatst: 26 november 2016 - 16:27

chukky2

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 1244 berichten
samsung channel editor is het programmatje
Gebruik het ook .
Leuk om je zenders in de gewenste volgorde te zetten .
Iemand die bv in Limburg woont Maaskant kan alleen tv Limburg kijken , de rest staat alleen op de kabel met hun naam , voor de rest niks.
Service niet beschikbaar. Staat ook geen codering op , is er gewoon niet .

Waarom hier in belgie de regionale zenders niet bekeken mogen worden is mij een raadsel
In Nederland maken ze er volgens mij geen probleem van , in elk geval bij canaldigitaal,toch niet

Dit bericht is bewerkt door chukky2: 26 november 2016 - 16:30


#23 Offline zzzzzz - Geplaatst: 27 november 2016 - 00:27

zzzzzz

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 757 berichten

Waarom hier in belgie de regionale zenders niet bekeken mogen worden is mij een raadsel
In Nederland maken ze er volgens mij geen probleem van , in elk geval bij canaldigitaal,toch niet

Wetgeving, dat is de reden.

Kijk hier maar (https://cjsm.be/medi...an-de-regionale), het is de Vlaamse regering die via haar mediadecreten bepaalt wat de uitzendgebieden van regionale zenders zijn.

Er ging daar binnenkort ook een herziening van komen, hopelijk zijn dan die absurde afbakeningen er niet meer.

In het begin zetten ze bij Telenet wel alle zenders erop, en werd puur de regiocode gebruikt om dan de zender te tonen die bij jouw regio paste.

Sommige gebruikers waren slim genoeg om dat te omzeilen door gewoon een andere regiocode in te geven.

Uiteindelijk hebben ze het zo gedaan dat enkel de zender(s) voor die regio beschikbaar zijn.

 

Maar troost u, op de kabel heb je die regiozenders ten minste (deze van hier, WTV, is overigens in HD), bij TV Vlaanderen heb je ze niet eens.


Dit bericht is bewerkt door zzzzzz: 27 november 2016 - 00:32


#24 Offline Lunico - Geplaatst: 27 november 2016 - 09:50

Lunico

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 65 berichten

Bij TN heb je dus maar 1 Regio zender ter beschikking, ook wat magertjes.



#25 Offline zzzzzz - Geplaatst: 27 november 2016 - 09:53

zzzzzz

    Sat4all Freak

  • Leden
  • 757 berichten

Bij TN heb je dus maar 1 Regio zender ter beschikking, ook wat magertjes.

Telenet biedt het maximum wat de wet toelaat, waarom dat magertjes zou zijn, moet je mij eens uitleggen.

TV Vlaanderen biedt zelfs dat minimum niet...



#26 Offline Lunico - Geplaatst: 27 november 2016 - 10:22

Lunico

    Sat4all Lid

  • Leden
  • 65 berichten

U vermeld dat je de regio ZENDERS bij TN hebt en dan kom je met de mededeling dat uiteindelijk maar 1 zender is in werkelijkheid wegens ingebouwde beperkingen van TN ( waar ze patent op hebben).

Misleidend dus, TVV biedt verder genoeg zenders die met geen enkele ander Vlaamse provider te zien zijn, verder moet je TVV enkel zien als een aanvulling op de zeer vele zenders die via de satelliet te ontvangen zijn.

Verder is TN de meest donkere wolk die ooit boven het Vlaamse media landschap is komen te hangen, overbodig om daarmee te gaan dwepen, dat weet eenieder.



#27 Offline Michel - Geplaatst: 27 november 2016 - 13:21

Michel

    Moderator/Admin

  • Beheerders
  • 10965 berichten
  • LocatieBudel

Ter info: Bij Lunico, ofwel Trippleboy, ofwel koffieleut, ofwel xxxxxxx ofwel een van zijn andere 100 aliassen, hebben wij schrijfrechten uitgezet.

De echte persoon achter deze schuilnamen wil ik op het hart drukken dat hij/zij hierbij een schrijfverbod heeft op sat4all. Plaats je nogmaals berichten op dit forum, onder welke naam dan ook, behouden wij ons het recht voor alle onkosten die hierdoor eventueel ontstaan op jou te verhalen.


Gebruik je een advertentie blocker? Sluit onze website dan uit. Zonder advertenties kan deze site niet voortbestaan.






Mogelijke gelijksoortige onderwerpen Collapse

  Onderwerp Forum Gestart door Statistieken Laatste bericht