Ga naar inhoud

Afstandsbediening m7 mz101hd


Tumke
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo ik heb een vraag de afstandsbediening werkt niet goed met mijn Samsung led tv met rode toets en ok en code 7 ingesteld.nu zou ik hem willen herstellen naar de originele functies maar dat staat niet beschreven.

Iemand een idee om hem te herstellen de box heb ik al gereset maar dat helpt niet.

Bedankt alvast voor het meedenken.Gr Tumke

 • Like 1
Link naar bericht
Delen op andere sites


Bedankt Johan45 voor de codes die had ik al gevonden maar ik kan nergens een code of manier vinden om de afstandsbediening van de m7 mz101 te resetten naar de originele instelling zoals hij was dit moet je op een of andere manier weer kunnen herstellen.

Ik denk dat het ook weer te maken heeft met dit onbekende merk Koan wanneer kiezen ze bij CD niet voor een goed merk.

Mooi op de verpakking vermelden interactief met uitzending gemist en dan verschijnt er de melding niet beschikbaar en dit noemen ze gecertificeerde ontvangers.

Link naar bericht
Delen op andere sites

Wat in het verleden nog wel eens wilde werken om je afstand bediening te resetten was de batterij(en) voor 24 uur uit je afstandsbediening te halen.

Gecertificeerd is overigens geen keurmerk maar betekend slechts aangepast aan de wensen en grillen van de provider

Vult u rustig aan !!!

Link naar bericht
Delen op andere sites

Hi Tumke,

 

De afstandsbediening gaat verder waar hij gebleven is in de database als je hem instelt.

Je kunt dus de gewone "simpleset" functie gebruiken en weer knop 7 inhouden totdat je TV uitvalt. Dan stuurt hij namelijk nummer 2 in de database, wil het niet 100% werken doe je het nog een keer en pakt hij #3 in de database.

 

Succes!

 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

 • Wie is er online   0 leden

  • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
 • Gerelateerde inhoud

  • Door Mimisiku
   Krijg hier een MZ-101 die sinds december géén sat heeft gezien. Einddatum van de ingebouwde Viaccess ORCA was 17 januari 2020. Ding aangesloten aan een coax uitgang. Uiteraard ging dat bakje eerst een nieuwe kanaallijst inladen. Apparaat gaf uiteraard geen beeld en de standaard melding 'Smartcard fout S03'.
   Voorheen moest bij een verlopen datum via www.canaldigitaal.nl of via SMS geheractiveerd worden. Had hij voorheen ook een aantal maal gedaan.
   Was nog bezig met de TV toen plots beeld verscheen op NPO1 met keihard geluid..
   Heeft Canal Digitaal dit aangepast???
  • Door hansdv
   hallo
   als mijn decoder officieel van tvv , nog nooit heeft gewerkt , moet ik dan onafhankelijk van het tvv gebeuren de fta zenders kunnen ontvangen?
   of zijn de fta zenders pas vrijgegeven nadat tvv zijn activering deed ?
    
    
   dank bij voorbaat
  • Door di-on-air
   1. Wie kan mij vertellen wat de afmetingen zijn van de M7 MZ 101?
   2. Als je de oude smartcard overzet naar de geïntegreerdesmartcard, krijg je dan de 1e maand alle zenders weer te zien?
    
   Alvast bedankt voor de antwoorden. 
  • Door Noordzee
   Op woensdag 11 oktober 2017 biedt Canal Digitaal een software-update aan voor de M7 MZ-101 en MP-201. De update wordt aangeboden via satelliet en via internet. Het laden van de nieuwe software zal tot maximaal 15 minuten in beslag nemen (indien je MZ-101 of MP-201 niet verbonden is met internet). Het apparaat zal de software in gaan laden zodra je deze uit stand-by haalt. Je kunt de update eenmaal uitstellen op het moment dat deze wordt aangeboden.
    
   Met deze wijzigingen worden de satellietontvangers voorzien van verbeteringen in functionaliteit, design en aanbevelingen. 

   M7 MZ-101 & MP-201
   - Begin Gemist toegevoegd (uitzending opnieuw starten, indien je ontvanger op internet is aangesloten)
   - Verbeterde afspeelfunctie (uitzendingen of films en series via internet starten sneller op en de kwaliteit is sneller op het juiste niveau)
   - Ontvanger start op met laatst bekeken zender.
    
   bron : canaldigitaal.nl 
    
  • Door Jürgen
   Een kennis van mij heeft in Spanje sinds kort een M7 MZ101 HD ontvanger welke op dit moment op een op 23.5 - Astra3 uitgerichte Single LNB is aangesloten en waarop een prima ontvangst bereikt wordt.
    
   Nu wil hij binnenkort een DUO LNB plaatsen om ook de 19.2 - Astra1 te kunnen ontvangen.
   Omdat de schotel toch al perfect op Astra3 is uitgericht heb ik hem geadviseerd om de DUO LNB met de 23.5 LNB in de LNB houder van de schotel te plaatsen maar het zal ook voor de ontvangstkwaliteit voor Astra3 ten goede komen.
   Met een beetje bijstellen van de DUO LNB kan hij dan zowel Astra1 als Astra3 ontvangen mits de M7 ontvanger goed wordt geconfigureerd.
   Met een Enigma (Linux) ontvanger zou ik met het configureren verder geen moeite mee hebben maar met een Philips ontvanger heb ik totaal geen ervaring.
    
   Mijn vraag is dan ook, wat is de makkelijkste wijze om de ontvanger voor zowel het gebruik van Astra1 als Astra3 te configureren?
   Heb ik het mis dat het het beste is om de ontvanger naar de fabrieksinstellingen terug te zetten en dan de beschikbare satellieten automatisch te laten scannen?
   Zo ja, welke Menu-items dienen dan gebruikt te worden.
   Ik moet dit op afstand doorgeven want ik zit pas weer eind november in Spanje en zal dan zelf van deze faciliteit gebruik maken.
   De eigenaar zelf is een uitgesproken leek maar heeft toch wel de enkele LNB op Astra3 kunnen plaatsen en de ontvanger kunnen configureren.
   Zijn er nog aandachtspunten welke in de gaten moeten worden gehouden?
  • Door Eduard2004
   Hei! Ik heb weer eens een satellietontvanger geïnstalleerd hier in Noorwegen, na twee jaar zonder te hebben geleefd. Deze keer is mijn motivatie het bekijken van Nederlandse zenders opdat mijn vriendin gemakkelijker Nederlands zal kunnen leren. Juist ondertiteling zal daarbij kunnen helpen.
    
   Tot nu toe kan ik concluderen dat de MZ-101 ontvanger, die ik niet op het internet heb aangesloten, wèl instellingen heeft voor ondertiteling, maar dat die niét getoond worden. De enige manier waarop ik ondertiteling kan krijgen is via teletekst. Dientegevolge moet ik steeds teletekst in- en uitschakelen als ik van kanaal wil wisselen, dat is nogal omslachtig.
    
   Mijn vraag: heb ik geen 'ingebouwde' ondertiteling omdat de MZ-101 niet op het internet is aangesloten, of is er iets anders aan de hand?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.