Jump to content

Recommended Posts

Beste mensen ik heb een probleem, na het terugzetten van een back up in win 10 krijg ik (2020_03_26 13_49_15 UTC) achter alle bestanden en bij enkele dll bestanden er tussenin is er een programma om dat te verwijderen?

 

Een vriendelijke groet

Share this post


Link to post
Share on other sites

de back up mogelijkheid van windows 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat wil je eigenlijk back-uppen? Windows/programmatuur of je data? Normaal zet je die op verschillende partities of verschillende data-dragers. Nu heb ik het gevoel dat bij jou alles op de C-schijf staat. Back-uppen van Windows/programnmatuur of van data is toch een verschillende tak van sport.

Je kunt een renamer programma installeren en dan ook werken met een wild-card (bijv.Advanced Renamer). Doe daar eerst een paar tests mee voordat je echt aan de slag gaat. En zet veiligheidshalve je data op een externe HDD.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als je nog een keertje een back-up wilt terug zetten gebruik dan aomei voor back-up en recovery.

Naar mijn mening is er geen beter programma voor back-up en vergeet dat gedrocht van Microsoft.

Je mag trouwens van geluk spreken dat er überhaupt iets terug gezet is.

Programmeurs van Microsoft kunnen nog niet eens met losse handen in een trein zitten laat staan een werkend stuk software schrijven.😛

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By boudeman
   Ik zoek naar een truc om een programma na een boot automatisch maar wel vertraagd (eigenlijk als laatste in een reeks) te laten opstarten. Ik denk aan een vertraging van bijv. 10-20 sec.
   Doel is om  het Kodi scherm meteen actief te hebben in plaats van nu, waarin andere schermen op de voorgrond zichtbaar worden.
  • By pirrewit
   De laatste tijd gaat de virusscan zijn gangetje. Avast is al jaren geprogrammeerd om te starten om 14.00 hr. Dat ging al honderden keren goed maar de laatste weken start hij naar eigen goeddunken ergens tussen 14.00 en 20.00 hr. Nooit meer op een vast tijdstip. In de settings staat nog steeds keurig 14.00.
   De laatste dagen is er ook nog de screensaver die raar doet. Soms valt die gewoon weg en staat er in de instellingen niet meer "foto's" zoals ook al jaren maar simpelweg "geen"  en dan komt er uiteraard geen screensaver. Terug foto's instellen en dan gaat het weer goed maar onbekend voor hoe lang weer. Gebeurd soms eens per dag soms meerdere malen per dag.
   grts
  • By Checkin
   Bij een nieuwe Lenovo laptop wil de installatie van Mcafee niet door lopen/ voltooien. Ik krijg een foutmelding  12152.  Het vreemde is ook als ik bij Microsoft Office 365 wil downloaden/ installeren dat ik daar ook een  melding krijg dat er iets met de verbinding aan de hand zou zijn ?
    
   Om uit te sluiten dat er iets met de verbinding zou zijn,  alles lijkt gewoon te functioneren, websites etc zijn gewoon te benaderen, heb ik de laptop verbonden met mijn hotspot van mijn telefoon (4G).  Nu kan ik beide software installaties wel voltooien .
    
   Wat zou hier de oorzaak van kunnen zijn dat dit niet lukte via mijn vaste Ziggo internet ( modem in bridge) , met een Draytek Vigor  2130 router.
    
    
    
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy