Ga naar inhoud


ceesv

Moderator
  • Items

    36073
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    196

3 Volgers

Over ceesv

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

115896 profielweergaven
  1. Met een diameter van 180 cm is de openingshoek van de schotel klein. Uitrichten is milimeter werk. Ook de skew van de lnb moet je optimaal instellen.
  2. In welke regio staat de schotel?
  3. Welkom. Alleen draaien is niet voldoende, je zal ook de elevatie van de schotel moeten aanpassen. Voor Astra 3 en 1 zal je de schotel steeds een klein beetje hoger moeten richten.
  4. Voorlopig is er nog niets uitgekomen van de doomsday voorspellingen van Europa over de brexit. En de Engelsen die ik ken staan nog steeds achter de Brexit.
  5. In Nederland horen we van onze regering steeds dat oplossingen van onze problemen niet mogelijk zijn omdat "het" niet mag van Brussel. Neem de Mest degoratie, natuurlijke mest gebruiken om het land vruchtbaar te houden mag niet, maar kunstmest moet van Brussel gebruikt worden. Kunstmest wordt gemaakt van heel veel aardgas en is schadelijker voor de bodem, maar het moet van Brussel gebruikt worden. De afgelopen jaren hebben de Europese landen veel bevoegdheden overgedragen aan Brussel. En dat is de werkelijkheid die ons in Nederland steeds meer opbreekt. Nederland: Frankrijk:
  6. Er was eens ene Liz Truss 49 dagen aan de macht in Engeland, die had met haar minister van financiën hele nieuwe plannen, de rest is geschiedenis. Uit de krant van een tijdje geleden... https://www.theguardian.com/business/2022/oct/20/the-mini-budget-that-broke-britain-and-liz-truss From soaring mortgage costs to a sterling slump, the fiscal event set off a chain of chaos that led to PM’s downfall Van stijgende hypotheekkosten tot een ineenstorting van het pond sterling, de fiscale gebeurtenis zette een keten van chaos in gang die leidde tot de val van PM. De Engelsen betalen nu nog steeds het gelag van die 44 dagen.
  7. Waar wil je het vrijgekomen geheugen voor gaan gebruiken?
  8. Tja, als het maar gratis is.
  9. De sprintrace is van start gegaan, achter de safety car. Stroll en Norris einde oefening.
  10. In dit geval zijn het nieuwe milieueisen die door de overheid gesteld worden waardoor bouw onmogelijk wordt gemaakt. De bouw van zo’n half miljoen woningen staat op losse schroeven door nieuwe milieu-eisen. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat publiceerde onlangs een kaart waarop zeer gedetailleerd is vastgelegd waar er extra eisen aan bouwlocaties door lokale overheden gesteld moeten worden. De uitkomsten zijn schokkend.
  11. Nieuwe milieueisen! Slecht nieuws voor de woningzoekenden en de bouwsector. https://www.telegraaf.nl/financieel/814380287/nieuwe-milieu-eisen-veroorzaken-schok-bouw-van-half-miljoen-woningen-op-losse-schroeven
  12. Dit lijkt mij geen schotel ontvangst probleem maar een decodering probleem. Voor sommige zenders heb je een ci module nodig, die zenders zijn niet te decoderen door je softcam.
  13. De eerste Ferrari in de vrije training is er al mee gestopt. Red Flag!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...