Ga naar inhoud


zeeteefje

Lid
  • Items

    1144
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Alles dat geplaatst werd door zeeteefje

  1. CanalDigitaal/Canal+ moet ook nog flink aan de bak met hun marketing. Op nu.nl staat een heel artikel over de abonnementen 'zonder kabel', waarbij ze TV kijken zonder kabel abonnement bedoelen. Daar wordt wel NPO Start, NLZiet en zelfs Videoland genoemd om lineair te kunnen kijken, maar niet CanalDigitaal of Canal+. Terwijl de app van Canal+ en CanalDigitaal toch veruit het breedste aanbod aan Nederlandse TV zenders geeft, inclusief de sportzenders. Logisch dat ze langzaam van satelliet afscheid nemen, maar zorg dan wel voor brede bekendheid met je alternatief.
  2. De Canarische eilanden verliezen ontvangst, maar dat wordt gecompenseerd door al die Nederlanders in IJsland en het oosten van Groenland die voortaan met een 60 cm schotel naar CanalDigitaal kunnen kijken.😉
  3. Ik denk dat Canal+ aan het voorsorteren is op het stoppen van Viaplay. Als de resultaten van Viaplay tegen blijven vallen kan Canal+ deze zender wijzigen in Canal+ sport en de zo de sportrechten verzilveren. Idem voor de Nordic landen. De filmrechten kunnen ze simpel toevoegen aan het huidige Canal+ aanbod. Samen met de investeerder PPF group bezit Vivendi/ Canal+ 60% van de aandelen Viaplay en bestuurt feitelijk Viaplay. Als Viaplay een bodemloze put blijft zal de grootaandeelhouder de stekker er uit trekken. Gezien de prijzen die Canal+ in Frankrijk rekent voor de abonnementen lijkt me dat overigens slecht nieuws.
  4. Je weet toch hoe het werkt? Als je niet betaalt, ben jij het product. Je betaalt met je data, je gegevens en door verplicht reclame te kijken. Apps als Freetube voorkomen dat, maar die zitten weer niet in de appstore, en sideloaden geeft ook risico's.
  5. Als je niet rechtstreeks geld overmaakt, dan betaal je door reclame te kijken. Net als bij andere commerciële TV zenders.
  6. Ja, maar YouTube is niet gratis. Betalen of reclame kijken.
  7. zeeteefje

    Nieuws bij NPO TV

    Hij heeft het eigenlijk over de nieuwsvoorziening, en daar heeft hij zeker een punt. Frankrijk heeft bv maar liefst vier stuks 24/7 nieuws zenders, een zakelijke nieuws zender en zelfs enkele commerciële lokale nieuws zenders. Nu heeft Frankrijk wel meer inwoners, maar met bijna 70 miljoen Fransen tegen 18 miljoen Nederlanders zou het toch gemakkelijk mogelijk moeten zijn om ook in Nederland minimaal één 24/7 publieke nieuwszender in de lucht te houden, en die is er niet. Je vraagt je af waar al dat geld blijft.
  8. Dat zijn andere camera's dan de 180 graden camera's. De 180 graden camera's worden op afstand bediend en kunnen 180 graden draaien. Die beelden zijn echter (nog-) niet live beschikbaar. Die gebruiken ze om bv een inhaalactie volledig in beeld te brengen: vanaf het naderen van achteren, er naast rijden totdat de inhalende auto er voor zit beweegt de camera mee: 180 graden.
  9. Volgens mij is F1TV pro de enige legale streaming aanbieder die de F1 in 1080p50 en H265 aanbiedt bij 6Mb/s. Ik hoop dat ze snel naar native 4k gaan, maar dit HD beeld is van prima kwaliteit. Beter dan H264 via satelliet.
  10. Nee, dat is 'm. Maar dus (nog-) niet beschikbaar op Android TV. Wel op Android voor draagbare devices.
  11. De NASA app is niet beschikbaar op Android TV, dus niet meer op het grote scherm te zien.
  12. Inderdaad. In Frankrijk is vorige maand zelfs massaal de Philips Hue verlichting uitgevallen nadat OpenDNS geweigerd heeft om gevolg te geven aan een rechterlijke uitspraak om illegale IPTV servers te blokkeren. Uiteraard aangespannen door Canal+ Volgens OpenDNS zijn ze niet in staat om alleen voor bepaalde landen bepaalde adressen te blokkeren, en hebben ze van de ene op de andere dag en zonder waarschuwing hun diensten in Frankrijk gestaakt. En toen bleek dat Philips Hue de DNS servers van OpenDNS kennelijk hard coded in hun apparaten heeft zitten waarna die massaal uitvielen.
  13. Canaldigitaal heeft dit proces zelf versneld door als enige provider van Nederland te beweren dat bij hun HD de standaard was, en vervolgens die belofte ook als enige provider van Nederland nooit na te komen." Het slechtse beeld voor de hoogste prijs" is al zeker tien jaar de realiteit. En dan lopen klanten weg. Alternatieven genoeg, allemaal goedkoper, met een ruimer aanbod en beter beeld. Het verbaasd me al dat ze nog bestaan. Die overgang naar Nagra Cak7 gaat nooit meer gebeuren. Ze stoppen gewoon voor die tijd met uitzenden.
  14. Hij is niet de enige, Ricciardo staat naast hem. Als Yuki doorstroomt naar Redbull zijn er twee zitjes te vergeven bij de Racing Bulls.
  15. TF1 4K is vooralsnog alleen beschikbaar via de Franse provider boxen en tegen betaling bij Molotov. Niet op DVB-T en ook niet via satelliet.
  16. zeeteefje

    F1 Oostenrijk

    Andersom precies zo. Max moet tot twee keer toe buitenom de baan sturen om een botsing te vermijden omdat Norris hard aan de binnenkant aankomt en naar buiten stuurt. Verstappen laat 1 keer de auto naar buiten lopen om Norris af te knijpen, maar Norris stuurt wel gewoon in en veroorzaakt een botsing. Afknijpen mag niet, maar het is gewoon 'racen', iedereen doet het. Alleen word je bij een botsing wel als 'hoofdschuldige' aangewezen.
  17. Zo lang er maar internet is mist niemand iets. Iedereen heeft tegenwoordig zijn eigen TV abonnement bij zich op smartphone of tablet. Sterker nog, waarom zou je überhaupt nog een satelliet abonnement nemen? CanalDigitaal is terecht aan het afbouwen.
  18. @Alex1970: Ik heb alleen de eerste aes key ingevuld en alles werkt. Wat is het nut van de twee andere aes keys?
  19. Zijn laatste snelle ronde is afgebroken door onenigheid met- en tussen diverse coureurs die botsautootje gingen spelen. Qua tijd zegt het dus niet zo veel, maar ik ben benieuwd wie er allemaal een "douw" gaan krijgen van de FIA.
  20. Nee, In Frankrijk moeten de Olympische spelen zelfs door iedereen gratis in UHD te zien zijn via DVB-T. Of ze dat gaan halen weet ik niet, er zijn nog veel DVB-T zendmasten zonder transponder met UHD zenders. (France 2 en -3 UHD).
  21. In Frankrijk zijn de UHD uitzendingen zelfs gratis en ongecodeerd via DVB-T2 te zien. Alleen nog niet in heel Frankrijk uitgerold, maar dat zou voor de start van de Olympische spelen klaar moeten zijn.
  22. F1TV pro is sinds enkele maanden ook onderdeel van de Franse Canal+ app. Je kunt er op wachten dat hetzelfde gebeurt in Nederland. Canal+ is tenslotte de grootaandeelhouder/ eigenaar van Viaplay. F1TV pro is al sinds december j.l. niet meer te abonneren in Frankrijk voor nieuwe abonnees. Ik blijf wel stil zitten als ik geschoren wordt
  23. Ik krijg net een mail van F1TV pro dat mijn Franse abonnement vanaf 11 juli wordt beperkt tot uitsluitend live uitzendingen. Niet terugkijken, geen voor- of nabeschouwing, geen documentaires, geen historische races meer, alleen live kijken. Wil ik meer, neem dan een abbo op Canal+. Ter compensatie krijg ik 6 maanden gratis verlenging van abbo en daarna een prijsverlaging naar €50,-/ jaar. 6 maanden gratis is drie maanden niks vanwege de winterstop ...
  24. Hoezo twee keer? Perez heeft nul safety cars veroorzaakt. Dat anderen dat wel doen, daar heeft RedBull geen invloed op.
  25. 25 k€ boete voor het voorkomen van een safety car waar Verstappen mee zou zijn benadeeld. Een koopje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...