Jump to content

zeeteefje

Members
 • Posts

  721
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by zeeteefje

 1. Formeel kan dat niet, want er mag aan de motor helemaal niet meer ontwikkeld worden. Ze zullen dus een veiligheids- update doorvoeren die noodzakelijk is om de motor veilig te kunnen gebruiken de rest van het seizoen. Dat daar ook 20 pk extra meekomt is toeval... šŸ˜
 2. Dat is geen bewuste actie, maar het uitlopen van een motor die al uit staat. Max stapt uit, terwijl Hamilton gewoon als een gek blijft proberen om de auto onder die van Max uit te wringen. Je ziet ook de aanstormende officials rechtsomkeert maken om het vege lijf te redden. Het zou hem een ban voor Ć©Ć©n race moeten opleveren. Maar omdat deze levensgevaarlijke actie wonderbaarlijk goed is afgelopen praat niemand daar over.
 3. Nee, want Hamilton was op dat moment aan het proberen om met volgas zijn auto onder de auto van Max uit te wrikken. Deze levensgevaarlijke gek heeft daarmee het leven van anderen in gevaar gebracht.
 4. Dit is een uitstekende startpositie voor Max. P3 is beter dan P2 op dit circuit. Max zit bij de start direct in de slipstream van Bottas, in tegenstelling tot Hamilton. Hij zal dus Hamilton al voor de bocht moeten kunnen passeren en Bottas meteen daarna. In theorie...
 5. Daar moeten de fans het mee doen: Spa Grand Prix : Statement Spa Grand Prix SA expresses its deepest disappointment to the outcome of this weekend, which was supposed to be the one of reunion, the conclusion of a year of hard work during which we overcame all obstacles. It started well, the show was there, but the weather conditions were not in our control and the decision made by the race direction must be respected, as the safety of the drivers must remain the priority. We share the disappointment of our customers, who have been exemplary in the way they have suffered this incredible day, but also in the way the evacuation has been carried out,. This underlines, once again, the quality and the perfect behavior of our public of enthusiasts. We now look forward to tomorrow, to a bluer sky and we look forward to seeing you next year.
 6. Nee, dat wordt een TV of STB met steeds meer verschillende apps om TV te kunnen kijken.
 7. Werkt probleemloos, maar alleen Fransat, provider 041950. Geen bis kanalen, zelfs niet als die tijdelijk FTV staan voor Fransat kijkers.
 8. Niemand spreekt over vrije trainingen of kwalificatie. Alleen de race op zondag volstaat om de belofte waar te maken.
 9. @Ceesv: voor iemand met jouw kennis van zaken en dan nog twee extra kaarten gebruiken in plaats van intern sharen is gewoon vrijwillig CD subsidiĆ«ren šŸ˜. Zoals elders gemeld is voor mij het sharen niet belangrijk, maar wel onbeperkt lokaal opnemen. Als dat kan met een CI module icm achteraf decoderen, dan blijf ik bij CD. Zo niet, stap ik over op een al-dan-niet legale IPTV aanbieder.
 10. De truc zit vermoedelijk in deze mededeling van Jeevanhoof:" "Er zijn spelers zoals VLC, maar ook de Windows media player, die laten de afbeelding zien die bij in het mapje zit, waar de liedjes instaan. Als het een bestaande CD is kan bet ook zijn dat ze de afbeeldingen van hef net gaan halen terwijl de muziek wordt afgespeeld." Het afspeelprogramma herkent de originele CD en haalt het plaatje van de hoes van internet. Bij het branden is die informatie vermoedelijk verloren gegaan en weet de afspeelsoftware niet meer wat het is en zijn de plaatjes weg.
 11. Klopt helemaal. IK kijk dan ook bijna uitsluitend vertraagd zodat de reklame door te zappen is. Maar dat is natuurlijk tegen het zere been van de reklame boeren die te weinig kijkers krijgen voor hun geld, en dus ook de providers. Wat ze niet lijken te beseffen is dat voor veel mensen de maat vol is, dan maar geen abonnement op lineair kijken. Einde provider, einde content provider.
 12. Dit werkt in Frankrijk ook niet.De resultaten van C+ zijn ook niet om over naar huis te schrijven, daarom zie je ook een grote consolidatieslag in Frankrijk in een poging van de Franse providers om een front te vormen tegen de Amerikaanse streaming providers. Maar in Frankrijk ontvangt iedereen iets van 30 zenders gratis, zeg maar het basispakket van CanalDigitaal. Amazon zit ook al veel langer in Frankrijk dan in Nederland en je krijgt gratis Amazon prime TV bij je Amazon abonnement die op het grote Franse platteland heel populair is wegens de 'gratis' volgende dag levering en de lage prijzen. 30 zenders+ Amazon prime TV en dan nog Netflix is bovendien goedkoper dan een Canal+ abonnement. De eigenaar van M7 zit echt niet op rozen.
 13. Onder druk van de content providers graven ze hun eigen graf, en die van de content providers. Mensen haken gewoon af: te duur , slechte content, veel te veel reklame die je ook nog eens verplicht moet uitzitten etc. Er wordt reeds massaal overgeschakeld naar streaming diensten die overigens dezelfde weg beginnen te bewandelen in een poging meer geld uit de consument te knijpen, maar daar is de concurrentie moordend en stapt de klant nog sneller op.
 14. Tsja, ze waren niet de beste satelliet provider en ze zijn niet de beste IPTV provider. Het is ze toch gelukt om de enige satelliet provider te blijven, maar dat gaat ze met IPTV niet lukken. Zonder satelliet distributie is het einde verhaal voor deze provider, de alternatieven zijn beter en goedkoper.
 15. Ja, dat was jaren geleden toch zelfs een probleem met CD (gecertificeerde-) boxen? Het algo werd toch zodanig aangepast dat de key langer geldig was of dat de vorige nog bruikbaar was om te voorkomen dat opnames in de soep liepen?
 16. Dat is theorie. De CI+module van CD moet het achteraf decoderen ondersteunen, en als die dat doet, hoe oud mag een opname dan zijn? Een praktijktest zou helpen, maar het heeft natuurlijk geen haast. Die module is nog lang niet verplicht.
 17. Het regent hard momenteel op het circuit tijdens de F3. Als dat vanmiddag ook zo is kunnen alle banden strategieƫn de deur uit.
 18. Ook niet gecodeerd opnemen?, dus de CI module tijdens de opname niet gebruiken, maar achteraf decoderen.
 19. Max start op de rode band, dus die is in theorie sneller bij de eerste bocht dan de Mercedessen op de gele band. Dat zal de reden zijn dat ze in Q2 zijn overgestapt naar rood. Het team zal tot de conclusie zijn gekomen dat pole position er niet inzat voor Max en heeft een alternatieve strategie bedacht.
 20. Wat mij betreft is het belangrijker dat je (onbeperkt-) gecodeerde opnames kunt maken die dan, desnoods Ć©Ć©n voor Ć©Ć©n, achteraf door de module gedecodeerd worden. Heb jij de mogelijkheid om te testen of dit mogelijk is met deze module? @John van Dreumel: IPTV aanbieders, zelfs CanalDIgitaal, bieden de mogelijkheid om op te nemen in de cloud.
 21. Omdat Viaccess in de toekomst uitgefaseerd wordt..? Een CI+ module als opvolger van een CI module, de gebruikte codering interesseert geen enkele klant, behalve hobbyisten.
 22. Je mag aannemen dat door CD geleverde spullen minstens 5 jaar blijven werken, dan zou CI+ op zijn vroegst in 2026 ingevoerd kunnen worden. Het is maar de vraag of satelliet tegen die tijd nog wel klanten heeft.
 23. Het is feitelijk een standaard race actie zoals beide heren hebben geleerd toen ze nog jong waren bij het karten. De coureur aan de binnenkant van de bocht laat zijn auto naar buiten lopen om zo de andere rijder van de baan te duwen, tenzij die zijn voet van het gas haalt. Het mag uiteraard niet, maar zeker bij karten is het meestal succesvol omdat toch niemand het ziet. Maar het is nogal een verschil om deze manoeuvre uit te halen bij 300 km/h in plaats van 50 km/h.
 24. LOL, Max lag voorop, er was niemand om voorbij te gaan. Hij heeft ook helemaal niet te vroeg ingestuurd, er pasten nog twee race-auto's tussen Max en de apex. Maar Hamilton probeerde dan ook helemaal niet om in te sturen omdat dat onmogelijk was met zijn snelheid, hij reed bijna rechtuit, recht tegen de auto van Max. Een doelbewuste actie van Hamilton om Max van de baan te duwen. De enige reden dat Hamilton niet van de baan reed was de aanwezigheid van de auto van Max.
 25. Als Max achter ligt zou Hamilton met zijn voorwiel het voorwiel hebben geraakt, niet het achterwiel. Jouw voorwiel tegen achterwiel van de opponent betekent per definitie dat je achter ligt. Volgens berichten in de media zou RedBull inmiddels over data beschikken die bewijst dat Hamilton zo snel de bocht in reed dat hij die onmogelijk kon halen zonder de auto van Max te raken. Dat lijkt de versie van RedBull te steunen dat er sprake is van opzet.
Ɨ
Ɨ
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.