Jump to content

Donkeyman

Members
 • Content Count

  1,030
 • Joined

 • Last visited

About Donkeyman

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 03/29/1953

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Eemnes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De beeldkwaliteit blijft hier wel wat achter. Bij bewegende dingen zie je dat de framerate te kort schiet. Misschien gaan ze daar nog iets aan doen.
 2. Niet iedereen is liefhebber van Frans Bauer, in mijn ogen heeft dat niets met muziek te maken.
 3. Even een vraag van een niet netwerk expert: wat heb je aan een een 10Gbit switch als je router dit niet ondersteunt?
 4. Ja, het zag er wel knullig uit. Via de app was het wel ok...
 5. En deze blijven minimaal 10 jaar prima werken in weer en wind.
 6. Opgelost: Een automatisch backupprogramma stond ingesteld op 10.00 uur. Het was wel even zoeken, maar het lek is weer boven.
 7. Geen timer ingesteld, epg heb ik gecheckt maar dat moet ik misschien nog even beter doen. Powertimer ken ik (nog) niet.
 8. Sinds kort start mijn Ultimo 4K iedere dag automatisch op vanuit deep sleep om 10.00 uur. Ik heb gezocht naar een app of instelling die dat zou kunnen veroorzaken, maar kan het niet vinden. Hebben jullie een suggestie wat de oorzaak zou kunnen zijn?
 9. Uiteindelijk lag het aan de voedingsplug in de sigarenaansteker. Deze gaf blijkbaar een veld, waardoor de gevoeligheid van de DAB+ radio verminderd werd. Na omwisseling met een ander exemplaar heb ik een zeer goede ontvangst.
 10. Na wat onderzoek heb ik de waarschijnlijke oorzaak gevonden van de slechte ontvangst: de dashcam. Zodra deze niet inschakeld is, is de ontvangst overal uitstekend. Ik denk dat ik de route van de bekabeling van de dashcam moet verleggen, ik weet niet waar de dab+ antenne zich bevindt.
 11. Het is een af-fabriek radio, ik zal eens checken of er meer Mondeo rijders zijn die klachten hebben.
 12. Ik heb Dab+ ontvangst in mijn Ford Mondeo van 2015 en ben daar niet tevreden over. Bij vrijwel ieder viaduct in het hele land valt de ontvangst minimaal 5 seconden weg en dat is erg irritant. Bovendien klinkt Dab+ nogal blikkerig in vergelijking met FM. Hopelijk komt er nog verbetering. Thuis in de keuken komt Dab+ altijd prima door, ik hoef de antenne van de ontvanger niet eens uit te schuiven, maar dat komt waarschijnlijk doordat ik onder de rook van Hilversum woon.
 13. Automaten hebben onderhoud nodig, handgeschakelde bakken niet. Die hoeven niet gespoeld te worden en hebben geen verse olie nodig. Een van mijn vorige auto's heb ik naar 630.000 km gereden met dezelfde olie in de versnellingsbak. Ik rijd al bijna 50 jaar auto en nog nooit heb ik een probleem gehad met een handgeschakelde bak. Tot dit jaar... Op vakantie in Slowakije is de bak van mijn 3,5 jaar oude Ford Mondeo in de soep gedraaid. Het hoofdlager van de prise as ging stuk. Gelukkig had ik garantie en is hij in Nederland netjes gerepareerd.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy