Jump to content

Donkeyman

Members
 • Content Count

  1,058
 • Joined

 • Last visited

About Donkeyman

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 03/29/1953

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Eemnes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Waarschijnlijk kan je naar Weesp via een van de Zuid-Oost afritten.
 2. Ik kan zien dat deze foto met een behoorlijk lange telelens is gemaakt, zodat de bochten overdreven kort op elkaar lijken te liggen. Ik denk dat je je geen zorgen hoeft te maken over de verkeersveiligheid. In de afgelopen tijd heeft de fotopers de telelens ook een paar keer "misbruikt" om aan te tonen dat men veel te dicht op elkaar zit in Coronatijd.
 3. Voor sublieme AM ontvangst vind ik het nog niet noodzakelijk om een VAG auto te kopen. De DAB+ ontvangst in de Mondeo is perfect sinds ik een storende usb lader heb vervangen door een afgeschermd exemplaar.
 4. Mijn Ford Mondeo van 2015 heeft vreemd genoeg ook AM ontvangst. Meer dan wat ruis en gekraak heb ik nog niet waargenomen.
 5. Of E-Channelizer gebruiken, voor mij tot nu toe het beste programma.
 6. Sorry, ik zag dit bericht erg laat. Ik kan iedere gewenste bron doorgeven aan zone 2, terwijl zone 1 een andere bron weergeeft.
 7. Als we toch aan het name droppen zijn: Emerson Lake & Palmer en natuurlijk Yes, met absolute synthesizer kampioen Rick Wakeman.
 8. Goed idee, maar wie zijn er VIP geworden?
 9. De Ultimo 4K vind ik de allerbeste ontvanger die ik tot nu toe in huis heb gehad. Zeer stabiel, prachtig beeld, maar kost wel een paar centjes.
 10. Tonskidutch, ik heb al een Zero 4K aangeschaft, prima boxje trouwens. De Solo2 is reeds verkocht.
 11. De laatste tijd heb ik de SOLO2 gebruikt via een fallback tuner. Vanochtend heb ik geprobeerd om de kaartlezer te activeren en die werkt helaas niet meer. Zowel PLI en VTI geprobeerd, ik vrees dat de kaartlezer defect is. De SOLO2 kan dus alleen gebruikt worden met een fallback tuner, dus zal er geen belangstelling meer zijn. Bij deze mag de advertentie verwijderd worden.
 12. Te koop: VU+ SOLO2 in prima staat met afstandsbediening en complete verpakking. Uitgerust met 2 tuners. Foto's volgen nog. Vraagprijs 75 euro.
 13. Vroeger moest je ook verplicht telefoontoestellen huren bij de PTT, dat was een geweldig verdienmodel. Ook de gesprekskosten waren een goudmijn. Sinds 2010 gebruik ik op de Telfort lijn de Fritzboxen 7390, 7490 en nu de 7590 met veel plezier en heb de helpdesk nauwelijks nodig gehad. Die vreselijke Experia modems liggen sindsdien ongebruikt te verstoffen in de kast. Kapitaalvernietiging....
 14. Ik ben een tijdje geleden overgestapt van VTI naar PLI. De reden hiervan waren problemen met cardsharing via oscam. Na migratie naar PLI was dat opgelost, maar een bijkomend voordeel was dat nu alle stations een volledige epg hebben. Ook de Engelse zenders. Voor het eerst krijg ik nu picons voor vrijwel iedere gangbare zender te zien en die worden ook regelmatig geupdate. VTI was voor mij een erg fijn image, maar alles afwegend ben ik met PLI beter af.
 15. Op de AVR-X3500H ziet het menu er iets anders uit. Ik heb geen keuze mogelijkheid, er staat alleen HDMI. Als ik een optische kabel toevoeg wordt dat weer anders denk ik. Ik zal binnenkort even mijn audiokast naar voren schuiven.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy