Ga naar inhoud

Donkeyman

Leden
 • Aantal items

  1005
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Donkeyman

 • Titel
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 03/29/1953

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Eemnes

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb werkelijk alles geprobeerd, maar de Ultimo 4K laat zich niet "splashen", terwijl het prima lukt met de Solo 2. 4 verschillende soorten usb sticks gebruikt NTFS en ook Fat 32 toegepast Alle mappen behalve Ultimo 4K verwijderd Alle drie usb aansluitingen getest Wie heeft nog een suggestie?
 2. Heren, op de Solo 2 werkt het wel. Ik krijg nu het VU+ splashscreen te zien. Ik blijf nog even stoeien met de Ultimo 4K, tot dusverre veel dank voor jullie expertise.
 3. Tonskidutch, hier zie je mijn usb stick en ook de inhoud van de Ultimo 4K map. Het update bestand in deze map is 0 kb, dus leeg. Dat zal de oorzaak wel zijn. Het is geen halszaak voor mij, dat VTI logo zie ik helemaal aan het begin van het opstarten. Ben nog steeds content met PLI.
 4. Mimisiku, lui ben ik zeker niet, maar ik ben geen geboren techneut. Wel een doorzetter , maar op een bepaald moment wil je geen uren meer besteden aan zaken die perse niet willen lukken. PLI is dus een aangename oplossing voor mij.
 5. Onlangs moest ik noodgedwongen overstappen van VTI naar PLI. Dat heeft me meer voordelen dan nadelen opgeleverd, voor het eerst werken picons prima, ik zie ze op het infoscherm, de zenderlijst en de display van mijn Ultimo 4K. Die display is nu ook standaard voorzien van een mooie indeling en alle nodige informatie. EPG informatie van de BBC wordt nu eindelijk zonder kunstgrepen weergegeven in PLI, zodat ik geen mooie docu's van BBC 4 meer hoef mis te lopen. Opgenomen bestanden worden niet zoals in VTI netjes gerubriceerd in aparte mappen, maar dat komt misschien nog. Vreemd genoeg zie ik bij opstarten nog steeds het VTI logo verschijnen op de display van de Ultimo 4K
 6. Ze moet nu, al dan niet terecht, een tijdje door het leven als "graaiheks"...
 7. Sprietje, bedankt voor je college. Zo leren we weer wat bij dankzij jouw deskundigheid!
 8. Ik heb altijd begrepen dat de Bisat G2 37 dB versterking geeft en de Big Bisat 36 dB. Dan geeft de eerste toch meer versterking? Is de Big Bisat misschien wat gemakkelijker in te stellen? Ik heb zelf de Bisat al bijna 14 jaar in gebruik en die blijft het perfect doen.
 9. Een bijkomend voordeel van een ssd is de geringe warmteafgifte t.o.v. een harddisk.
 10. Even bepalen hoe groot hij moet zijn, daarna even de goedkoopste selecteren.
 11. Het werkt allemaal: fallbacktuner ipv oscam delen en de picons laten zich voor het eerst zien zonder problemen. Voorlopig ben ik weer uit de narigheid, in ieder geval bedankt voor jullie hulp!
 12. Ceesv, dankjewel voor je hulp tot dusverre. Inmiddels heb ik op beide ontvangers PLI geïnstalleerd en dat gaat prima allemaal. Je zal misschien zeggen, waarom geef je het op, maar ik ben het een beetje beu om met dit mooie weer eindeloos te prutsen aan allerlei instellingen. Na jaren VTI dus nu PLI en hopelijk blijft alles nu lekker draaien.
 13. Ceesv, dat heb ik de laatste dagen al een paar keer gedaan en steeds krijg ik geen beeld meer via oscam, terwijl het jarenlang prima gewerkt heeft. Het is spontaan opgehouden te werken, terwijl ik niets heb veranderd. Het is wel vreemd dat PLI wel gecodeerde zenders laat zien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid