Ga naar inhoud

Donkeyman

Leden
 • Aantal items

  1085
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Donkeyman

 • Titel
  Sat4all Core Member
 • Verjaardag 03/29/1953

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Eemnes

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ben zelf ook al jaren VU+ en Denon gebruiker en ben ook eens tegen vage problemen aangelopen. Eén keer heb ik uren zitten klooien aan een issue dat terug te voeren viel op een slechte hdmi kabel. Voor 4K signalen worden hoge eisen gesteld, ik zou dat ook nog even checken.
 2. Con, dat ziet er inderdaad allemaal mooi uit. Succes!
 3. Welk programma gebruik je eigenlijk voor de uitlezing? Ik gebruik hier het gratis P1 monitor en dat werkt heel goed en probleemloos. Ik kan zelfs de buitentemperaturen van een naburig weerstation integreren.
 4. De Ultimo 4K is volkomen stil, wordt niet heet en dat komt misschien door het gebruik van een 2.5 inch harddisk.
 5. Ik heb tot nu toe ervaring met vier VU+ modellen en tot nu toe heb ik geen hardwareproblemen gehad. Mijn VU+ Duo2 is een keer gesneuveld door een zeer heftige blikseminslag, maar daar blijft het bij. Het is fijn dat je kan kiezen uit diverse images.
 6. @Astro iris: Natuurlijk zijn het weermodellen, maar op dat kaartje zie je drie verschillende weermodellen die niet erg verschillen van elkaar. En het gaat over de Bilt, niet ver van mijn locatie. Het wordt in ieder geval geen barbequeweer....
 7. Ik zag net de diverse weermodellen en die zien er gruwelijk koud uit. Ik ben nu wel blij met mijn triple glas en vloerisolatie.
 8. Sommige Vu+ modellen zijn niet of slecht leverbaar en ik denk dat dat komt door verstoorde leverantie van chips ivm de corona ellende. Nadat mijn Duo2 een paar jaar geleden werd getroffen door de bliksem, ben ik zo verstandig geweest om een nieuwe Ultimo 4K te kopen en daar heb ik geen spijt van. De mogelijkheden en kwaliteit zijn onovertroffen en zeker in combinatie met het nieuwe Openpli 8.0 volkomen probleemloos.
 9. @Eduard07: Je hebt gelijk, er zijn nogal wat buitengebieden zonder kabel en snel internet. Lieden uit stedelijke gebieden beseffen dat niet.
 10. Hier heb ik geen ontvangst van RTV Drenthe met oranje CDS kaart.
 11. Dit staat ons eventueel te wachten, compleet met sneeuwstormen.
 12. Hier hebben wij ook een betonnen broodjesvloer van rc 1.5 en deze week komt er een bedrijf een Icynene laag van 15 cm.onder de vloer aanbrengen, die de rc waarde met 4 verhoogt. De kosten worden meer dan betaald uit rijkssubsidie op triple glas i.c.m. kunststof kozijnen. De vloer zelf isoleren is het meest effectief, chips doen een stuk minder.
 13. Het valt mij op dat een hoop mensen het woord "racisme"niet eens kunnen spellen, en vooral de betekenis ervan niet kennen.
 14. Mijn conclusie: we worden inmiddels gekoloniseerd door immigranten. Probeer eens een nieuwe omroep wit of blank te noemen, dan word je aan de hoogste boom geknoopt.
 15. Ik heb een tijd in een huis gewoond waarvan het sanitair bestond uit een koperen keukenkraantje waar koud water uit kwam. Gelukkig was het badhuis om de hoek.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.