Jump to content

Donkeyman

Members
 • Content Count

  1,049
 • Joined

 • Last visited

About Donkeyman

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 03/29/1953

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Eemnes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tonskidutch, ik heb al een Zero 4K aangeschaft, prima boxje trouwens. De Solo2 is reeds verkocht.
 2. De laatste tijd heb ik de SOLO2 gebruikt via een fallback tuner. Vanochtend heb ik geprobeerd om de kaartlezer te activeren en die werkt helaas niet meer. Zowel PLI en VTI geprobeerd, ik vrees dat de kaartlezer defect is. De SOLO2 kan dus alleen gebruikt worden met een fallback tuner, dus zal er geen belangstelling meer zijn. Bij deze mag de advertentie verwijderd worden.
 3. Te koop: VU+ SOLO2 in prima staat met afstandsbediening en complete verpakking. Uitgerust met 2 tuners. Foto's volgen nog. Vraagprijs 75 euro.
 4. Vroeger moest je ook verplicht telefoontoestellen huren bij de PTT, dat was een geweldig verdienmodel. Ook de gesprekskosten waren een goudmijn. Sinds 2010 gebruik ik op de Telfort lijn de Fritzboxen 7390, 7490 en nu de 7590 met veel plezier en heb de helpdesk nauwelijks nodig gehad. Die vreselijke Experia modems liggen sindsdien ongebruikt te verstoffen in de kast. Kapitaalvernietiging....
 5. Ik ben een tijdje geleden overgestapt van VTI naar PLI. De reden hiervan waren problemen met cardsharing via oscam. Na migratie naar PLI was dat opgelost, maar een bijkomend voordeel was dat nu alle stations een volledige epg hebben. Ook de Engelse zenders. Voor het eerst krijg ik nu picons voor vrijwel iedere gangbare zender te zien en die worden ook regelmatig geupdate. VTI was voor mij een erg fijn image, maar alles afwegend ben ik met PLI beter af.
 6. Op de AVR-X3500H ziet het menu er iets anders uit. Ik heb geen keuze mogelijkheid, er staat alleen HDMI. Als ik een optische kabel toevoeg wordt dat weer anders denk ik. Ik zal binnenkort even mijn audiokast naar voren schuiven.
 7. Mijn Ultimo 4K geeft geen geluid meer bij weergave van streams. Via de gele toets heb ik geprobeerd om wat instellingen te testen, maar zonder resultaat. De Solo2 geeft wel geluid bij streams. Ik gebruik al jaren de kanalenlijst met grote tevredenheid van "Hans". Waar zit het probleem eventueel?
 8. Ik heb ook een Mondeo en als ik de Xiaomi niet uitschakel, blijft hij nog ruim een uur doorfilmen op de netspanning van de usb-voeding. Mondeo is van 2015.
 9. Vandaag moest het NPO TV programma Buitenhof uitwijken naar de studio van WNL aan het Vondelpark i.v.m. netwerkproblemen. Het decor van WNL kregen ze er gratis bij. Het zal wel iets met de coronacrisis te maken hebben.
 10. Via de internationale nieuwszenders die wij hier allemaal via de satelliet kan volgen, is te zien dat de situatie uit de hand dreigt te lopen. Het aantal besmettingen en doden loopt wereldwijd flink op en het kamp op Lesbos dreigt ook massaal geinfecteerd te raken. Los van de menselijke ellende kan deze pandemie de hele wereld enorrm ontwrichten.
 11. Ik heb goede ervaringen met kabels van ****, een Chinese webshop. De keus is groot en de prijzen laag.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy